Kizlar allah askina bir akil verin bana kayinpderim den ciddi anlamda bikmis durumdayim aile binasindayiz kaynanam cok sorunludur ayni evde ayri yasiyorlar gibi bisey iksindende zamaninda cok cekdim kayinpederim iste zamanla arayi iyilesdirmeye calisdi falan detaya girmiyorum girsem inanki kusarsiniz iste bir ara kanser oldu ama suan iyilesdi ona acidigimdan baya sure neredeyse her aksam yemege bendeydi bazen gun icinde falan ama evinde yasiyor biz ust kattayiz esimi cok sevdigimden bisey demek istemiyorum ama artik cok bunaldim ya surekli onu gormekden bikdim artik bide hamileyim zaten yapdiklari her aklima geldikce ona icimdeki nefret buyuyor ama icime sindiriyorum ya doru durus yuzunde bakmiyorum eve gelince sanki bir gelin benmisim gibi birde mecburmusum gibi tavirlarina iyice sinir olmaya basladim e esimde babasi bisey diyemiyor bide hastalik gecirdi falan ona da belli etmemeye calisiyorum ama bu durumdan artik midem bulanmaya basladi ya herkes kaynanasuyla ugrasir ben kayin pederimle yuz yapmamida aldirmiyo kedi gibi sanki inadina yapiyor ne yapacami bilmiyorum hormonlarim zaten alt ust birde oyle bir insanki yani her an ne kavga cikarca belli olmaz huzurum kacmasin diye susuyorum ama inaninki midem bulaniyor artik yani insan biraz dusunur ya ben yatmak uzanmak istiyorum hop caya gelir hop yemege gelir sanki ben davaet ediyorum gibi arkadar dursanda biz cagirsak her aksam bikdirmasa yine bisey demicem ama acayip bir hal aldi bu durum bazen ona olan sinirimi esimdn bile cikariyorum insan istnmedini bile bile nasil gelir ya hayir hic gelme demiyorum ama benimde bir ailem var evimde afedersiniz pijamayla gezemiyorum ya