Kizlar allah askina bir akil verin bana kayinpderim den ciddi anlamda bikmis durumdayim aile binasindayiz kaynanam cok sorunludur ayni evde ayri yasiyorlar gibi bisey iksindende zamaninda cok cekdim kayinpederim iste zamanla arayi iyilesdirmeye calisdi falan detaya girmiyorum girsem inanki kusarsiniz iste bir ara kanser oldu ama suan iyilesdi ona acidigimdan baya sure neredeyse her aksam yemege bendeydi bazen gun icinde falan ama evinde yasiyor biz ust kattayiz esimi cok sevdigimden bisey demek istemiyorum ama artik cok bunaldim ya surekli onu gormekden bikdim artik bide hamileyim zaten yapdiklari her aklima geldikce ona icimdeki nefret buyuyor ama icime sindiriyorum ya doru durus yuzunde bakmiyorum eve gelince sanki bir gelin benmisim gibi birde mecburmusum gibi tavirlarina iyice sinir olmaya basladim e esimde babasi bisey diyemiyor bide hastalik gecirdi falan ona da belli etmemeye calisiyorum ama bu durumdan artik midem bulanmaya basladi ya herkes kaynanasuyla ugrasir ben kayin pederimle yuz yapmamida aldirmiyo kedi gibi sanki inadina yapiyor ne yapacami bilmiyorum hormonlarim zaten alt ust birde oyle bir insanki yani her an ne kavga cikarca belli olmaz huzurum kacmasin diye susuyorum ama inaninki midem bulaniyor artik yani insan biraz dusunur ya ben yatmak uzanmak istiyorum hop caya gelir hop yemege gelir sanki ben davaet ediyorum gibi arkadar dursanda biz cagirsak her aksam bikdirmasa yine bisey demicem ama acayip bir hal aldi bu durum bazen ona olan sinirimi esimdn bile cikariyorum insan istnmedini bile bile nasil gelir ya hayir hic gelme demiyorum ama benimde bir ailem var evimde afedersiniz pijamayla gezemiyorum ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayin pederden bikdim kizlar
- Konu Sahibi Meriy1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ozellikle esimin geldi saatlerde geliyor bazen ariyor acmiyorum esim duyunca aciyor onada bunaldimi soyluyorum ama ne diyim diyor surat yapiyorum kedi gibi hareketler yapiyor aldirmiyorCaldimi kapiyi sesizlesin acmayin bir iki kere daha yapar bakti kapi duvar bir daha gelemez. Evde isiklar vardi derse dustaydim wcdeydim uyuyordum falan dersin haberimiz olsa uyumazdim dersin…
- 14 Haziran 2023
- 7.040
- 22.325
- 268
- 33
Kalk git evde durma, gez.Kizlar allah askina bir akil verin bana kayinpderim den ciddi anlamda bikmis durumdayim aile binasindayiz kaynanam cok sorunludur ayni evde ayri yasiyorlar gibi bisey iksindende zamaninda cok cekdim kayinpederim iste zamanla arayi iyilesdirmeye calisdi falan detaya girmiyorum girsem inanki kusarsiniz iste bir ara kanser oldu ama suan iyilesdi ona acidigimdan baya sure neredeyse her aksam yemege bendeydi bazen gun icinde falan ama evinde yasiyor biz ust kattayiz esimi cok sevdigimden bisey demek istemiyorum ama artik cok bunaldim ya surekli onu gormekden bikdim artik bide hamileyim zaten yapdiklari her aklima geldikce ona icimdeki nefret buyuyor ama icime sindiriyorum ya doru durus yuzunde bakmiyorum eve gelince sanki bir gelin benmisim gibi birde mecburmusum gibi tavirlarina iyice sinir olmaya basladim e esimde babasi bisey diyemiyor bide hastalik gecirdi falan ona da belli etmemeye calisiyorum ama bu durumdan artik midem bulanmaya basladi ya herkes kaynanasuyla ugrasir ben kayin pederimle yuz yapmamida aldirmiyo kedi gibi sanki inadina yapiyor ne yapacami bilmiyorum hormonlarim zaten alt ust birde oyle bir insanki yani her an ne kavga cikarca belli olmaz huzurum kacmasin diye susuyorum ama inaninki midem bulaniyor artik yani insan biraz dusunur ya ben yatmak uzanmak istiyorum hop caya gelir hop yemege gelir sanki ben davaet ediyorum gibi arkadar dursanda biz cagirsak her aksam bikdirmasa yine bisey demicem ama acayip bir hal aldi bu durum bazen ona olan sinirimi esimdn bile cikariyorum insan istnmedini bile bile nasil gelir ya hayir hic gelme demiyorum ama benimde bir ailem var evimde afedersiniz pijamayla gezemiyorum ya
- 20 Mart 2024
- 1.715
- 1.603
- 48
Gece gece nereye gideyim her aksammi gideyim kizlar birde bu adamdan cidden midem bulanmaya basladi gormek istemiyorum kendinden nefret ettirdi beni bir gunu esim geldi sandim pijamayla kapiyi acdim evde niye donla geziyosun diyor bana e evim diyorum kapiyi acma boyle diyor e kocam geldi sandim diyorum kapi oyle acilmaz diyor iyice sinirlerimj bozuyorKalk git evde durma, gez.
Gercekden oyle insani herseyden sogutuyorlar ya insan istenmedini anlaya anlaya nasil gelir bilmiyorum gercekden allah sabir versin banaManyakla doldu taştı heryer..
Nereden ne gelir kestiremiyoruz artık
.
Allah da size sabırlar versin….
- 20 Mart 2024
- 1.715
- 1.603
- 48
Bazılarının hoşuna gidiyo bu durum. Hatta kaçan kovalanır mantığını devreye sokup daha da musallat oluyorlar.Gercekden oyle insani herseyden sogutuyorlar ya insan istenmedini anlaya anlaya nasil gelir bilmiyorum gercekden allah sabir versin bana
O zaman geldimi git yat ben hamileyim yoruluyorum vur basini yat esine falanda yemek yapma midem bulaniyor de o gelmeden bir guzel ye oda babasina ne yaparsa yapsin…vallah hamile hamile her gun her gun kayin pedere hizmet edemem!Ozellikle esimin geldi saatlerde geliyor bazen ariyor acmiyorum esim duyunca aciyor onada bunaldimi soyluyorum ama ne diyim diyor surat yapiyorum kedi gibi hareketler yapiyor aldirmiyor
- 14 Haziran 2023
- 7.040
- 22.325
- 268
- 33
Gebe imişsin ayıl bayıl kusuyor gibi yap yatacağım ben kötüyüm de. Ay yastık yorgan tv karşısına yatak yap kalkma kocana da dışardan bana yemek söyle de bazısını ye bazısını yeme ay midem bulandı cıks bunu istemiyorum deGece gece nereye gideyim her aksammi gideyim kizlar birde bu adamdan cidden midem bulanmaya basladi gormek istemiyorum kendinden nefret ettirdi beni bir gunu esim geldi sandim pijamayla kapiyi acdim evde niye donla geziyosun diyor bana e evim diyorum kapiyi acma boyle diyor e kocam geldi sandim diyorum kapi oyle acilmaz diyor iyice sinirlerimj bozuyor
Evi de sal , birini çağıralım temizlesin de otur arada ağla falan
Kimse yaklaşmaz sana
Yatak odası beni basıyor boğuyor bebemle tv izleyeceğim de yayıl eve
- 6 Mart 2024
- 2.540
- 2.463
- 48
Gelme demezseniz istenmedıgını nası bilecek . Eşiniz bisey yapmıyorsa belliki siz bisey yapamazsınız anca kötü olur bide üstüne evımızden çıkın diyiverirlerKizlar allah askina bir akil verin bana kayinpderim den ciddi anlamda bikmis durumdayim aile binasindayiz kaynanam cok sorunludur ayni evde ayri yasiyorlar gibi bisey iksindende zamaninda cok cekdim kayinpederim iste zamanla arayi iyilesdirmeye calisdi falan detaya girmiyorum girsem inanki kusarsiniz iste bir ara kanser oldu ama suan iyilesdi ona acidigimdan baya sure neredeyse her aksam yemege bendeydi bazen gun icinde falan ama evinde yasiyor biz ust kattayiz esimi cok sevdigimden bisey demek istemiyorum ama artik cok bunaldim ya surekli onu gormekden bikdim artik bide hamileyim zaten yapdiklari her aklima geldikce ona icimdeki nefret buyuyor ama icime sindiriyorum ya doru durus yuzunde bakmiyorum eve gelince sanki bir gelin benmisim gibi birde mecburmusum gibi tavirlarina iyice sinir olmaya basladim e esimde babasi bisey diyemiyor bide hastalik gecirdi falan ona da belli etmemeye calisiyorum ama bu durumdan artik midem bulanmaya basladi ya herkes kaynanasuyla ugrasir ben kayin pederimle yuz yapmamida aldirmiyo kedi gibi sanki inadina yapiyor ne yapacami bilmiyorum hormonlarim zaten alt ust birde oyle bir insanki yani her an ne kavga cikarca belli olmaz huzurum kacmasin diye susuyorum ama inaninki midem bulaniyor artik yani insan biraz dusunur ya ben yatmak uzanmak istiyorum hop caya gelir hop yemege gelir sanki ben davaet ediyorum gibi arkadar dursanda biz cagirsak her aksam bikdirmasa yine bisey demicem ama acayip bir hal aldi bu durum bazen ona olan sinirimi esimdn bile cikariyorum insan istnmedini bile bile nasil gelir ya hayir hic gelme demiyorum ama benimde bir ailem var evimde afedersiniz pijamayla gezemiyorum ya
Sorma hasta numarasi yapdim bile oluyor gecen gercekden grip oldu surat yapiyorum evde afra tafra yapiyorum bazen gidip halim olmadi halde mutfagi topluyorum aldirmiyo adam ya en son bi patliycam ondan korkuyorum esimi ac birakamiyorum o kendiisini yediremez mecbur is cikisi hazirluyorum aksama kadar calisan adami nasil ac birakayim oda onu bildi icin o saatde geliyor utanmuyor daO zaman geldimi git yat ben hamileyim yoruluyorum vur basini yat esine falanda yemek yapma midem bulaniyor de o gelmeden bir guzel ye oda babasina ne yaparsa yapsin…vallah hamile hamile her gun her gun kayin pedere hizmet edemem!
- 18 Mart 2011
- 7.789
- 22.188
- 548
Bulanti ayimi gecdim canim cocuklar da var evde onlarlada mecburen ugrasiyorum ama su ara bir fikir buldum onun yemiyecegi seyleri yapiyorum ki gelmsin bakalim tutarmiGebe imişsin ayıl bayıl kusuyor gibi yap yatacağım ben kötüyüm de. Ay yastık yorgan tv karşısına yatak yap kalkma kocana da dışardan bana yemek söyle de bazısını ye bazısını yeme ay midem bulandı cıks bunu istemiyorum de
Evi de sal , birini çağıralım temizlesin de otur arada ağla falan
Kimse yaklaşmaz sana
Yatak odası beni basıyor boğuyor bebemle tv izleyeceğim de yayıl eve
Canim esimde biliyor soyluyorum ama gelen babasi sonucda kolundan tutup atamazki oda benjm gibi bisey diyemiyorAile apartmanı cehennem gibi bir yer gerçekten ya.
Eşiniz biliyor mu burada anlattıklarınızı? Ay açık açık söyleyin yani, evimde uzanmak istiyorum, şort giymek istiyorum diye az biraz utanması varsa anlar zaten
Gercekden oyle musallat oldu basimaBazılarının hoşuna gidiyo bu durum. Hatta kaçan kovalanır mantığını devreye sokup daha da musallat oluyorlar.
- 24 Ağustos 2018
- 3.995
- 9.908
- 158
Bu yaşlilar eskiden evin bereketiydi gercekten ahir zaman bunlarida vurdu. Bende biktim vallahi Allahim sen affet yarabbi . Bizde yaslanacagiz belki biz daha kotu seyler yasayacagiz ama bu son kalan kusaklar gercekten bela. Bir inatlari var ayni cocuk gibi. Soylediginin tam tersini yaparlar seni huzursuz etmek icin. Gelin evdenmi gitmis suratmi yapmis huzursuzmu olmus bunlarin kaynana kayınpeder kimsenin umrunda degil. En azindan bizlerin kusagi yeni nesil kusagi huzurevinede olumlu bakiyoruz kimseyle ayni evde yasamayida istemiyoruz coluk cocugumuzada yapismiyoruz. Ne diyim bir zaman sonra seninde canina tak eder bu durumlar boyle. Ben en son cinnet gecirip herkesi evden kovmustumKizlar allah askina bir akil verin bana kayinpderim den ciddi anlamda bikmis durumdayim aile binasindayiz kaynanam cok sorunludur ayni evde ayri yasiyorlar gibi bisey iksindende zamaninda cok cekdim kayinpederim iste zamanla arayi iyilesdirmeye calisdi falan detaya girmiyorum girsem inanki kusarsiniz iste bir ara kanser oldu ama suan iyilesdi ona acidigimdan baya sure neredeyse her aksam yemege bendeydi bazen gun icinde falan ama evinde yasiyor biz ust kattayiz esimi cok sevdigimden bisey demek istemiyorum ama artik cok bunaldim ya surekli onu gormekden bikdim artik bide hamileyim zaten yapdiklari her aklima geldikce ona icimdeki nefret buyuyor ama icime sindiriyorum ya doru durus yuzunde bakmiyorum eve gelince sanki bir gelin benmisim gibi birde mecburmusum gibi tavirlarina iyice sinir olmaya basladim e esimde babasi bisey diyemiyor bide hastalik gecirdi falan ona da belli etmemeye calisiyorum ama bu durumdan artik midem bulanmaya basladi ya herkes kaynanasuyla ugrasir ben kayin pederimle yuz yapmamida aldirmiyo kedi gibi sanki inadina yapiyor ne yapacami bilmiyorum hormonlarim zaten alt ust birde oyle bir insanki yani her an ne kavga cikarca belli olmaz huzurum kacmasin diye susuyorum ama inaninki midem bulaniyor artik yani insan biraz dusunur ya ben yatmak uzanmak istiyorum hop caya gelir hop yemege gelir sanki ben davaet ediyorum gibi arkadar dursanda biz cagirsak her aksam bikdirmasa yine bisey demicem ama acayip bir hal aldi bu durum bazen ona olan sinirimi esimdn bile cikariyorum insan istnmedini bile bile nasil gelir ya hayir hic gelme demiyorum ama benimde bir ailem var evimde afedersiniz pijamayla gezemiyorum ya
- 24 Ocak 2021
- 11.442
- 25.779
- 548
Kapıyı açma, çirkefleşmezsen anlamazlar, bir zahmet o çok sevdiğin eşine de kıy, kendi rahat tabi ...Kizlar allah askina bir akil verin bana kayinpderim den ciddi anlamda bikmis durumdayim aile binasindayiz kaynanam cok sorunludur ayni evde ayri yasiyorlar gibi bisey iksindende zamaninda cok cekdim kayinpederim iste zamanla arayi iyilesdirmeye calisdi falan detaya girmiyorum girsem inanki kusarsiniz iste bir ara kanser oldu ama suan iyilesdi ona acidigimdan baya sure neredeyse her aksam yemege bendeydi bazen gun icinde falan ama evinde yasiyor biz ust kattayiz esimi cok sevdigimden bisey demek istemiyorum ama artik cok bunaldim ya surekli onu gormekden bikdim artik bide hamileyim zaten yapdiklari her aklima geldikce ona icimdeki nefret buyuyor ama icime sindiriyorum ya doru durus yuzunde bakmiyorum eve gelince sanki bir gelin benmisim gibi birde mecburmusum gibi tavirlarina iyice sinir olmaya basladim e esimde babasi bisey diyemiyor bide hastalik gecirdi falan ona da belli etmemeye calisiyorum ama bu durumdan artik midem bulanmaya basladi ya herkes kaynanasuyla ugrasir ben kayin pederimle yuz yapmamida aldirmiyo kedi gibi sanki inadina yapiyor ne yapacami bilmiyorum hormonlarim zaten alt ust birde oyle bir insanki yani her an ne kavga cikarca belli olmaz huzurum kacmasin diye susuyorum ama inaninki midem bulaniyor artik yani insan biraz dusunur ya ben yatmak uzanmak istiyorum hop caya gelir hop yemege gelir sanki ben davaet ediyorum gibi arkadar dursanda biz cagirsak her aksam bikdirmasa yine bisey demicem ama acayip bir hal aldi bu durum bazen ona olan sinirimi esimdn bile cikariyorum insan istnmedini bile bile nasil gelir ya hayir hic gelme demiyorum ama benimde bir ailem var evimde afedersiniz pijamayla gezemiyorum ya
- 1 Aralık 2024
- 73
- 40
- 3