- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
kocan yanındaysa takılmaMerhaba hanimlar. Derdimi anlatmak istiyorum. Biz esimle bayram tatillerini genelde yaz tatili yapmak icin denize gitmek icin degerlendiririz. Gecen ramazan bayrami kisa oldugu icin evimizde kaldik. Tatile sonrasinda yine kisa sureligine gittik.
Ben ise yeni basladim ve yillik iznim yok. O yuzden bayram tatili benim icin esimle sehirden kacmak tatil yapmak demek.
Bu bayram tatile gitmeyince kv konusma arasinda mesaj vermeye basladi. Bayramda tatil mi olurmus. Bayram ziyareti cok onemliymis.... Bu arada kv nin evine bizden yani esim ve benden baska bir tek bir Allah in kulu gitmedi. Biz de esimin teyzesi ve iki kuzenine gittik sadece. Baska kimse yok cunku. Yani toplamda bir saatlik bir seramoni icin bizden tum tatilimizi gosteris yapmak icin harcamamizi istiyor.
Simdi kv siz tatili kisa yaptiniz gecen sene boyle yapmamistiniz birkac gitmistiniz demeye basladi. Istiyor ki bayramda gideriz deyim de engel olmaya calissin.
Sehir disinda gorumcem var. Kurban bayraminda geleceklermis. Iki sene once gelmislerdi en son ve onlar gelecekler diye tatili ertelemistik. O zaman calismiyordum ve sorun degildi. 10 gun kaldilar ama toplamda birer saatten uc gun ancak gorusmusuzdur. Gorusmelerimizde bize bebek baskisiyla ve gorumcemin kendi hayatini bizim hayatimizla kendi derlerini benimkiyle yaristirmakla gecmisti. Benim ablam akademisyen. Laf arasinda hic alakalari olamasina ragmen ustu kapali ona bile laf etmisti. Akademisyenlerin tahtasi eksik oluyormus asosyal bi garip oluyorlarmis diye. Halen sinirlenirim karsilik vermedim diye.
Bu sene ilk senem iznim yok ve zaten evimden uzakta calistigim icin buna firsat vermek istemiyorum.
Esimle tatil planlari yapiyoruz ama annesi ogrendigi an vicdan yaptirmaya baslayacak adim gibi eminim.
Bir de beni de tatile goturun istegi vardi gecen yillarda ama bu sene dillendirmedi henuz.
Kafamda deli sorular. Uc saat bes saat icin on gunumu yakmak istemiyorum. Bir de surekli cagiriliyoruz. Bayramlasalim bitti de yok. Gecen bayram uc yere gitmek tam uc gunumuzu aldi. Ilk once teyzeye gittik. Kuzenin birisi bayramin ikinci gunu dondu sehir disindan digeri ucuncu gunu. Bize de sadece teyze geldi. Iadeyi ziyaret de yok. Bir de ucuncu gun gelen kuzenin ailesi gece yoldan geldi ve defalarca aramalarina ragmen telefonu acmamalarina ragmen tum uyarilarima ragmen kapilarina dayandik bayramlasma diye. Ailecek uyuyorlarmis pijamayla karsiladilar bizi.
gidin tatilinize
biz de 4 senelik evliyiz
hep tatile gideriz bayramlarda
kimse de birsey diyemez
ilk defa bu sene farklı durumlar olduğu için bayramda eş ailesine gideceğiz