Kaygılı çocuğa yardım!!!

Ayse4586

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
9
6
6
36
Selam arkadaşlar benim 3 tane çocuğum var.2 kız Bir erkek.en büyük kızım 6 yaşında.sorunumuza geçecek olursak kızım kaygılı sürekli gereksiz sorular soruyor ve olumsuz konuşuyor.arkadaslarina da aynı şekilde konuşması var doğal olarak tabi pek istenmiyor.esimde kaygılı bir baba.inanin çok bunaldım..ev hanımıyım aile dışarı da ev işlerin de yardımcı olacak kimse yok. Kızım konusunda doktordan yardım almak istiyorum.bu konu da fikirleriniz nedir?

Örnekler vererek biraz daha açıklayamaz misiniz?
Arkadaşlarina çok fazla soru soruyor bildiği şeyleri dâhi soruyor.arkadaslari sikılıyor ne diyorsun sen gibi tepkiler veriyor.kimse benle oynamıyor gibi.. kaygılı çocuk gerçekten zor beni bile bunaltiyo okul hayatında da sorun yaşayacak okuduğum kitaplardan bunu anladım.ayni sorunları yaşayan varmı diye yazdım buraya

Evet acilen destek almalısınız çünkü muhtemelen okul hayatında dışlandıkça kendi iç dünyasına hapsolacak bu da kaygı durumunu daha çok arttıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…