- 27 Mayıs 2024
- 475
- 1.293
- 28
Kızlar herkese günaydın. Ben bir süredir bu sorunla uğrasıyorum. 4 yıldır evliyim ve evliliğimde bir sorunum yok şükür. Bu zamana kadar kendimi eşime çok aşık deli gibi aşığım sanıyordum ve bunları hep bu yüzden yapıyorum sanıyordum ta ki kaygılı bağlanmayı ve belirtilerini okuyana kadar. Meğer ben bu hastalığa(hastalık diyeceğim) sahipmişim ve o yüzden böyleymişim. Bu durumdan aşırı rahatsızım. Sanki ben diye biri yok eşim için yaratılmış biri var. Tartıştığımızda kendimde haklı olsam hiç farketmez paşa paşa hep kendim gidiyorum. Bunları itiraf etmekte zorlanıyorum ama kendimi ona acındırmaya çalışıyorum tartıştıktan sonra barışmak için. İlgilisini çekmeye çalışıyorum sürekli barışmak için. Her şeyde ondan onay bekliyorum her şeyde bir gün ayrı kalsam kafayı yiyecek gibi oluyorum. Uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemiyorum ama kaygılı bağlanmanın bütün belirtilerini taşıyorum ve ben bu kişi olmak istemiyorum. Psikolojik bir destek almadan bundan nasıl kurtulabilirim? Belirtmeyi unutmuşum bu durum bende doğum yaptıktan sonra başladı nedense ve lohusa depresyonunu da ağır yaşamıştım…
Not: bu durumumu eşim asla kullanmıyor bu arada tam tersi bu durumumdan şikayetçi zaten bence o da bende böyle bir şey olduğunun farkında değil.
Not: bu durumumu eşim asla kullanmıyor bu arada tam tersi bu durumumdan şikayetçi zaten bence o da bende böyle bir şey olduğunun farkında değil.
Son düzenleme: