Valla iyi değil çok çok iyi düşünün
10 senelik evliyim 35 yaşındayım 5 aylık hamileyim daha doğmadı bile ama hamileliği görmek bile bana yetti
Bedensel zorlukları bir yana gerçekten ben zorlu bir hamilelik geçirdim beni hastaneye yatırıp uyutun diye yalvardığım günlerim oldu sanıyordum ki en zoru oymuş hayır
Bedensel acılar uykusuzluk bilmem ne inanın her kadın bunlara bir şekilde dayanır, en zoru işin psikolojik kısmı bu konuda bu kadar zorlanacağım aklıma gelmezdi
Bebek daha içinizde büyürken onunla bağ kurmaya başlıyorsunuz bir anda bütün dünyanız o ana kadar hiç tanımadığınız bir başka insan oluyor, ya ona bir şey olursa ya sağlıklı değilse ya ben bir hata yaparsam düşünceleri yüzünden boğulmak üzereyim doğumum Ekim ayında Allah kısmet ederse ve Ekim gelsin çocuk doğsun sağlıkla gözümün önünde olsun diye gün sayıyorum ama gün de geçmek bilmiyor bu şekilde terapi desteği almama rağmen aşamıyorum korkularımı
Sonra ikinci kısım geliyor çünkü bu sefer tamam Ekim geldi sağlıkla doğdu sonra diyorum… Eee sonra?
Böyle bir dünyada böyle tonlarca sorunla boğuşulan bir ülkede ben bu çocuğu nasıl büyüteceğim? Daha kendimi güvende hissetmiyorum bu çocuğa o güven hissini nasıl vereceğim? Nasıl koruyacağım? Tıpkı şimdi olduğu gibi doğduktan sonra da hatta 40 yaşına bile gelse kalbim aklım hep onda olacak artık bu dünyada benden çok sevdiğim eşimden herkesten her şeyden daha önemli biri var. Önceden ne olursa olsun en fazla bana olur ve mücadele ederim dediğim şeylere artık öyle bakamıyorum. Bu çocuğun bana ihtiyacı var hem kendimi hem onu korumak zorundayım artık falan filan işte birine bu kayıtsız şartsız bağlılık birisi için bu kadar korkmak benim daha önce hiç girmediğim bir su ve korkutucu geliyor bana
Sevgisine gelince evet o da manyak bir şey yani daha doğmadan bu kadar seviyorsam doğduğu zamanki sevgimi aklım hayalim almıyor
En berbat en kötü günleri yaşarken eşimle gidip onu ultrasonda gördüğümüzde biri dünyanın dertlerini omzumuzdan söküp atıyor sanki öyle bir mutluluk her şeyi unutturan ama işte amalar hiç bitmeyecek artık bizim hayatımızda
ne kadarını yansıtabildim buraya bilmiyorum cümlelerimle ama çocuk gerçekten delice istemeden maddi manevi tamamen hazır olmadan yapılmayacak bir şey ben yaşım geçiyor trenine takıldım ama kendimi çok sorguluyorum hala