Kaydırmaz halı

mervesevil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
50
0
86
Denizli
arkadaşlar şu apex kaydırmaz halı kullanan varmı?makinada yıkanıyor diyorlar gerçekten kullanışlı mı?yeni bir eve geçmek üzereyim mutfağa düşünüyorum.iki tane bebeğim var şimdiki halım açık renk fenalık geldi temizlemekten.yardım edin fikir verin ne olur..kafamçokkarıştı

apex mi bilemicem ama royal antibakteriyel halım var. altı kaydırmaz. ama sadece kuru temizlemeye veriliyo makinaya atılmıyo.

apex halı modelini bende mutfağım için ne zamandır almayı düşünüyordum taakii tike halıdaki satıcı bana apexin altının ne yaparsanız yapın döküldüğünü söyleyene kadarkafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar..benim evimde girişe kaydırmaz halı aldım çok kullanışlı yumuşacık leke olduğunda hemen deterjanla sil misgibi oluyo düşünsenize giriş sonuçta ..bide lavabo önüne kestirdim oda kaydırmaz aynı modelini buldum fakat girişteki tüylü yumuşacık halı gibi diğeride tüysüz metre hesabı satılanlardan....çok memnunum..tüysüz olanı makinaya atabiliyosunuz...diğeri siliniyo yıkanıyo çok kullanışlı...tavsiye ederimm..mutfağada almayı düşünüyorumm...

Bu aralar bende halı bakıyorum.
Bugün sarayda gördüm canım ,apex halının aynı modelleri ,kaymaz jel taban .
Ama satıcı belirli bir ömrü olduğunu söyledi.

Back
X