- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Konusmak istiyorum.herseyi ayrintili ama yazmaya bile bile tenzzul.etmiyo;(cevabı kendin vermiş gibisin... seni yıpratan adamla beni bir gelecek göremedim dizginleri biraz kalbinden al bence mantığına ver öyle karar ver
Bunlari duydukca oyle cok korkuyorum kiGercekten öyle duadan rabbimden baska kimsemz yok sakın sevgine kapılıp degerini bilmeyen bir insanla evlenme çok seviyorsun hep tahammül eden sen oluyorsun ama bastan sıkıntılar varsa yavas yavas soğumayı dene bence çünkü eminim ben artık kimse değişmiyor
doğru kararı vereceğini düşünüyorum ben ama önce bir otur düşün,sevdiğin insanla gerçekten evlenmek istiyor musun ilişkinizde bir gelecek görüyor musun veya ileride düzeleceğini düşünüyor musun düşün tart daha sonra kararını ver..Dua edin bana insallah dogru kararlar veririm
Herseyi altan alir ses cikarmazn yurur ama boyle bi hayatida ben istenemdoğru kararı vereceğini düşünüyorum ben ama önce bir otur düşün,sevdiğin insanla gerçekten evlenmek istiyor musun ilişkinizde bir gelecek görüyor musun veya ileride düzeleceğini düşünüyor musun düşün tart daha sonra kararını ver..
istemiyorsanız detaylıca düşünün taşının ve kararınızı verin :)Herseyi altan alir ses cikarmazn yurur ama boyle bi hayatida ben istenem
Okuyorum evet ama.zihnimi.toplayamiyorum hic biseye veremiyorumk kendimiCanım benim adım kadar emin olduğum bir şey varsa o da ' kaçan kovalanır.'
Aslında o seni aramayarak her zaman kaçmış sen de kovalamışsın.
Okuyor musun çalışıyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama aç güzel bi film izle, kitap oku. Zihnini enerjini başka şeylere ver. Okul ya da işin varsa oraya yoğunlaş.
Böyle ha yazdı ha arayacak diye kendini harap etme. Kimse vazgeçilmez değildir unutma. Kendine değer ver. Hakkında hayırlısı olsun.
Sevmiyormu napiyor cozemiyorumki. Herseyde beni.sorumlu tutuyo hatalarini anlamiyor bu ne jadar daha surecek.nasil degiscek ah bi bilsemSeni pek de umursamayan bir adam için kendini zorlama. Henüz sevgiliyken bu kadar takmaması hiç normal değil.
Sorun arayıp aramaması da değil aslında. Sorun bu ilişkinin ne kadar sağlıklı olduğu ve ne kadar yürüyeceği.. Biraz acımasızca olacak belki ama evlenip her gün üzüleceğine şimdi üç beş gün üzül. Ve hayırlısını dile canımcımOkuyorum evet ama.zihnimi.toplayamiyorum hic biseye veremiyorumk kendimibugunde aramdi
Sevmiyormu napiyor cozemiyorumki. Herseyde beni.sorumlu tutuyo hatalarini anlamiyor bu ne jadar daha surecek.nasil degiscek ah bi bilsem
Okadar tecrubesizdim kiİnsan sevdiğini kaybetmek istemez tabi.
Ama kendinden vazgeçercesine kaybetme korkusu sevgiden çok özgüven eksikliği ve bağımlı kişilik olmakla alakalı.
Dua edin.bana.olurmu.eger hayrki.degilse icimdeki sevgiyi alsin canim.yaniyo cunkuSorun arayıp aramaması da değil aslında. Sorun bu ilişkinin ne kadar sağlıklı olduğu ve ne kadar yürüyeceği.. Biraz acımasızca olacak belki ama evlenip her gün üzüleceğine şimdi üç beş gün üzül. Ve hayırlısını dile canımcım
Rollerimiz degisti ben erkek o kiz resmenOnu diyorum işte, daha şimdiden her şeyden seni sorumlu tutan, hatalarını kabul etmeyen, değiştirmeye çalıştığın bir adamın pençesindesin. Uzun süre evli kalan kadınların derdi bunlar. Şu zamanlar senin nazını çekmesi gereken, ayağın taşa takılsa benim yüzümden mi deyip telaşlanması gereken zamanlar. İlerisini düşünemiyorum. Saplam bi resti hak etmiş.
Onceden ariyordum simdi aramiyorum. Artik sadece bekliyorum bunuda asicam zamanla beklememyide ogrencem sevmiyor diyemiyorum kendime cok yuzverdim demek gekiyir icimden1.si seni sevdiğini sanmıyorum seven insan böyle olmaz.
2.si ben bir bayan olarak karşımdaki erkek beni aramıyorsa ben bir daha asla onu aramam.
Kendinize saygı duymayı öğrenin.
O kactigi icin.ben her an.kaybetmekten.korkuyorum ben hic gitmedgim icin o hic korkmuyorKaybetme korkusu sevginin büyüklüğüyle değil karşıdaki kişiye güvenmeyişinizle alakalıdır.
İnsan sevdiğini kaybetmekten korkar (başına kötü bir şey gelir vs gibi) ama sizin durum farklı. Adam her an kaçacak gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?