- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
Zamninda cok bunlttim bunaldi fazla.sevgiden bundan.kaynakli.herseySevgisinden şüphen acilen olmalı bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamninda cok bunlttim bunaldi fazla.sevgiden bundan.kaynakli.herseySevgisinden şüphen acilen olmalı bence.
Oyle cok hakkisiniz ki soylediklerinize.verecek cevabim.yok sevmekten cok acmadikca hirs yaptim yediremdm kabulkenemdim uzaklstigini nasil davranmaliyim bundan.sonra bilmiyorum okdar tecrubesizdimki ilk erkek arkadsim benimSenin yaptıkların sevgi değil sevgi dilenciliği. O haksizken senin özür dilemen, konuşmuyor diye yalvarmalar, verdiğin tavizler tamamen senin özgüvensizliğin ve zayıflığın bu karşı taraf için çoğunlukla bir koz olur. Böylesi bağimlı bir insanı kim kaybetmekten korksun?
Terkedilme fobisi var sanırım sende.
Terketmesin ilişki bitmesin diye her şeye eyvallah ediyorsun, o da farkında rahatına bakıyor.
Fakat bunun adı ilişki olmuyor böyle. Bu ne bileyim başka bir şey.
Yazık değil mi sana, kendine neden üzülmüyorsun hiç?
Anan baban seni elin serserilerine kul köle olasın diye mi doğurdu yetiştirdi?
Biraz kendine sen değer ver sen. O değeri başka kapılarda arama.
Bırak aramazsa aramasın, sevmezse sevmesin. Canı cehenneme!
Oksijenini suyunu yatacak yerini yemeğini o mu veriyor sana?
Nedir bu çok seviyorumlar, yaşayamamlar abartısı.
Gerek yok.
Ay bak gece gece atarlandım
ay canim.benim be guzel konusmussn terketme degilde. 6 yil gecirdik ve ben ayrilip pismanlik.yasamak.istemiyorum cunku onla olan.bi.hayata oyle cok alistimki sudan cikmis baliga donecegim biliyorum cesaretsizim ilk iliskimdi korkularim var evet beni. Bunkadar degrsizlestrmesini hazmedemiyorum bu kadar emege bu olmamaliydi
Onceden cok ariyordum gun boyu aramiyorum o beni ariyor musait oldukca ama ayridigimizda hala aman.nokcak ben yaziyim seviyorum ayri kalmayalim.diye dusunurum ama oyle hic dusunmez tavrini koyar. Bu da bende vazgekmez gibi yapiyorBencede dozunu ayarlamak gerek. Bende aramam sadece merak ettigimde mesajla soyleyemedigim acil biseyse ararim. Genelde o arar ama bu taktik degil benim huyumdur. Aradiginda da kapatmam hemen yani. Sen kendin soyluyorsun bastan ipleri vermissin eline. Kusken arama mesaj atma dondugunde okkali bi cevap ver. Sanki yapman gereken zaten buymus gibi. Sasirsin noluyor desin tuttussun biraz. Elinde oldugunu hissettirme. Her an gidebilirim sensizde yapabilirim havasinda ol. Yoksa emin ol sonra daha fazla uzulursun ozellikle sevgilin senden zor biriyle karsilastiginda.
Dua edin bana insallah dogru kararlar veririmBak millet 16 yıl evli kalıp boyunca çocuğu varken boşanıyor. İnsanın emeğinin karşılığı muhakak vardır. Sen bu yaşadıklarından dersini çıkartırsan, ya bu ilişkini adam edersin ya da ilerde bir ilişkin olduğunda aynı hataları yapmaz mutlu yaşarsın. Ayrıca asla seni arayıp sormayan değer vermeyen her şeyde peşinden koşturan bir adamdan ayrıldın diye pişmanlık duymamalısın. Aksine hakettiğin değeri göstermeyen biriyle bu kadar uzun süre beraber olduğun için üzülmelisin.
Bu kadar korkak olma derim. Hakkında hayırlısı olsun.
Ben iki yıllık evliyim senin yasadıklarını çok daha agır sekilde yasıyorum sevmiyormu acaba olasılığı olacagını düşünmüyorum sevebilir ama vazgecebilir bir hale gelmiş artık tek taraflı olmazki hiçbirsey böyle olması ileridede sana sorun olur mantıklı düşün pişman olma benim gibiOnceden cok ariyordum gun boyu aramiyorum o beni ariyor musait oldukca ama ayridigimizda hala aman.nokcak ben yaziyim seviyorum ayri kalmayalim.diye dusunurum ama oyle hic dusunmez tavrini koyar. Bu da bende vazgekmez gibi yapiyor
Sizin sorununuz.nedir kiBen iki yıllık evliyim senin yasadıklarını çok daha agır sekilde yasıyorum sevmiyormu acaba olasılığı olacagını düşünmüyorum sevebilir ama vazgecebilir bir hale gelmiş artık tek taraflı olmazki hiçbirsey böyle olması ileridede sana sorun olur mantıklı düşün pişman olma benim gibi
İki yıl sevgilimdi severek evlendik simdide iki yıllık evliyim evlendiğimiz gün gelinlikle fiziksel şiddet gördüm zamanla düzeldi yerini psikolojik şiddete bıraktı saygısı hiç yok ne bana ne kendine ne evliliğine sürekli vesvese içinde kesin beni aldatıyorsun diyor yaa o kadar saçma derecede ahlaklı bir insan olmama ragmen bana bunu yakıstırabiliyor yanında veya uzagında asla böyle düşünmesini gerektirecek birsey olmadı olamazda ben kendime yapmam bunu herseyden önce suan ailemin evindeyim izine geldim ama yine beni aşagıladı kavga boşanalım sözleri suan konusmuyoruz o kadar zor zamanlar gecirdim ki hala geciriyorum içinden çıkamıyorum bana akıl verecek kimsem yok çevremde kimseye anlatamıyorum nasıl davranacagımı bilmiyorumSizin sorununuz.nedir ki
Canim.benim kiyamam bu zor zamnarda birbirinize.destek.olmaktansa esiniz sizi oldujca incitmis ki bu insan ilnaz nasiil.gelinlikle bunu yaor hadi gectim.namusku hi kadinin iffetine nasil laf eder rabbim.o dilinden o kelimelri cikartmaya musade etmesin insallah.tez zamnda duzelir ve herseyi unutruru size rabbim.islah etsin ana.aileniz arkanizdaysa.maddi ekonomik problem yoksa bence bu evlilik saglikli.yurumeyecektir . Siz ilk gece saygiyi kaybetmissinz zamnla s vgide bitcek benim.en buyuk.korkumda bu bu oismanliklari yasamak istemiyorum bol.bol dua edin yer.gok dua uzerine.kurulmusturOkuyan herkesden özür dilerim konusacak kimsem yok biranda yazdım içimden gecenleri umarım hayırlısı olur herkesin hakkında ama simdiki aklım olsa asla sevdiğimle evlenmezdim beni seveni kıymet bileni deger vereni tercih ederdim
Bunu kabullenmek icin.biraz zaman ihtiyacim.var sanirimKişi kendi değerini başta kendi belirler ve bu değerde kalmakta kendi elindedir diye düşünüyorum siz değerinizi kendi kendinize kaybettirmişsiniz. Bazı davranızlar erkeğe bazıları kadına yakışır. Naz kadına nazı karşılamak da erkeğe yakışır. Siz rolleri değişmişsiniz resmen. Bir de sizi sizin onu sevdiğinizden daha çok seven biriyle hayatınızı birleştirmenizi tavsiye ederim. Ne yazık ki o kişi şu an birlikte olduğunuz kişi gibi görünmüyor.
Gercekten öyle duadan rabbimden baska kimsemz yok sakın sevgine kapılıp degerini bilmeyen bir insanla evlenme çok seviyorsun hep tahammül eden sen oluyorsun ama bastan sıkıntılar varsa yavas yavas soğumayı dene bence çünkü eminim ben artık kimse değişmiyorCanim.benim kiyamam bu zor zamnarda birbirinize.destek.olmaktansa esiniz sizi oldujca incitmis ki bu insan ilnaz nasiil.gelinlikle bunu yaor hadi gectim.namusku hi kadinin iffetine nasil laf eder rabbim.o dilinden o kelimelri cikartmaya musade etmesin insallah.tez zamnda duzelir ve herseyi unutruru size rabbim.islah etsin ana.aileniz arkanizdaysa.maddi ekonomik problem yoksa bence bu evlilik saglikli.yurumeyecektir . Siz ilk gece saygiyi kaybetmissinz zamnla s vgide bitcek benim.en buyuk.korkumda bu bu oismanliklari yasamak istemiyorum bol.bol dua edin yer.gok dua uzerine.kurulmustur