• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetmekten korkmak sevgiyle orantili??

Canım benim adım kadar emin olduğum bir şey varsa o da ' kaçan kovalanır.'

Aslında o seni aramayarak her zaman kaçmış sen de kovalamışsın.

Okuyor musun çalışıyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama aç güzel bi film izle, kitap oku. Zihnini enerjini başka şeylere ver. Okul ya da işin varsa oraya yoğunlaş.

Böyle ha yazdı ha arayacak diye kendini harap etme. Kimse vazgeçilmez değildir unutma. Kendine değer ver. Hakkında hayırlısı olsun.:KK54:
Kizlar bana 1 saat once whatsapptan msj atmis."sen surekli kimle konusun diye 1 kezde aramis sizce cevap vermelimiyim versemde ne yazmaliyim o benim.msj tenezzul edip cevap vermemisti .. birde kusken boyle bi soruya nasil.cevap verilebilir ..

Kizlar bana 1 saat once whatsapptan msj atmis."sen surekli kimle konusun diye 1 kezde aramis sizce cevap vermelimiyim versemde ne yazmaliyim o benim.msj tenezzul edip cevap vermemisti .. birde kusken boyle bi soruya nasil.cevap verilebilir ..
Sen bilirsin ama bence bu senin için büyük bir fırsat. Hiçbir şekilde cevap verme ki cevapsız kalma duygusu nasıl oluyormus görsün beyefendi. Merak edip üzerine düşme sırası onda. Ama cevap verirsen yine o sana vermemeye başlayacaktır. Kaçma sırası sende derim

Sen bilirsin ama bence bu senin için büyük bir fırsat. Hiçbir şekilde cevap verme ki cevapsız kalma duygusu nasıl oluyormus görsün beyefendi. Merak edip üzerine düşme sırası onda. Ama cevap verirsen yine o sana vermemeye başlayacaktır. Kaçma sırası sende derim
Tesekkur ederim bitanem deigibi yaptim cevap vermiycem :KK12: nasilmis anlasin

Sana bi örnek vereyim biz sevgilimle küstüğümüz zaman aradan 2 gün geçer hemen beni arar bana derki 'Biliyorum sen beni ölsen aramazsın o yüzden ben arıyorum'
Şuan içimde bişey öyle bi cız etti ki. Aaaah ah..... Çok üzüldüm be. Keşke insan zamanı geri alabilse.

Merhabalar ..
Uzun sureli bi iliskim var oyle cok ipleri eline verdimki o aramadi aradim o ozur dilemedi diledim o oonusmak istemedi ben yavardim :KK43: ve butun bunari yaparken onun eksik yanlarii hic gormedim .. 3 gundur kusuz asil sorunum kus olmaz ayrilak felan degil kendimi cok degersiz hissediyorum ..
O benim msj cevap vermezken ben.veriyorum kusken o acmaz tl ama.ben.aciyorum ..
Kendine gelsin diye gunlerce yazmiyorum . Oda ben yazmazsam.yazmiyor hatta.sonra sn.niye yazmadin oluyor olay bana donuyor ..
Sevgisinden suphem yok fakat sevgiyle kaybetme korkusu orantilimi sizce
Seven.insan korkarda kaybetmekten .. sevemeyenmi korkmaz.. herseyi sineye cekip konusaask gururma yediremiyorum cok incindim. Arayip sormasam hep oklar bana donuyo 1 kez arayip sormuyo msj atti niye arkamda durmuyosun.diye . Cevap verdim gece su saat oldu tenezzuk.edip cevap bile vermdi ..
Peki neden neden benim baskasiyla olmamdan onu birakmamdan korkmuyor zor kadin nasil olunur ben kelimerimi davranislanimi ayarlayaniyorum surekli kendimi sorgulamktan inanin.cok yoruldum :KK43:
Bir gun evlenip buraya pismanliklarimi yazmak istemiyorim hiseyler duzelsin.artik :KK43:(
Cok sevdim iyi olduk taktik.uyguladim umrunda olmadi istemedim istemedi ben iyiyken.iyidi ben kotuyken coook kotu hic hiseyi dgru.yapanadik..
Anladimki.onemli.olan cok.sevmek degil yipratmadan sevmek:KK43:
"Sevgisinden şüphen yok" mu??
En büyük hatayı burada yapıyorsun. Sevse böyle davranır mı?? Yol ver gitsin Allah aşkına!!

Canım ben seni cok iyi anlıyorum benimde sevgilim aynı bu sekildeydi. sevgisinden eminsen tek sorun butun ipleri onun eline vermiş olman. bunun rahatlığı var ustunde yoksa seni sevmemesiyle bir alakası olduğunu dusunmuyorum.cunku bzimde bu sekildeydi.ben haklıyken özur dilerdim surekli arayan soran ben olurdum o kapatalım artk konusmayalm der ben derdim surekli bulusalim diye ve daha neler. ama en sonunda bu sekilde gitmeyecegini anladım ve bi tartısma uzerine bende mesaj atmamaya basladım. oda atmadı. biz böyle 4 5 gun gorusmedik en sonunda aradı hiç beklemediğim bi sekilde yanıma geldi. simdi kavga ettikmi asla ben aramıyorum o arar aradıgında da 2 gun acmam. sende bir an once bu sekilde davranmalısın ona kaybetme korkusunu sen hissettir ona. emin ol kendini daha guclu hissedeceksin. dayanamam aramadan sormadan deme illaki dayanırsın ve o sana adım attığında daha da mutlu olacaksın :)) ayrıca bırsey daha var ona yapmasını istemediğin seylerde diretme cunku ona daha cazip geliyor ben desteklemiyorum dersen onun içine kurt dusuyor ;):)

Canım ben seni cok iyi anlıyorum benimde sevgilim aynı bu sekildeydi. sevgisinden eminsen tek sorun butun ipleri onun eline vermiş olman. bunun rahatlığı var ustunde yoksa seni sevmemesiyle bir alakası olduğunu dusunmuyorum.cunku bzimde bu sekildeydi.ben haklıyken özur dilerdim surekli arayan soran ben olurdum o kapatalım artk konusmayalm der ben derdim surekli bulusalim diye ve daha neler. ama en sonunda bu sekilde gitmeyecegini anladım ve bi tartısma uzerine bende mesaj atmamaya basladım. oda atmadı. biz böyle 4 5 gun gorusmedik en sonunda aradı hiç beklemediğim bi sekilde yanıma geldi. simdi kavga ettikmi asla ben aramıyorum o arar aradıgında da 2 gun acmam. sende bir an once bu sekilde davranmalısın ona kaybetme korkusunu sen hissettir ona. emin ol kendini daha guclu hissedeceksin. dayanamam aramadan sormadan deme illaki dayanırsın ve o sana adım attığında daha da mutlu olacaksın :)) ayrıca bırsey daha var ona yapmasını istemediğin seylerde diretme cunku ona daha cazip geliyor ben desteklemiyorum dersen onun içine kurt dusuyor :KK66::)
Inanmiyorum.canim ayni beni anlatiyorsun bende cektim kendimi artik 4 gundur aramiyorum ama gene.aramiyor sormuyor whatsappta griyorum.diye.stelik.suclu oluyorum kimle konusyo oluyirum.ustume suc atiyo hic aramaz onu gorunce :( ona yaramiyo bu taktikler benmi.beceremiyorum ki konusmadan duramiyorum zaaflarimi okdr iyi biliyoki

Bence sevmekle alakali degil. Egosal bir sey tamamen. Bazen karsindaki çok özveriliyse kaybetmekten korkmazsin ve tavirlarin cirkinlesir. Bu insanoglunun nankorlugudur. Anca kaybetme korkusunu o da tadarsa anlar.

Inanmiyorum.canim ayni beni anlatiyorsun bende cektim kendimi artik 4 gundur aramiyorum ama gene.aramiyor sormuyor whatsappta griyorum.diye.stelik.suclu oluyorum kimle konusyo oluyirum.ustume suc atiyo hic aramaz onu gorunce :KK43: ona yaramiyo bu taktikler benmi.beceremiyorum ki konusmadan duramiyorum zaaflarimi okdr iyi biliyoki

canm bende ilk baslarda ona yaramıyo zannederdim ben mesaj atmasam onun umrunda olmucak ki neyse bu sefer de ben mesaj atiym bari diye dusunurdum ama en sonunda baktım uzulen ben oluyorum. ayrıca umursamasa emin ol surekli whatsappa girdigine bakmazdi :) oda seni takip ediyor yani. sende acıklama yapma arkadasım diye ustu kapalı cevap ver. içine korku girsin meraklansın ki mesaj atsın. ayrıca birsey daha var onlar konusmak istedikleri zamanda bu skeilde bahaneler bulabiliyorlar....

canm bende ilk baslarda ona yaramıyo zannederdim ben mesaj atmasam onun umrunda olmucak ki neyse bu sefer de ben mesaj atiym bari diye dusunurdum ama en sonunda baktım uzulen ben oluyorum. ayrıca umursamasa emin ol surekli whatsappa girdigine bakmazdi :) oda seni takip ediyor yani. sende acıklama yapma arkadasım diye ustu kapalı cevap ver. içine korku girsin meraklansın ki mesaj atsın. ayrıca birsey daha var onlar konusmak istedikleri zamanda bu skeilde bahaneler bulabiliyorlar....
Bende oyle dusundum.canim.ama cevap vermedim cunku.kendimden.eminim aciklama yamak.bile istemiyorum.. biye.yazip kavga rdiyi beni.suclu.yapiyo sonra oesinden.kosuyorum cok.akilki benim.erkek arkadasim :( oltaya gelmiycem insallah biseyler duzelir artik insallah

Bence sevmekle alakali degil. Egosal bir sey tamamen. Bazen karsindaki çok özveriliyse kaybetmekten korkmazsin ve tavirlarin cirkinlesir. Bu insanoglunun nankorlugudur. Anca kaybetme korkusunu o da tadarsa anlar.
Sorunda tam irda nasil tatiracagim :(

Back