• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetmekten korkmak sevgiyle orantili??

Oyle zatn.beni bu sorular cildirtiyo kendi kendimi telkin ediyorum degisir duzelir isleri yogun vs.. 6 yil kolay degil silmek pisman olmayacagimi bilsem 1 dk durmam hic bukdr d egersiz olmadim cunku ben ark bile ovgulerle bahsettigi saygi duydugu kisiyken birinin ayaklari altinda pas pas olmak zor incitici:KK43:

onca yılı beraber yasadınız yalnız sen yasamadın brak birazda o düşünsün anılarınla avunsun belki ozaman daha pişman olur herseyi birlikte yasadınız sen nekadar zarar görsende oda emin ol görücektir yani .bu böyledir illa merak eder senin gbi birisini kaybettiği için üzülür çünkü hep şımartmışsın çok sevmişsin belli o şans insanın ayagına herzaman gelmez çok sevilmek yani.bırak o düşünsün seni çantada keklik sanıyor galiba .emin ol kaybedince anlayacaktır kıymetini fazla takmamak gerek su akar yolunu bulur nasılsa .sende dua et cok seviyorsan hayrlı ise Allahım takdir et değilse olmasın de herzaman ruhen çok faydasını görürsün soru işareti kalmaz aklında .çünkü kaderde ısrar etmemek gerek boşanmalar zaten bile bile ateşe gidenlerin riske girenlerin basına geliyor hep böyle sonradan pişman olucagına baştan daha az üzülürsün ilişkide iki insan birbirini eşit sevmedikçe sorunlar ve huzursuzlklar bitmiyor denecek birsürü şey varda fazla uzatmayayım diyorum bak ben kocamdan boşanıyorum aynı şeyleri bnde yasamıstım evlendik gene aynı kısaca öyle söyleyeyim şimdi üzülüyorsan ilerde de o öyle olur genelde .hayırlısı diyeceksin hayırlısını dileyeceksin dua her kapının anahtarıdır duaya sığın ve sonunu bekle hep senin çabalarınla olucaksa hiç olmasın şahsen öyle düşünüyorum ben .Hakkında hayrlısı . .

Oyle zatn.beni bu sorular cildirtiyo kendi kendimi telkin ediyorum degisir duzelir isleri yogun vs.. 6 yil kolay degil silmek pisman olmayacagimi bilsem 1 dk durmam hic bukdr d egersiz olmadim cunku ben ark bile ovgulerle bahsettigi saygi duydugu kisiyken birinin ayaklari altinda pas pas olmak zor incitici:KK43:

Ya, yani ben burada sana ayrıl demiyorum tabiykide sanki biraz öyle ifade etmiş gb oldum ama şunu belirtmek istemiştim aslında; uğraşma kaybetme pahasına da olsa boşver .o senin onu kaybetmekten korktuğunu anlamış nazlandıkca nazlanıyor insanın tabiatı böyledir zaten . .
Bu yüzden İnsanlar ile münasebetin ateş ile buz misali olsun ;
Fazla yaklaşma yanarsın ,çook ta uzaklaşma donarsın, hesabı .
Bu dengeyi kuramadıkça denge bozuluyo .

Ya, yani ben burada sana ayrıl demiyorum tabiykide sanki biraz öyle ifade etmiş gb oldum ama şunu belirtmek istemiştim aslında; uğraşma kaybetme pahasına da olsa boşver .o senin onu kaybetmekten korktuğunu anlamış nazlandıkca nazlanıyor insanın tabiatı böyledir zaten . .
Bu yüzden İnsanlar ile münasebetin ateş ile buz misali olsun ;
Fazla yaklaşma yanarsın ,çook ta uzaklaşma donarsın, hesabı .
Bu dengeyi kuramadıkça denge bozuluyo .
Bitanemm guzel.dileklerin ve dualrin.icin cok tesekkur.ederim :) bana.destes oldum.biraz iyi.hissetim.eve zorlanayla olmaz.ama kaderinizi biz.sizin.cabaniza.bagli.kildik diyor bi ayette caba sarfediyorum cok dua.ediyorum :( rabbim.hakkimda hayrlisi.ne ise onu versin rabbim.utandirmasin sanada sabir versin kolay.degil .. zorlamiyorum ama msjm cevap vermemsi bile beni.okdr uzduki.saatlerce yazmak.istyorum ama.yazsamda faydasi uok biliyorumne aciki

Bana göre zor kadın olmak falan saçma evet ama Türk erkeklerinin kafası bu.
"Bu zor kadın,elde etmesi zor,ben bunu elde edicem." kafasındalar.
O yüzden çoğu kız da böyle yapmak zorunda kalıyor çünkü gerçekten seven kişiler mutlaka çok üzülüyor sonunda.
Aslında fedakarlık ,kaybetmekten korkma falan iki taraflı olur,ama işte.Bizde fedakarlık=salaklık olarak görülüyor biraz.
Bundan sonra onu pek sallamayın,çünkü sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Biraz o koşsun madem ,ama ben böyle biriyle birlikte olmazdım.
Cok haklisinz bende bu kdar sevmeseydin hoyle biriyle beraber.olmazdim. . O kasarmi.bilmiyorum.msj atar belki.oda geri cekilir.gene.ben.yalvariyim.yazayim.diye

Onemli olan yipratmadan sevmek tuttum bu sozu.ayni evin icinde de boyle yaparsa cekilmez bu evlilik hadi simdi birbirinizi gormuyonuz ayni evin icinde nolcak kaccakmi erkek dedigin haklida olsa hanimina kiymayan gozunun icine bakandir.zaten boyle adamada deger verir kadin.
Icime otuyo bu sozler :( nerde yanlis.yaotim.cok sevmek.gozunden.sakinmakmiydi tum sucun

Kendimi geri cekecegimm .. gidince gitme demiyor gelince kabul ediyor. Benjmle mi egosunu tatmin ediyor anlamiyorum

git demek, ayrılalım demek bazı insanlara o kadar zor gelir ki.
bu yüzden sesini çıkarmıyor sana. korkusu da yok.
gitsen rahatlar herhalde.
Peki fiziksel yakınlaşmalarınız var mı?
Tensel uyumunuz nasıl?

Onun korkusuz olması senin bu kadar çırpınmanla doğru orantılı. Alışmış adam karşıdan adım atılmasına, neyden korksunki? Biliyo ki geri dönersin. Sevgi olayına girmeden bunu tartın kafanızda bence.

Çünkü sadece sizin sevgiliniz değil sokaktaki Ayşede böyledir Fatmada. Herkes pohpohlandıkça kendini bi geri çeker.

Onun korkusuz olması senin bu kadar çırpınmanla doğru orantılı. Alışmış adam karşıdan adım atılmasına, neyden korksunki? Biliyo ki geri dönersin. Sevgi olayına girmeden bunu tartın kafanızda bence.

Çünkü sadece sizin sevgiliniz değil sokaktaki Ayşede böyledir Fatmada. Herkes pohpohlandıkça kendini bi geri çeker.
Napmaliyim yazsam.gurursuz okcam.beklesen yazcagi yok yada nekadar bekleyecegim.bile belli.degil konusmak istesem ne tepki alcam gene nazlancak.daha yukseklere burnu kalkar :( beni.bu belirsizlik yioratiyo

git demek, ayrılalım demek bazı insanlara o kadar zor gelir ki.
bu yüzden sesini çıkarmıyor sana. korkusu da yok.
gitsen rahatlar herhalde.
Peki fiziksel yakınlaşmalarınız var mı?
Tensel uyumunuz nasıl?
Oyle bi sey yasamadik tam anlamiyla:(

Napmaliyim yazsam.gurursuz okcam.beklesen yazcagi yok yada nekadar bekleyecegim.bile belli.degil konusmak istesem ne tepki alcam gene nazlancak.daha yukseklere burnu kalkar :KK43: beni.bu belirsizlik yioratiyo

Bana kalırsa önceki ılımlı tavrınızdan farklı olarak bi mesaj atın böylece tartarsınız tepkinizi.

"Seni alttan almam veya sürekli yazıyor olmam sana kendini vazgeçilmez hissettirdi farkındayım. Ama benimde kendinden ödün vermem için elimde bi sebebimin olması gerek, tek taraflı olmaz. Senin sevgini sorgulayacağım kadar umursamaz davranıyosun, bunu sorgularkende daha fazla fedakarlık yapamam. Karar senin artık" tarzı bi mesajla bi silkeleyebilirsiniz ve korkmayın şuankinden kötü olmaz emin olun

Sevgilinin seni özlemesine ya da pişman olmasına zaman bırakmıyorsun sanırım. Seni gerçekten seviyorsa zaten o sana yazar. Bu kadar kendinizden ödün vermeyin. O sizi kaybetme korkusu yaşasın.

Bana kalırsa önceki ılımlı tavrınızdan farklı olarak bi mesaj atın böylece tartarsınız tepkinizi.

"Seni alttan almam veya sürekli yazıyor olmam sana kendini vazgeçilmez hissettirdi farkındayım. Ama benimde kendinden ödün vermem için elimde bi sebebimin olması gerek, tek taraflı olmaz. Senin sevgini sorgulayacağım kadar umursamaz davranıyosun, bunu sorgularkende daha fazla fedakarlık yapamam. Karar senin artık" tarzı bi mesajla bi silkeleyebilirsiniz ve korkmayın şuankinden kötü olmaz emin olun
Mesela dun.bana cok alakasizca
"niye sen boylesin niye hc yanımda olmuysun niye hiç arkamda durmuyorsun niye bigunde bni mutlu etmek icin ugrasmiyosun. çok cnm sıkılıyor cookk inan artık napcagmi bilmiyrum" yazmis
Buna.cevaben
"Hatali oldugumi dusunmuyrum sevgimin arkasnda oldugumu ve sana yetri kadar anlayis gosterdigimi dusunuyrm ozveride bulunan benim ama sen kendi dusuncelrine hissettiklerine onem veriyorsn beni her defasinda daha cok kiriyorsun sana belli etmk istemiyorum ama artik olmuo Birazda olsn bu iliski icin sen ozveride bulun"
Yazdim bu.msj nesi.kotu.tenezzul.edip cevap bile vermedi oyle cok kirildgim yerler varkk

Mesela dun.bana cok alakasizca
"niye sen boylesin niye hc yanımda olmuysun niye hiç arkamda durmuyorsun niye bigunde bni mutlu etmek icin ugrasmiyosun. çok cnm sıkılıyor cookk inan artık napcagmi bilmiyrum" yazmis
Buna.cevaben
"Hatali oldugumi dusunmuyrum sevgimin arkasnda oldugumu ve sana yetri kadar anlayis gosterdigimi dusunuyrm ozveride bulunan benim ama sen kendi dusuncelrine hissettiklerine onem veriyorsn beni her defasinda daha cok kiriyorsun sana belli etmk istemiyorum ama artik olmuo Birazda olsn bu iliski icin sen ozveride bulun"
Yazdim bu.msj nesi.kotu.tenezzul.edip cevap bile vermedi oyle cok kirildgim yerler varkk

Yoo gayet iyi cevap vermişsiniz beyfendi susarsam kıymete binerim kafasıyla hareket ediyor o da senin mesaj atacağına güvenerek. Sabret ters köşe yap yazma bir şey emin ol kendi yazıcak.

Insallah.nolur dua et canim
Yoo gayet iyi cevap vermişsiniz beyfendi susarsam kıymete binerim kafasıyla hareket ediyor o da senin mesaj atacağına güvenerek. Sabret ters köşe yap yazma bir şey emin ol kendi yazıcak.[/QUOT

Back