Kaybetmekten korkmak sevgiyle orantili??

Kizlar bana 1 saat once whatsapptan msj atmis."sen surekli kimle konusun diye 1 kezde aramis sizce cevap vermelimiyim versemde ne yazmaliyim o benim.msj tenezzul edip cevap vermemisti .. birde kusken boyle bi soruya nasil.cevap verilebilir ..

Kizlar bana 1 saat once whatsapptan msj atmis."sen surekli kimle konusun diye 1 kezde aramis sizce cevap vermelimiyim versemde ne yazmaliyim o benim.msj tenezzul edip cevap vermemisti .. birde kusken boyle bi soruya nasil.cevap verilebilir ..
Sen bilirsin ama bence bu senin için büyük bir fırsat. Hiçbir şekilde cevap verme ki cevapsız kalma duygusu nasıl oluyormus görsün beyefendi. Merak edip üzerine düşme sırası onda. Ama cevap verirsen yine o sana vermemeye başlayacaktır. Kaçma sırası sende derim

Tesekkur ederim bitanem deigibi yaptim cevap vermiycem nasilmis anlasin

Sana bi örnek vereyim biz sevgilimle küstüğümüz zaman aradan 2 gün geçer hemen beni arar bana derki 'Biliyorum sen beni ölsen aramazsın o yüzden ben arıyorum'
Şuan içimde bişey öyle bi cız etti ki. Aaaah ah..... Çok üzüldüm be. Keşke insan zamanı geri alabilse.

"Sevgisinden şüphen yok" mu??
En büyük hatayı burada yapıyorsun. Sevse böyle davranır mı?? Yol ver gitsin Allah aşkına!!

Canım ben seni cok iyi anlıyorum benimde sevgilim aynı bu sekildeydi. sevgisinden eminsen tek sorun butun ipleri onun eline vermiş olman. bunun rahatlığı var ustunde yoksa seni sevmemesiyle bir alakası olduğunu dusunmuyorum.cunku bzimde bu sekildeydi.ben haklıyken özur dilerdim surekli arayan soran ben olurdum o kapatalım artk konusmayalm der ben derdim surekli bulusalim diye ve daha neler. ama en sonunda bu sekilde gitmeyecegini anladım ve bi tartısma uzerine bende mesaj atmamaya basladım. oda atmadı. biz böyle 4 5 gun gorusmedik en sonunda aradı hiç beklemediğim bi sekilde yanıma geldi. simdi kavga ettikmi asla ben aramıyorum o arar aradıgında da 2 gun acmam. sende bir an once bu sekilde davranmalısın ona kaybetme korkusunu sen hissettir ona. emin ol kendini daha guclu hissedeceksin. dayanamam aramadan sormadan deme illaki dayanırsın ve o sana adım attığında daha da mutlu olacaksın :)) ayrıca bırsey daha var ona yapmasını istemediğin seylerde diretme cunku ona daha cazip geliyor ben desteklemiyorum dersen onun içine kurt dusuyor :)

Inanmiyorum.canim ayni beni anlatiyorsun bende cektim kendimi artik 4 gundur aramiyorum ama gene.aramiyor sormuyor whatsappta griyorum.diye.stelik.suclu oluyorum kimle konusyo oluyirum.ustume suc atiyo hic aramaz onu gorunce ona yaramiyo bu taktikler benmi.beceremiyorum ki konusmadan duramiyorum zaaflarimi okdr iyi biliyoki

Bence sevmekle alakali degil. Egosal bir sey tamamen. Bazen karsindaki çok özveriliyse kaybetmekten korkmazsin ve tavirlarin cirkinlesir. Bu insanoglunun nankorlugudur. Anca kaybetme korkusunu o da tadarsa anlar.

canm bende ilk baslarda ona yaramıyo zannederdim ben mesaj atmasam onun umrunda olmucak ki neyse bu sefer de ben mesaj atiym bari diye dusunurdum ama en sonunda baktım uzulen ben oluyorum. ayrıca umursamasa emin ol surekli whatsappa girdigine bakmazdi :) oda seni takip ediyor yani. sende acıklama yapma arkadasım diye ustu kapalı cevap ver. içine korku girsin meraklansın ki mesaj atsın. ayrıca birsey daha var onlar konusmak istedikleri zamanda bu skeilde bahaneler bulabiliyorlar....

Bende oyle dusundum.canim.ama cevap vermedim cunku.kendimden.eminim aciklama yamak.bile istemiyorum.. biye.yazip kavga rdiyi beni.suclu.yapiyo sonra oesinden.kosuyorum cok.akilki benim.erkek arkadasim oltaya gelmiycem insallah biseyler duzelir artik insallah

Bence sevmekle alakali degil. Egosal bir sey tamamen. Bazen karsindaki çok özveriliyse kaybetmekten korkmazsin ve tavirlarin cirkinlesir. Bu insanoglunun nankorlugudur. Anca kaybetme korkusunu o da tadarsa anlar.
Sorunda tam irda nasil tatiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…