• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetmekten korkmak sevgiyle orantili??

Gercekten öyle duadan rabbimden baska kimsemz yok sakın sevgine kapılıp degerini bilmeyen bir insanla evlenme çok seviyorsun hep tahammül eden sen oluyorsun ama bastan sıkıntılar varsa yavas yavas soğumayı dene bence çünkü eminim ben artık kimse değişmiyor :KK43:
Bunlari duydukca oyle cok korkuyorum ki :(

Canım benim adım kadar emin olduğum bir şey varsa o da ' kaçan kovalanır.'

Aslında o seni aramayarak her zaman kaçmış sen de kovalamışsın.

Okuyor musun çalışıyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama aç güzel bi film izle, kitap oku. Zihnini enerjini başka şeylere ver. Okul ya da işin varsa oraya yoğunlaş.

Böyle ha yazdı ha arayacak diye kendini harap etme. Kimse vazgeçilmez değildir unutma. Kendine değer ver. Hakkında hayırlısı olsun.:KK54:

doğru kararı vereceğini düşünüyorum ben ama önce bir otur düşün,sevdiğin insanla gerçekten evlenmek istiyor musun ilişkinizde bir gelecek görüyor musun veya ileride düzeleceğini düşünüyor musun düşün tart daha sonra kararını ver..
Herseyi altan alir ses cikarmazn yurur ama boyle bi hayatida ben istenem

bende senin yaptığını eşime yaptım beni boşanmakla tehdit eder oldu.kimse değişmiyor.istersen şunu sil hayatından senin evlenmiş versiyonun ben benden ibret al.

Canım benim adım kadar emin olduğum bir şey varsa o da ' kaçan kovalanır.'

Aslında o seni aramayarak her zaman kaçmış sen de kovalamışsın.

Okuyor musun çalışıyor musun yaşın kaç bilmiyorum ama aç güzel bi film izle, kitap oku. Zihnini enerjini başka şeylere ver. Okul ya da işin varsa oraya yoğunlaş.

Böyle ha yazdı ha arayacak diye kendini harap etme. Kimse vazgeçilmez değildir unutma. Kendine değer ver. Hakkında hayırlısı olsun.:KK54:
Okuyorum evet ama.zihnimi.toplayamiyorum hic biseye veremiyorumk kendimi :( bugunde aramdi

Seni pek de umursamayan bir adam için kendini zorlama. Henüz sevgiliyken bu kadar takmaması hiç normal değil.
Sevmiyormu napiyor cozemiyorumki. Herseyde beni.sorumlu tutuyo hatalarini anlamiyor bu ne jadar daha surecek.nasil degiscek ah bi bilsem

Okuyorum evet ama.zihnimi.toplayamiyorum hic biseye veremiyorumk kendimi :KK43: bugunde aramdi
Sorun arayıp aramaması da değil aslında. Sorun bu ilişkinin ne kadar sağlıklı olduğu ve ne kadar yürüyeceği.. Biraz acımasızca olacak belki ama evlenip her gün üzüleceğine şimdi üç beş gün üzül. Ve hayırlısını dile canımcım:KK76:

Sevmiyormu napiyor cozemiyorumki. Herseyde beni.sorumlu tutuyo hatalarini anlamiyor bu ne jadar daha surecek.nasil degiscek ah bi bilsem

Onu diyorum işte, daha şimdiden her şeyden seni sorumlu tutan, hatalarını kabul etmeyen, değiştirmeye çalıştığın bir adamın pençesindesin. Uzun süre evli kalan kadınların derdi bunlar. Şu zamanlar senin nazını çekmesi gereken, ayağın taşa takılsa benim yüzümden mi deyip telaşlanması gereken zamanlar. İlerisini düşünemiyorum. Saplam bi resti hak etmiş.

İnsan sevdiğini kaybetmek istemez tabi.

Ama kendinden vazgeçercesine kaybetme korkusu sevgiden çok özgüven eksikliği ve bağımlı kişilik olmakla alakalı.

İnsan sevdiğini kaybetmek istemez tabi.

Ama kendinden vazgeçercesine kaybetme korkusu sevgiden çok özgüven eksikliği ve bağımlı kişilik olmakla alakalı.
Okadar tecrubesizdim ki :( ilk.erkek arkadasim bilmedgim.cok.hata yaptim ozveri gosterdim .. oysa kimse yakistrmiyo bile bizi oda farkinda ama ondaki.ozguven beni yildiriyo:(

D
Sorun arayıp aramaması da değil aslında. Sorun bu ilişkinin ne kadar sağlıklı olduğu ve ne kadar yürüyeceği.. Biraz acımasızca olacak belki ama evlenip her gün üzüleceğine şimdi üç beş gün üzül. Ve hayırlısını dile canımcım:KK76:
Dua edin.bana.olurmu.eger hayrki.degilse icimdeki sevgiyi alsin canim.yaniyo cunku:( yada onu islah etsin

Onu diyorum işte, daha şimdiden her şeyden seni sorumlu tutan, hatalarını kabul etmeyen, değiştirmeye çalıştığın bir adamın pençesindesin. Uzun süre evli kalan kadınların derdi bunlar. Şu zamanlar senin nazını çekmesi gereken, ayağın taşa takılsa benim yüzümden mi deyip telaşlanması gereken zamanlar. İlerisini düşünemiyorum. Saplam bi resti hak etmiş.
Rollerimiz degisti ben erkek o kiz resmen :( yke guzel yazmissinizki.uzerine.diycek.bisey bulaniyorum

1.si seni sevdiğini sanmıyorum seven insan böyle olmaz.
2.si ben bir bayan olarak karşımdaki erkek beni aramıyorsa ben bir daha asla onu aramam.
Kendinize saygı duymayı öğrenin.

Kaybetme korkusu sevginin büyüklüğüyle değil karşıdaki kişiye güvenmeyişinizle alakalıdır.
İnsan sevdiğini kaybetmekten korkar (başına kötü bir şey gelir vs gibi) ama sizin durum farklı. Adam her an kaçacak gibi duruyor.

1.si seni sevdiğini sanmıyorum seven insan böyle olmaz.
2.si ben bir bayan olarak karşımdaki erkek beni aramıyorsa ben bir daha asla onu aramam.
Kendinize saygı duymayı öğrenin.
Onceden ariyordum simdi aramiyorum. Artik sadece bekliyorum bunuda asicam zamanla beklememyide ogrencem sevmiyor diyemiyorum kendime cok yuzverdim demek gekiyir icimden:(

Kaybetme korkusu sevginin büyüklüğüyle değil karşıdaki kişiye güvenmeyişinizle alakalıdır.
İnsan sevdiğini kaybetmekten korkar (başına kötü bir şey gelir vs gibi) ama sizin durum farklı. Adam her an kaçacak gibi duruyor.
O kactigi icin.ben her an.kaybetmekten.korkuyorum ben hic gitmedgim icin o hic korkmuyor:( umrunda bile degil hic bir sey tavrini hemen koyuyor :( oyle cok icim aciyoki sevmiyo beni diyemiyorum

Back