- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Oyle zatn.beni bu sorular cildirtiyo kendi kendimi telkin ediyorum degisir duzelir isleri yogun vs.. 6 yil kolay degil silmek pisman olmayacagimi bilsem 1 dk durmam hic bukdr d egersiz olmadim cunku ben ark bile ovgulerle bahsettigi saygi duydugu kisiyken birinin ayaklari altinda pas pas olmak zor incitici
Oyle zatn.beni bu sorular cildirtiyo kendi kendimi telkin ediyorum degisir duzelir isleri yogun vs.. 6 yil kolay degil silmek pisman olmayacagimi bilsem 1 dk durmam hic bukdr d egersiz olmadim cunku ben ark bile ovgulerle bahsettigi saygi duydugu kisiyken birinin ayaklari altinda pas pas olmak zor incitici
Bitanemm guzel.dileklerin ve dualrin.icin cok tesekkur.ederim :) bana.destes oldum.biraz iyi.hissetim.eve zorlanayla olmaz.ama kaderinizi biz.sizin.cabaniza.bagli.kildik diyor bi ayette caba sarfediyorum cok dua.ediyorumYa, yani ben burada sana ayrıl demiyorum tabiykide sanki biraz öyle ifade etmiş gb oldum ama şunu belirtmek istemiştim aslında; uğraşma kaybetme pahasına da olsa boşver .o senin onu kaybetmekten korktuğunu anlamış nazlandıkca nazlanıyor insanın tabiatı böyledir zaten . .
Bu yüzden İnsanlar ile münasebetin ateş ile buz misali olsun ;
Fazla yaklaşma yanarsın ,çook ta uzaklaşma donarsın, hesabı .
Bu dengeyi kuramadıkça denge bozuluyo .
Cok haklisinz bende bu kdar sevmeseydin hoyle biriyle beraber.olmazdim. . O kasarmi.bilmiyorum.msj atar belki.oda geri cekilir.gene.ben.yalvariyim.yazayim.diyeBana göre zor kadın olmak falan saçma evet ama Türk erkeklerinin kafası bu.
"Bu zor kadın,elde etmesi zor,ben bunu elde edicem." kafasındalar.
O yüzden çoğu kız da böyle yapmak zorunda kalıyor çünkü gerçekten seven kişiler mutlaka çok üzülüyor sonunda.
Aslında fedakarlık ,kaybetmekten korkma falan iki taraflı olur,ama işte.Bizde fedakarlık=salaklık olarak görülüyor biraz.
Bundan sonra onu pek sallamayın,çünkü sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Biraz o koşsun madem ,ama ben böyle biriyle birlikte olmazdım.
Icime otuyo bu sozlerOnemli olan yipratmadan sevmek tuttum bu sozu.ayni evin icinde de boyle yaparsa cekilmez bu evlilik hadi simdi birbirinizi gormuyonuz ayni evin icinde nolcak kaccakmi erkek dedigin haklida olsa hanimina kiymayan gozunun icine bakandir.zaten boyle adamada deger verir kadin.
Icime otuyo bu sozlernerde yanlis.yaotim.cok sevmek.gozunden.sakinmakmiydi tum sucun
Kendimi geri cekecegimm .. gidince gitme demiyor gelince kabul ediyor. Benjmle mi egosunu tatmin ediyor anlamiyorum
Napmaliyim yazsam.gurursuz okcam.beklesen yazcagi yok yada nekadar bekleyecegim.bile belli.degil konusmak istesem ne tepki alcam gene nazlancak.daha yukseklere burnu kalkarOnun korkusuz olması senin bu kadar çırpınmanla doğru orantılı. Alışmış adam karşıdan adım atılmasına, neyden korksunki? Biliyo ki geri dönersin. Sevgi olayına girmeden bunu tartın kafanızda bence.
Çünkü sadece sizin sevgiliniz değil sokaktaki Ayşede böyledir Fatmada. Herkes pohpohlandıkça kendini bi geri çeker.
Oyle bi sey yasamadik tam anlamiylagit demek, ayrılalım demek bazı insanlara o kadar zor gelir ki.
bu yüzden sesini çıkarmıyor sana. korkusu da yok.
gitsen rahatlar herhalde.
Peki fiziksel yakınlaşmalarınız var mı?
Tensel uyumunuz nasıl?
Elimde olsaydi yapmazdim ... konusmayimi deneyim bekleyimmi.nekdar bekliycegimi.bile bilmiyorumevet .malesef .çok sevmek en büyük suç.Sevdiği kadar sevmeli . .
Napmaliyim yazsam.gurursuz okcam.beklesen yazcagi yok yada nekadar bekleyecegim.bile belli.degil konusmak istesem ne tepki alcam gene nazlancak.daha yukseklere burnu kalkarbeni.bu belirsizlik yioratiyo
Mesela dun.bana cok alakasizcaBana kalırsa önceki ılımlı tavrınızdan farklı olarak bi mesaj atın böylece tartarsınız tepkinizi.
"Seni alttan almam veya sürekli yazıyor olmam sana kendini vazgeçilmez hissettirdi farkındayım. Ama benimde kendinden ödün vermem için elimde bi sebebimin olması gerek, tek taraflı olmaz. Senin sevgini sorgulayacağım kadar umursamaz davranıyosun, bunu sorgularkende daha fazla fedakarlık yapamam. Karar senin artık" tarzı bi mesajla bi silkeleyebilirsiniz ve korkmayın şuankinden kötü olmaz emin olun
Mesela dun.bana cok alakasizca
"niye sen boylesin niye hc yanımda olmuysun niye hiç arkamda durmuyorsun niye bigunde bni mutlu etmek icin ugrasmiyosun. çok cnm sıkılıyor cookk inan artık napcagmi bilmiyrum" yazmis
Buna.cevaben
"Hatali oldugumi dusunmuyrum sevgimin arkasnda oldugumu ve sana yetri kadar anlayis gosterdigimi dusunuyrm ozveride bulunan benim ama sen kendi dusuncelrine hissettiklerine onem veriyorsn beni her defasinda daha cok kiriyorsun sana belli etmk istemiyorum ama artik olmuo Birazda olsn bu iliski icin sen ozveride bulun"
Yazdim bu.msj nesi.kotu.tenezzul.edip cevap bile vermedi oyle cok kirildgim yerler varkk
Kadin cok sevince kaybediyor daha dogrusu sevgisini cok fazla gosterince galiba biraz geri agir gizemli ama net olmak gerekli ben bunu tecrube ettiMIcime otuyo bu sozlernerde yanlis.yaotim.cok sevmek.gozunden.sakinmakmiydi tum sucun
Insallah.ben de bunu yaparmKadin cok sevince kaybediyor daha dogrusu sevgisini cok fazla gosterince galiba biraz geri agir gizemli ama net olmak gerekli ben bunu tecrube ettiM
Yoo gayet iyi cevap vermişsiniz beyfendi susarsam kıymete binerim kafasıyla hareket ediyor o da senin mesaj atacağına güvenerek. Sabret ters köşe yap yazma bir şey emin ol kendi yazıcak.[/QUOT
Insallah.nolur dua et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?