Kaybetmekten korkmak sevgiyle orantili??

Sanki bizzat beni.anlatmissiniz oyle cok savasyorumki onunla onun tavirlariyla kndimle sevgile ayriliklarimizla herseyle savasiyorum ama ugrasimin birazina degsr hirazda o caba sarf etse bukdar zoruma gitmezdi .. kabullenmek istemiyorum belkide bazi seylerin bittigini onun beni.hayatindan cikarmasini.bekliyorumdur belkide.. en kotusude ben onun.sesini duymadan uyuyamzken onun bu umrunda bile degil bile bile.yakti canimi fark ede ede

Bazı erkekler böyle oluyor malesef.üzüldüğüne üzüldüm canım benim

Ama geri cekiyorum gene ses seda yok arasa felan.cevap vermemde hic hisey yokken arayip sormuyoken dayanmak oldukca zor

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de kabullenmek istemedim çünkü her şeye rağmen onun yanında mutluydum, seviyordum. Ama içim rahat değildi, beni rahatsız eden bir şeyler vardı, iç sesim bir türlü susmadı. Ve çok sevdiğim için ben de bittiğini kabullenmek istemedim ve senin gibi her yolu denedim. Kendimi geri çektim, aramadım, yeri geldi kavga ettim, tersledim. Yeri geldi güzellikle konuştum. İki gün beklediğim ilgiyi görsem üçüncü gün yine o değersizlik hissim geri geliyordu, kavgalar da yeni baştan başlıyordu. Böyle bir kısırdöngüde yaşadım. Bütün gün çalıştığı için gece yatmadan konuşurduk onunla, 10-15 dakika. Bana yetmezdi. Ben onu çok özlerken o beni nasıl özlemezdi, nasıl daha uzun konuşmak istemezdi? Cevabı belliydi ama kabullenmek istemedim. Ve canım emin ol böyle bir ilişkiyi hiçbir yere taşıyamazsın, ne evliliğe ne başka bir şeye. Ya o seni terk edecek ya sen onu. Belki de onların bizim eksikliğimizi hissetmeleri gerekiyordur.

2 kere 2'nin 4 ettiği kadar emin olduğum bir şey var; bir insan aramıyorsa, üstüne düşmüyorsa, mesajlarına işine gelmeyince cevap vermiyorsa sevmiyordur.
Bu kadar net.
Kabul etmesi de bir o kadar zor seven için.
Nasıl kendini bile bile ateşe atıyorsun?
Gerçekten çok üzücü bir şey senin için.
Aç gözlerini. Beraberliğinizin sürmesi demek seni seviyor demek değil.
Alışkanlıktır, şımarıklıktır, yalnızlık korkusudur vs. ama seviyor deme lütfen.
Değersizsin onun için gayet. Umarım aklım başına gelir de biraz kendini geri çekersin. Ama çektiğinde de arayıp sormazsa ki öyleymiş; lütfen bırak gitsin. Bağımlıgibi yapışma böyle birine. Hayır gelmez. Ortada bırakır gider.

Biz evli olduğumuz halde birbirimizi kaybetmekten korkarız. Yeri gelir ben ararım kendimi haksız görüyorsam. Ama genelde ilk adımı o atar. Sevgiliyken de nişanlıyken de öyleydi

Evlilik olsa anlarım endişelerinizi ama ilişkilerinizde kendinizden gececek kadar kimseye değer vermeyin siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez şımartmışsınız anladığm kadarıyla ve bu böyle gider artık ben olsam uğraşmam kaybedecek birşeyim yok sonuçta .ask acısı ise nasılsa gelip geçiyor bu adamla evlenseniz bile yıpratır sizi öyle hissettim . .

Kendimi geri cekecegimm .. gidince gitme demiyor gelince kabul ediyor. Benjmle mi egosunu tatmin ediyor anlamiyorum

Oyle zatn.beni bu sorular cildirtiyo kendi kendimi telkin ediyorum degisir duzelir isleri yogun vs.. 6 yil kolay degil silmek pisman olmayacagimi bilsem 1 dk durmam hic bukdr d egersiz olmadim cunku ben ark bile ovgulerle bahsettigi saygi duydugu kisiyken birinin ayaklari altinda pas pas olmak zor incitici

Bana göre zor kadın olmak falan saçma evet ama Türk erkeklerinin kafası bu.
"Bu zor kadın,elde etmesi zor,ben bunu elde edicem." kafasındalar.
O yüzden çoğu kız da böyle yapmak zorunda kalıyor çünkü gerçekten seven kişiler mutlaka çok üzülüyor sonunda.
Aslında fedakarlık ,kaybetmekten korkma falan iki taraflı olur,ama işte.Bizde fedakarlık=salaklık olarak görülüyor biraz.
Bundan sonra onu pek sallamayın,çünkü sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Biraz o koşsun madem ,ama ben böyle biriyle birlikte olmazdım.

Nasil yapiyosuk peki.bunu canim
önceleri çok üstüne düşüyordum cnm. hatalı da olsa alttan alıyordum şimdi o bağırdıkça ben bağırıyorum hatta dün bayağı kavga ettik aradı vs açmadım etmedim derken açtım baktım karşmda mülayim bir adam var sessiz sakin konuştuk hallettik ama benm dengesiz yne dengeyi şaşırdı hatta silmiş dün akşam beni faceden. bugünde nispet yaparcasına giyindm süslendm yanlışlıkla gibi makyajlı süslü resmimi attım hopp dışarı. baktm gülücük atmış ne o dedm çok mu komik yoo hoşuma gitti dedi. eh bundan sonra şaşkına küsersin dedm bakalm br kaç gün sonra yne yazar :)

Hahhaha napsam bendemi yapsan :)

Onemli olan yipratmadan sevmek tuttum bu sozu.ayni evin icinde de boyle yaparsa cekilmez bu evlilik hadi simdi birbirinizi gormuyonuz ayni evin icinde nolcak kaccakmi erkek dedigin haklida olsa hanimina kiymayan gozunun icine bakandir.zaten boyle adamada deger verir kadin.

bana kızma ama sen sevgiline gereğinden fazla değer vermişsin ve hatta ona kaybetme korkusu yaşatmamışsın bu yüzden sevgilinde seni elinin altında diye biliyor ve nasıl olsa beni bırakmaz diye sallamıyor seni..
karşı tarafa kendinden çok ödün verince böyle oluyor maalesef :/
meselenizi konuşup halletmeye çalışın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…