Kaybedince anladim cok sevdiğimi sevildigimi. ne yazikki beni affetmiyo napmaliyim

O tren perondan ayrılmış.
Adam da açıkça diyor zaten.
Gelirsen sadece fan Fin fon,başka bir şey bekleme..

Adam ego kasıyo, bildiğin senin durumuna keyifleniyo... Nesi sevgi bunun? Bu adama en iyi yapacağın şey şuan tüm baglantini kesmek. Şok etkisi yaratirsin. O bile merak eder noldu ki diye... Yazma konuşma... Veda cümlesi bile kurma artık.. sonradan o dönmek isterse de sakın dönme.. dediği doğru.. artık bu noktaya geldikten sonra o ilişkiden hayır gelmez

Iletisimi birden kesin, sabredin. Arama ve mesajlarina geri donmeyin. Annenize de tembihleyin konusmasin onunla sizden haber goturmesin. Iki hafta sonra size yalvarirken siz de ondan ayni sekilde intikam alin. Seven insan bir dk bile dayanamaz affeder. Olsa olsa size takintisi vardir, onu da yukaridaki methodla onu size yalvarir halde bulacaksiniz. Ayrica kadinlar 6 ay gorusmeyince soguyor cok duydum benim de basima geldi. Ben ayrilmadim cesaret edemedim pisman olurum diye. Ama cok zorlandim eskisi gibi olabilmek icin. Hala olabildik mi emin degilim. Sizde bir hata yok. Keske ben de ayrilsaydim da gorebilseydim gercekten sevip sevmedigimi.

anlıyorum seni dünyanın sonu gibi geliyor ondan başka kimseyi sevmezsin kimse tarafından öyle sevilmezsin sanıyorsun yazılarından anladığım kadarıyla yaşın genç. kimsenin defolu eksik yarım sevgisine muhtaç değilsin. kimsenin kuklası olacak kadar değersizde değilsin. karşındaki insan olsa kendi sevmese bile bir insan kendisini seven birisine ne yapıp ne yapmaması nasıl davranması gerektiğini bilir. karşındaki kişi ahlaklı birisi değil insani değerleri zayıf. ayrıca sende manipülatif davranıyorsun yok ucunda ölüm var vs... hırsından vazgeç kendini yakarsın. o çoktan senden gitmiş. yalvardıkça sevdikçe verdikçe karşındakinin sevgisini elde edebileceğin bir tür kumar bu. hemde kazananı olmayan bir kumar. bu noktaya gelindikten sonra emin ol karşındaki düzelse bile kazansan bile sen bu yaşadıklarını asla unutmayacaksın ve günün birinde nasılsa kendi elinle berbat edeceksin. zafer sarhoşluğuda insana geç vurur fakat feci vurur. geriye dönüp baktığında olan zamanına olur. ona verdiğin sunduğun ne varsa çek geri, kendine ver. unutulmayacak bir ilişki yok sen unutmak istedikten sonra.

Biz uzaktan ilişki yaşıyorduk. Zaten ayda bir görüşüyoduk. Ve o ailesiyle gelip beni gördü bizde onları gördük.ama sözlenmedik. Görüşme oldu sadece.sonra askere gitti bekledim. Fakat inanın uzun süre görmeyince kafam karıştı.dondu askerden,soğudum gibi hissettim.ayrildim.ama hep ona dönmeye çalışmıştım. Hep adım atmistim buna rağmen niye arıyosun ki derdi.

Ama ben onu unutmadim işte vicdanım rahat degildi ve cok sevmişti diye donmeye çalıştım

Bir ilişki bitmişse bitmiştir
Git,gel, geri dön,affet vs.... hastalık bunlar
Bu kadar yalvarmanın, gurursuz davranmanın hiç bir anlamı yok sadece egosunu okşuyorsunuz
Bırakın gitsin adam mı kalmadı

Ama ben onu unutmadim işte vicdanım rahat degildi ve cok sevmişti diye donmeye çalıştım

duygular karşılıklı yaşandıkça sağlıklıdır. size merhameti olmayan birine vicdan borcunuz kalmamıştır emin olun geçmişte full hatalı olan siz olsanız bile. çünkü o sizinle ödeşmeyi ve durumu eşitlemeyi seçmiş. kendini böyle rahatlatmış sizde bedelini böyle üzülerek ödemişsiniz sadece farkında değilsiniz. kendinize dürüst olun ömür boyu bu noktada takılı kalamazsınız illaki bir şeyler bir sonuca bağlanacak ve o sona bağlanasıya kadar kim bilir ne kadar zaman geçecek. kendinizi yıprattığınızla kalacaksınız. önce kendinize vicdanınız olsunki vicdan denen olguyu menfaatten ayırabilin. menfaatten kastım siz ona size dönsün her şey iyi olsun diye vicdan yapıyorsunuz. halbuki ayrılarak ilişki çemberinin dışında kalarak bir yabancı durumundayken karşı tarafın nasıl birisi oldugunu gerçek yuzunu gozlemleme fırsatı bulmuşsunuz. daha ne istiyorsunuz evren size sizimin hayrınıza bazı adımlar attırtıp zorla gözünüzü açmış işte.

Bu o.kisi degil..
Ne ara bundan ayrıldın da diğeriyle tanıştın da yapamadın ayrıldın bide üstüne pişman oldun
Yaşın küçük diye düşünüyorum. Bu yaşlarda olur böyle şeyler. Bu çocukta seni manipüle ediyor bırak gitsin. Ne bu böyle vicdan azabı gibi. Parmağında oynatmasına izin verme. Gerçekten sevse böyle yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…