- 24 Haziran 2011
- 23.319
- 48.433
- 798
Ne istediğini hala bilmiyorsun hırs yapmışsınAma.pisman olup bu kişiye dönmek istedim ama olmadı işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne istediğini hala bilmiyorsun hırs yapmışsınAma.pisman olup bu kişiye dönmek istedim ama olmadı işte
diyo.bigun görüşsek bile sana ciddi bakmam diyo
Arkadaşları ile görüşüp aynı sözleri size söylemelerini istesenizBen eski sevgilimle kötü ayrılmıştım. Bana hep pişman olucaksin demisti. Çok geçmeden pişman oldum gerçekten. Hep aklımdaydı.ayrilan ben olduğum icin onu üzdüğüm için pismandim hep.hep adim attim ama geri itti.ve hala annemle diyaloğu var.daha bikac hafta öncesine kadar iletişim halindeydi mesela annemle. Bende son 1 haftadır barışmak istiyorum, pişmanım diyorum.beni Çok sevdiğini bilmiyordum bukadar diyorum. ki gerckten bilmiyordum. dinliyo Bana taaa ilk çıktığımız zamanlardaki hatalarımı da söylüyor. Beni anlamak değilde Bana daha da kinleniyo . ağlıyorum daha çok kafanı vuracaksın diyo.ölüm var bu kadar hoyrat olma diyorum susuyo.goruntulu konuşurken gülümsüyor ama sonra hemen eski haline donuyo.benimle görüşse bile ciddi bakmazmis artık. Napmaliyim.
Kafam karışık diyip ayrıldığım için,Arkadaşlarına anlattığında benim için eğer kafası karışmış aldatmistir demişler. Herkes yol ver gitsin demiş benim için.
Bence böyle biriyle barışmayın. Barışsanız bile intikam almak için affetme numarası yapabilir. Sıfırdan başlamak en güzeli. Bence bu şekilde konuşan biri karakterli değildir. Önemli bir şey kaybetmemişsiniz. Yeni insanlara odaklanınBana biliyodum pişman olacağını diyo.beni sevmiyomusun dediğimde yok sevmiyorum bitirdin herseyi sen yaptın ben değil diyo.bigun görüşsek bile sana ciddi bakmam diyo
Barışmamakta haklıBen anlamadığım Bi şekilde Bi buhran girmiştim.kafam karışmıştı ve ondan ayrılmıştım. Oda omu aldattığını düşünmüş buna inanmış. Vs vs
Prki sizin kafanızı karıştıran şey yada kişi sebep neydiBen anlamadığım Bi şekilde Bi buhran girmiştim.kafam karışmıştı ve ondan ayrılmıştım. Oda omu aldattığını düşünmüş buna inanmış. Vs vs
Hata yada hatalar yapmış olabilirsin. İnsanız elbette hatalarımız olucak. ex kişisinin amacı şu anlattıklarınıza bakarak sizi pişman etmeye dediğime geldin bak imajı vermeye çalışıyor. Tabi sizde onun istediğini eline veriyorsunuz. Bırak için içini yesede biranda sende ortadan kaybol eski sevgilinde rengini belli etsin. Zaten gerçekten seviyor olsaydı bu şekilde hala iletişimde kalıp pişman hallerinizle uğraşmazdı. Kendini bukadar düşürme adamın gözünde dahada değersizleşirsin. Affedesi varsa hatalarını o zaten geri gelecektir emin ol. Biraz kafasını karıştır onun yokol ortalıktan iletişime geçmeBen eski sevgilimle kötü ayrılmıştım. Bana hep pişman olucaksin demisti. Çok geçmeden pişman oldum gerçekten. Hep aklımdaydı.ayrilan ben olduğum icin onu üzdüğüm için pismandim hep.hep adim attim ama geri itti.ve hala annemle diyaloğu var.daha bikac hafta öncesine kadar iletişim halindeydi mesela annemle. Bende son 1 haftadır barışmak istiyorum, pişmanım diyorum.beni Çok sevdiğini bilmiyordum bukadar diyorum. ki gerckten bilmiyordum. dinliyo Bana taaa ilk çıktığımız zamanlardaki hatalarımı da söylüyor. Beni anlamak değilde Bana daha da kinleniyo . ağlıyorum daha çok kafanı vuracaksın diyo.ölüm var bu kadar hoyrat olma diyorum susuyo.goruntulu konuşurken gülümsüyor ama sonra hemen eski haline donuyo.benimle görüşse bile ciddi bakmazmis artık. Napmaliyim.
Kafam karışık diyip ayrıldığım için,Arkadaşlarına anlattığında benim için eğer kafası karışmış aldatmistir demişler. Herkes yol ver gitsin demiş benim için.
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk onunla.evlenme teklifi etmişti aileler tanismisti ama o kadardı.sozlenmedik bile.sonra askere gitti 6 ay bekledim. Döndükten sonra ona karşı kafam karıştı.sogudum gibi oldu.Prki sizin kafanızı karıştıran şey yada kişi sebep neydi
Anneme çok değer veriyormusAnanla eski sevgilin niye görüşüyo cocuumm ne alaka?
Üfff bi gitsin ordan çok değer veriyomuş.. bütün bunlar senle bagı kopmasn diye..senle ciddi düşünemezmiş pşamız sen dönmeyeydin o yalanıyodu smdi bahcenizde de neyse..Anneme çok değer veriyormus
Burçlarınız ne ? Benim eş olacakla da ayrıyızAnneme çok değer veriyormus
Ama sana ciddi bakamayacak kadar değer veriyor?Anneme çok değer veriyormus
Kova burcu ben ikizlerBurçlarınız ne ? Benim eş olacakla da ayrıyız
Aynı böyle tavırlar onunki de , bir kaç kere adım attım ayrı duralım diyen bendim ilk başta ama sebeplerini va hepsini anlatarak özür de dileyerek gel dedim
Küçücük bir evladımız var . O da taaa nişanlı ikenken olan sorunlarımızı sayıklıyor 10 yıllık evliyiz , 1,5 yıldır da ayrıyız
Dışardan bakınca çok saçma yaşananlar da senin sevgilinin tavırları aynı benim eş olacak kişinin tavırları
Uğraşmıyorum artik onunla.Ama sana ciddi bakamayacak kadar değer veriyor?
Sevdiğin için gözün görmüyor ama silkelen kendine gel değmeyecek bir kişilikle karşı karşıyasinBen eski sevgilimle kötü ayrılmıştım. Bana hep pişman olucaksin demisti. Çok geçmeden pişman oldum gerçekten. Hep aklımdaydı.ayrilan ben olduğum icin onu üzdüğüm için pismandim hep.hep adim attim ama geri itti.ve hala annemle diyaloğu var.daha bikac hafta öncesine kadar iletişim halindeydi mesela annemle. Bende son 1 haftadır barışmak istiyorum, pişmanım diyorum.beni Çok sevdiğini bilmiyordum bukadar diyorum. ki gerckten bilmiyordum. dinliyo Bana taaa ilk çıktığımız zamanlardaki hatalarımı da söylüyor. Beni anlamak değilde Bana daha da kinleniyo . ağlıyorum daha çok kafanı vuracaksın diyo.ölüm var bu kadar hoyrat olma diyorum susuyo.goruntulu konuşurken gülümsüyor ama sonra hemen eski haline donuyo.benimle görüşse bile ciddi bakmazmis artık. Napmaliyim.