- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçende de bir kova erkeğinin narsistligi konuydu. Tam da üstüneKova burcu ben ikizler
Biz uzaktan ilişki yaşıyorduk. Zaten ayda bir görüşüyoduk. Ve o ailesiyle gelip beni gördü bizde onları gördük.ama sözlenmedik. Görüşme oldu sadece.sonra askere gitti bekledim. Fakat inanın uzun süre görmeyince kafam karıştı.dondu askerden,soğudum gibi hissettim.ayrildim.ama hep ona dönmeye çalışmıştım. Hep adım atmistim buna rağmen niye arıyosun ki derdi.Iletisimi birden kesin, sabredin. Arama ve mesajlarina geri donmeyin. Annenize de tembihleyin konusmasin onunla sizden haber goturmesin. Iki hafta sonra size yalvarirken siz de ondan ayni sekilde intikam alin. Seven insan bir dk bile dayanamaz affeder. Olsa olsa size takintisi vardir, onu da yukaridaki methodla onu size yalvarir halde bulacaksiniz. Ayrica kadinlar 6 ay gorusmeyince soguyor cok duydum benim de basima geldi. Ben ayrilmadim cesaret edemedim pisman olurum diye. Ama cok zorlandim eskisi gibi olabilmek icin. Hala olabildik mi emin degilim. Sizde bir hata yok. Keske ben de ayrilsaydim da gorebilseydim gercekten sevip sevmedigimi.
Ama ben onu unutmadim işte vicdanım rahat degildi ve cok sevmişti diye donmeye çalıştımanlıyorum seni dünyanın sonu gibi geliyor ondan başka kimseyi sevmezsin kimse tarafından öyle sevilmezsin sanıyorsun yazılarından anladığım kadarıyla yaşın genç. kimsenin defolu eksik yarım sevgisine muhtaç değilsin. kimsenin kuklası olacak kadar değersizde değilsin. karşındaki insan olsa kendi sevmese bile bir insan kendisini seven birisine ne yapıp ne yapmaması nasıl davranması gerektiğini bilir. karşındaki kişi ahlaklı birisi değil insani değerleri zayıf. ayrıca sende manipülatif davranıyorsun yok ucunda ölüm var vs... hırsından vazgeç kendini yakarsın. o çoktan senden gitmiş. yalvardıkça sevdikçe verdikçe karşındakinin sevgisini elde edebileceğin bir tür kumar bu. hemde kazananı olmayan bir kumar. bu noktaya gelindikten sonra emin ol karşındaki düzelse bile kazansan bile sen bu yaşadıklarını asla unutmayacaksın ve günün birinde nasılsa kendi elinle berbat edeceksin. zafer sarhoşluğuda insana geç vurur fakat feci vurur. geriye dönüp baktığında olan zamanına olur. ona verdiğin sunduğun ne varsa çek geri, kendine ver. unutulmayacak bir ilişki yok sen unutmak istedikten sonra.
Ben eski sevgilimle kötü ayrılmıştım. Bana hep pişman olucaksin demisti. Çok geçmeden pişman oldum gerçekten. Hep aklımdaydı.ayrilan ben olduğum icin onu üzdüğüm için pismandim hep.hep adim attim ama geri itti.ve hala annemle diyaloğu var.daha bikac hafta öncesine kadar iletişim halindeydi mesela annemle. Bende son 1 haftadır barışmak istiyorum, pişmanım diyorum.beni Çok sevdiğini bilmiyordum bukadar diyorum. ki gerckten bilmiyordum. dinliyo Bana taaa ilk çıktığımız zamanlardaki hatalarımı da söylüyor. Beni anlamak değilde Bana daha da kinleniyo . ağlıyorum daha çok kafanı vuracaksın diyo.ölüm var bu kadar hoyrat olma diyorum susuyo.goruntulu konuşurken gülümsüyor ama sonra hemen eski haline donuyo.benimle görüşse bile ciddi bakmazmis artık. Napmaliyim.
Kafam karışık diyip ayrıldığım için,Arkadaşlarına anlattığında benim için eğer kafası karışmış aldatmistir demişler. Herkes yol ver gitsin demiş benim için.
Arkadaşlar dün beni aradı, tamam ben seni görmeye gelebilirim son kez görüşelim ama arkadaşça dedi,tamam dedim.sonra gece aradı ordan burdan konuştu bana dediki,aylardır bana yazan biri vardı onu reddettim bugun dedi,kız buna çok katısın falan demiş,bana bunu anlatti..bende dedim ki onuda engelledinmi dedim yoo diyip güldü, ona arkadaş olarak baktığımı söyledim, güven sorunum olduğunu söyledim dedi.sana dediğim gibi orada dedim dedi.bende beni katmana gerek yok sakin ol dedim .oda aynısını o kız da dedi dedi.sonra konuştu arkadaşlarımla geziyorum falan dedi bende bense tek kalmaktan daha çok huzur bulmaya başladım dedim.yeni arkadaşlar edinmek benim tercihim degil dedim.oda bence güzel bisey mesafeli olunca dedi.oyle degilmi dedi ağzımı arada gibi hissettim o an. Kendisi sevgiliyken erkek arkadaşlarımla basbasa gezmeme yada iş arkadaşlarımla olmama kızarken simdi bayağı geniş dusunmeye başlamış. Sonra iyi geceler uyumaya calis dedi kapattı.
Ama ben onu unutmadim işte vicdanım rahat degildi ve cok sevmişti diye donmeye çalıştım
Ne ara bundan ayrıldın da diğeriyle tanıştın da yapamadın ayrıldın bide üstüne pişman oldunBu o.kisi degil..