Kaybedince anladim cok sevdiğimi sevildigimi. ne yazikki beni affetmiyo napmaliyim

Cocolukas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
88
-24
1
Ben eski sevgilimle kötü ayrılmıştım. Bana hep pişman olucaksin demisti. Çok geçmeden pişman oldum gerçekten. Hep aklımdaydı.ayrilan ben olduğum icin onu üzdüğüm için pismandim hep.hep adim attim ama geri itti.ve hala annemle diyaloğu var.daha bikac hafta öncesine kadar iletişim halindeydi mesela annemle. Bende son 1 haftadır barışmak istiyorum, pişmanım diyorum.beni Çok sevdiğini bilmiyordum bukadar diyorum. ki gerckten bilmiyordum. dinliyo Bana taaa ilk çıktığımız zamanlardaki hatalarımı da söylüyor. Beni anlamak değilde Bana daha da kinleniyo . ağlıyorum daha çok kafanı vuracaksın diyo.ölüm var bu kadar hoyrat olma diyorum susuyo.goruntulu konuşurken gülümsüyor ama sonra hemen eski haline donuyo.benimle görüşse bile ciddi bakmazmis artık. Napmaliyim.
Kafam karışık diyip ayrıldığım için,Arkadaşlarına anlattığında benim için eğer kafası karışmış aldatmistir demişler. Herkes yol ver gitsin demiş benim için.

Arkadaşlar dün beni aradı, tamam ben seni görmeye gelebilirim son kez görüşelim ama arkadaşça dedi,tamam dedim.sonra gece aradı ordan burdan konuştu bana dediki,aylardır bana yazan biri vardı onu reddettim bugun dedi,kız buna çok katısın falan demiş,bana bunu anlatti..bende dedim ki onuda engelledinmi dedim yoo diyip güldü, ona arkadaş olarak baktığımı söyledim, güven sorunum olduğunu söyledim dedi.sana dediğim gibi orada dedim dedi.bende beni katmana gerek yok sakin ol dedim .oda aynısını o kız da dedi dedi.sonra konuştu arkadaşlarımla geziyorum falan dedi bende bense tek kalmaktan daha çok huzur bulmaya başladım dedim.yeni arkadaşlar edinmek benim tercihim degil dedim.oda bence güzel bisey mesafeli olunca dedi.oyle degilmi dedi ağzımı arada gibi hissettim o an. Kendisi sevgiliyken erkek arkadaşlarımla basbasa gezmeme yada iş arkadaşlarımla olmama kızarken simdi bayağı geniş dusunmeye başlamış. Sonra iyi geceler uyumaya calis dedi kapattı.

Son düzenleme:

Daha çok yalvar, yalvar ki adamın gözünde çöp kadar değerin kalmasın.

Seven insan şu dediklerinizin hiç birini yapmaz. amacı burnunuzu sürtüp tamamen ona bağımlı hale gelmeniz ve sözünden çıkmamanız. Böyle bir ilşki de toksik ilişkiden öteye geçmez. Ayrıldıysanız arkanıza bakmayın

Bazen pişmanım demekle affedilemiyor.Aynı durumu size o yapmış olsa geri gelse sizde aynısını yapardınız diye düşünüyorum.Karşınızdaki kişi demek ki sizi gerçekten sevmiş ki gitmenizden ötürü kırgınlığı devam ediyor.Ayrılık sürecinizde annenizle konuşmaya devam etmesi hala umut olduğunu gösteriyor.Böyle bir durumu ben yaşasam özür dilerim diyerek gezmek yerine güzel sakin bir yerde yemeğe götürürdüm sevebileceği bir şey de alırdım yemekte rahatça hatalarımızı konuşup hissetiklerimi söyleyip onunda bundan sonra net bir şey yapmasını ya tamamen hayatımdan çıkmasını yada barışmasını seçmesini isterdim.En azından niyetini öğrenirsiniz hala askıda bırakıyorsa da dönün arkanızı direk zaten o bu sefer koşmaya başlar.

Bana biliyodum pişman olacağını diyo.beni sevmiyomusun dediğimde yok sevmiyorum bitirdin herseyi sen yaptın ben değil diyo.bigun görüşsek bile sana ciddi bakmam diyo

Bana biliyodum pişman olacağını diyo.beni sevmiyomusun dediğimde yok sevmiyorum bitirdin herseyi sen yaptın ben değil diyo.bigun görüşsek bile sana ciddi bakmam diyo
O bu kadar netse ben olsam o zaman annemle falan görüşmeni istemiyorum tamamen hayatımdan çık o zaman derdim.

Senin hata yaptığını söyleyebilmek için iletişimde kalıyor. Konuşmaya devam ettikçe sana vicdan yaptırmaya çalışacak ama barışmayacak. Boşver. Görüşme. Kendin kal. Seni olduğun gibi sevenle ol.

Ben anlamadığım Bi şekilde Bi buhran girmiştim.kafam karışmıştı ve ondan ayrılmıştım. Oda omu aldattığını düşünmüş buna inanmış. Vs vs
İntikam almak istiyor herhalde. Ben olsam yalvarmam. Sen bilirsin diyip köşene çekil.

Bu kişi aynı kişiyse kaç kurtar bu psikopat kızlarda gözü olan yavşş.. dan kendini ..
Çok uzun mesajlar kısaca kızın yanında tanımadığı kıza evine bırakayım diyor kızın sesini kaydediyor fake hesapla kız hesabı açıyor güya kendini etiketliyor..sokakta başka kızlara bakıyor kıza hakaretler edip ağzın kokuyor diyor
    • 17 Ocak 2023
    • Ben 1 aydır çıktığım çocukla bazı güvensizliklerim oluştuğu için ayrılmak istedim. Çunku,gecen gun ilk kez kız arkadasimla tanistirdim onu.benden iyi anlaştılar, icten ice kıskandım yalan değil. Sonrası, arkadasim, ben burdan nasil eve gidebilirim dedi.bende, her zaman yaptığımiz şekilde, ilerideki duraktan minibüse binip giderek dedim,aa evet dedi.sevgilimde o sırada kiza bakip, seninle yakin oturuyormusuz madem,istersen beraber yürüyerek gidebiliriz dedi.. icimden e yuh artık dedim. Sonra arkadasimi yolladik.cocuga kizdim.dedim ne gerek vardi daha ilk kez tanışıyosun arkadaşımla dedim.dedi kibarlik olsun diye dedim dedi.ne alakasi varya dedim.ben ona demisim zaten nasil gidicegini dedim.sen niye atlayip cok lazimmis gibi bunu diyosun dedim.sonra evlere dağıldık. Ama ne söylese o sözünden sonra icim istemedi.ayrılmak istemiyordu, yuzyuze görüşelim konuşalım dedi. bende gittim buluştum bugun.. Oturduk. Meğersem kendi kendine ayrılık konuşması yapmış beyninde.. bana, sen bana uyumsuzluk yaşadığımızı uyumsuz oldugumuzu söyleyip duruyorsun, senin beni sevdiğine ben inanmıyorum artik dedi.. dedim ama uyumsuzluk yaşıyoruz yalan değil. sana normal gelen şeyler bana farklı geliyo dedim. ayrica güvensizliğimin sebebini kızlarla cok samimi olmandan kaynaklı biliyosun dedim. sonra bi şekilde tatlıya bağlandı. Sarıldık. o sirada telefonu cebinden yere düştü panikle aldı, telefonda gördüğüm şey, ses kaydedicin acik olmasıydı. O an belli etmedim. Ama sonrasında ne bu dedim. boş ver dedi. evlere dağıldık. ama arkadaşlar muamma biri. gercekten muamma.
    18 Ocak 2023
  • 18 Ocak 2023
Dün bahsetmiştim.gorustugum çocuk sesimi kaydetmiş diye. Bide yakin kız arkadaşıma karşı gereksiz bir kibarligi olmuştu diye konu açmıştım. Bugün o çocuğun Bi şeyini daha öğrendim.kendi söyledi üstelik.bazi hikayelerimde bi kızla etiketimi görmüştün ya dedi ,o kızın o hesabı benim aslında dedi.nasil yani dedim.gercekte öyle bir kız var ama bende ekli değil.ben o onun fake Bi hesabını açtım ve sanki onunla buluşmusum gibi etiket yapmistim dedi. Dedim sen hastamısin Allah askina...Ne yapmaya calisiyosun dedim.hem geçen kız arkadaşıma gereksiz şekilde ,aynı yere yakin oturuyoruz madem istersen beraber yürüyerek de gidebiliriz diyosun, hemde geçmişte Bi kızın hesabını alıp sanki seninle görüşmüş gibi hikayende paylamissin ve anlatiyosun bana.ve sesimi kaydettin ne bok yapmak icin bilmiyorum dedim.ve ayrildim.
  • Görüştüğüm kişiyi sokakta 2 kez başka kıza bakarken gördüm. Biraz canım sıkıldı ve bunu ona söyledim.ama inkar etti.sonraki günlerde ayrilmak istedigimi onunla yürümediğini söyledim.cunku guvenemedim ona. o sırada bana 3 aydır içinde biriktirdiği seyleri soyledi. yok sen iş beğenmiyorsun,yok sen söylesin falan demeye başladı.aslinda bisey varmış benimle ilgili, hep susmuş kırılmayayım diye ama soyliycekmis,tartışırken ağzın çok kötü kokuyo dedi.bende o an bitirdim.ben bakimima onem veren biriyim. aksine kendisi salkim sacak biridir ve ben onun kaç kez kusurlu şeylerini gördüm ama umursamadım.ama o söyleyince kötü oldum.
    bide bana hep elini yıkadınmı gibi sorular sorardı.sanki tek titiz oymuş gibi. Onunla gunlerdir
    görüşmüyorum. Dün bizim apartmana girmiş,kedi maması ve çikolata almış bırakmış kapıya. Bi de resmini bana atmış.cevap vermedim. Siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu

O bu kadar netse ben olsam o zaman annemle falan görüşmeni istemiyorum tamamen hayatımdan çık o zaman derdim

Yok by degil

Iyice totosunu kaldirmissin. Sen simdi bir hafta arayip sormasan, kapi duvar olsan tirin tirin ulasmaya calisacak sana. Ama sen boyle hep kendini ezilmis hissedersen o seni daha da ezer. Burnundan kil aldirma bence. Uzak dur. Tekrar donerse de asla kendini ezdirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…