Kayınvalidenin oğlunun evinde kıyafetlerini bırakması

ozellikle eskiden fazla doğum yapmış kadınlarda pelvik kaslarda bir gevşeme oluyor yaş ilerledikçe hafif hafif altlarına kaçırabiliyolar damla şeklinde düsünun.
o yuzden bez tutunurlar ki çamasırim islanmasin vs diye gunluk pedle cozulecek bir problem degil, hasta bezide uygun degil duruma.
illaki bunun icinde uretilen birseyler vardır ama eskiler genelde bez tutunmayi tercih ederler.

Evet mesane pedleri de var. Kotex markasına görmüştüm.
Evde hiç rastlamamıştım ananem babannem kullanıyorsa da bezlerini sakliyormuş demek ki.

Ah canım baya dokunmuş geçmiş olsun

Ben bir anormallik goremedim
Issnlar yaninda her seferinde esya getirmemek icjn esya birakmis olabiljr bunda me varki ne kadar yer kaplayabilir ki cok kotu bir dusuncr sizdeki
oncrki konularinizi bilmiyorum kayinvalideniz herseye karisan sinir bozucu biri olsa bile sizin bu dusunceniz de kotu bir dusunce

Bende hiç kullanmadığım dolabımda gorumcemin falan abiyesini görünce sinir olmuştum.İstedigim gibi kıyafet yerleştiremedim.Sanki evlerinde dolap yokmus gibi.Kaynana başıma dikildi.

Herkes seyehat ederken bir çanta yapıp gidiyor bizde. Böyle bir durum yaşamadığım için anormal mi normal mi karar veremedim.

Ben olsam gotururdum ama artik cok gec esinizle kavga edilmiş o yüzden bir köşeye koyun dursunlar şimdilik bu konuyu kapat ileride evlilik oturdukça vb.inatlasmadan verirsin.Yerim yok cocuga oda yaptim fazla esya istemiyorum dersin.

Günlük bez ne be

Ben anlattıklarınızda çok bir dert göremedim açıkçası. Eğer her yıl gelip 2-3 ay sizde kalıyorsa bu sıkıntı olurdu ama bu şekilde bir durum yoksa kıyafet bırakmasında ne var ki? Herkes verirdim falan demiş ama mesela Benim de aile evindeki dolapta kızımın ve benim birkaç parça eşyamız durur. Her gittiğimde çocuğa terlik götürmek istemiyorum ya da şampuan, kese, kendime pijama vs.
Yengenin eşyalarını tabii götürün ama annenin bir kaç parça eşyasına bu kadar çok bilenmeyin. Bunun için huzurunuzu kaçırmaya değmezdi..

Eşimin bekar eviydi sonra ben evlenince beraber oturduk o evde. O eve yerlesirken kv üç bes parca kıyafeti için "bunlar kalsın gelirim arada dedi" gmrümcem artık bitti bu ev senin için dedi ve topladı.
Kv ile aynı sehirdeyiz.

Aynı durumu yaşıyorum evimde odanın birinde onların esyalri var yatak yastık vs falan alsınlar diyorum de dolap yaptircajlar öyle gotircekmis ben onlarımi bekliyim çok zor delirmemk mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…