- Konu Sahibi papatya3054
Bence sizin sorun eşya değil. Kayınvalideniz canı istediği zaman istediği kadar gelip kalacak gibi. Eşinizle konuştunz mu bu konuyu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok maalesef bu konuyu açamadım henüz. Her şeye çok ılımlı yaklaştığı için yanlış anlaşılmaktan korkuyorumBence sizin sorun eşya değil. Kayınvalideniz canı istediği zaman istediği kadar gelip kalacak gibi. Eşinizle konuştunz mu bu konuyu?
Teşekkür ederim şu an doktora gidiyorum.Eşyalar konusunda bilemem benim başıma gelmedi ama ailem gelince kalmaz zaten yakınız
Ama konuşmalarını dakika dakika takip etmek sizinde anormal olduğunuzu gösteriyor
Tedavi olun
Zamana bırak bence. Gelip uzun süre kalırsa el atarsın artk.Yok maalesef bu konuyu açamadım henüz. Her şeye çok ılımlı yaklaştığı için yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
Yaşlı kadınlar idrar kaçırmaya karşı yapıyorlar benim anneannem de hep yapar. Günlük pedlerden ve diğer alternatiflerden çok daha sağlıklı ve sürdürülebilir. Eski zaman kadınları regl dönemlerinde de bu şekilde bezler kullandıkları için bunlarla daha rahat ediyorlar.Ben de şuan burada duyuyorum günlük bez yapmayı.
Yani günlük ped şeklinde bir şey olsa anlardı bence konu sahibi. Sürdürülebilir bez pedler var ama onların da ped olduğu şekillerinden belli oluyor.
Ben de evde bez parçaları bulsam kaynanamin çamaşırına koyduğunu düşünmezdim.
Ne yapacak mecburer iş yok güç yok bol zaman kime sarsam modundaBana yazım diliniz cok itici geldi açıkçası. Çoğu insan şehir dışında yaşayan evlatlarının evinde birkaç parça eşya bırakıyor. Özellikle bekarken sık geliyormuş o sırada bırakması çok normal.
Eğer çok rahatsizsaniz anne ihtiyacın olur diye getirdim de götür valizini.
Depremden sonra size gelmesine de sitem etmişsiniz ama deprem adı üstünde oğlunun ve gelirinin evinde değilde komsusunda mı kalacak?
Telefonla konuşmalarını da saymanız komik geldi. İnsanlar anne babalarıyla da mı konuşmasın yahu zaten sizinleyken konuşmuyor.
İşim de var çok şükür belki de sizlerden daha iyi bir kariyerim var. ☺ keşke önce okumayı öğrenseniz. :)Ne yapacak mecburer iş yok güç yok bol zaman kime sarsam modunda
Teşekkür ederim. Çok rahatsızım evet götürüyorum. Fikir verdiğiniz için sağ olun.Bana yazım diliniz cok itici geldi açıkçası. Çoğu insan şehir dışında yaşayan evlatlarının evinde birkaç parça eşya bırakıyor. Özellikle bekarken sık geliyormuş o sırada bırakması çok normal.
Eğer çok rahatsizsaniz anne ihtiyacın olur diye getirdim de götür valizini.
Depremden sonra size gelmesine de sitem etmişsiniz ama deprem adı üstünde oğlunun ve gelirinin evinde değilde komsusunda mı kalacak?
Telefonla konuşmalarını da saymanız komik geldi. İnsanlar anne babalarıyla da mı konuşmasın yahu zaten sizinleyken konuşmuyor.
Bir de burada 7/24 insanlara laf sokmak ve gece gündüz üye profilleri gezmek daha büyük bir işsizlik sanki. Bakıyorum da 3-4 kişi var bana sinir olmuş olan, düzenli olarak kötü yorum yapan herkesinkini beğeniyorlar. Ya bu kadar enerjiyi nerede buluyorsunuz cidden? İyi misiniz? Tek işiniz burası mı? Kendinize burada bir kimlik yaratmış ve kanıtlama derdindesiniz bence o kişiler olarak. Bana yapılan olumlu- olumsuz her yoruma açığım ama gece- gündüz olumsuzları takip etmek ve beni üzdüğünü düşündüğünüz her yorumu beğenip kendince birlik olacak kadar ne travması yaşadınız evlerinizde merak ediyorum.Ne yapacak mecburer iş yok güç yok bol zaman kime sarsam modunda
Ya size cok tesekkur ederim bence suan bircok kiside aydinlanma yasattiniz. Bence guzel bir taktik en azindan empati yapmayi saglar:) benim icin demek icin cok gec ama imkani olan denesin bence.Benim evimde kız kardeşimin annemin eşyaları bulunur. Üstelik evlerimiz çok yakın. Tabii ki çok değil ama bir pijama yelek vs annemin ve kayınvalidemin evinde de benim ve eşimin eşyalarımız var. Kayınvalidem de arada gelir kalır eşyasını bıraksa hayır demem. He ama şöyle bir durum var annem ve kız kardeşim de dahil torba torba eşya bırakmalarına izin vermem. Sonuçta benim de evimin bir düzeni var. Keşke eşinize kavga etmeden önce ben bizim eve bi iki kat eşyasını ayırdım fazlalıkları götürelim de ihtiyaçları olur şimdi vs tarzında bişeyler deseydiniz. Bu arada anneci bir adamla evet işiniz zor ama siz annesine değil bana düşkün olsun diye düşünürseniz işiniz daha da zor. Bence misilleme olarak siz daha anneci olun. Benim eşimde de aynı meyiller vardı anneye karşı tabii anne göklerde. Ben de hiç tepki vermeden kendim daha anneci oldum. Onun annesine 1 gidiyorsak ertesi gün hemen kendi anneme damladım yetmedi üzerine kardeşimi aldım evime getirdim annemleri yemeğe davet ettim tabi arada göstermelik onun ailesini de davet ettim ama yemeğe çağırdıysam hep birlikte olalım dedim diyerek yemek sonrasına annemleri çağırdım. Anneme karşı duygusallığımı çok fazla belli ettim. Benim yanımda ailesiyle o 5 dk konuşuyorsa ben 15-20 dk konuştum. En sonunda kendi canına tak etti artık bi akşam da evimizde baş başa mı olsak diye kendi söylemeye başladı. Ama tabi bunların hiç birini inada bindirmeden kavgasız gürültüsüz yapmaya çalıştım
akil sagligi yerinde derken sizde degil kaynanalardan bahsetmistim yanlış anlaşılma olmuş sanirimBen kendi anne babam olduğunda da mesafe koyan biriyim hanımefendi. Düşündüğünüz gibi aklında sağlık sorunu olan bir insan değilim. Kayınvalidemin yaptığı bazı hareketler yüzünden at koşturduğu fikri bende sabitlendi. Ben herkese kendi ailem de dahil, evliliğime mesafesini tutsun isteyen biriyim. Kesinlikle kayınvalide ya da anne değil benim için konu. Teşekkür ederim yanıtlarınız için de.
yo kendi kaynanam üzerinden yapmadim, akil ve ruh saglıgi yerinde olan hiç bir kaynana kendi damı varken, oglunun da olsa başka birinin evine çoreklenmeye çalişmaz.Kendi dunyanizda bu boyle olabilir ama emin olun gelininin dibine coreklenmeye merakli cok kaynana var. Siz kendi gordugunuz kaynana uzerinden genelleme yapmissiniz. Ayrica iki uc parca esya ile bir bavul dolusu esya bir degil. Ne mutlu sizin kaynananiz boyle degilse. Allah daha iyi gecim versin.