Bu konuda söz veremem. Zira anlamakta çok zorlandım ve dahası anladığımdan da emin değilim.yanlış yazdiysam hakkınızı helal edin.
Evet canım yazarken sinirlendim gene de o yüzden yanlış yazmışım kbDogustum ne demek dövüştüm mü ?
Dogusmak= dövüşmekDogustum ne demek dövüştüm mü ?
Ayyy lütfen okuDogustum yazan birini ciddiye alıp okuyamayacağım konuyu hoşcakal güzel kız inşallah bir daha dogusmazsın
Dogusmak= dövüşmek
Semelesmek=sersem olmak. Sersemlesmek deniyordu sanırım konuyu okuyunca doğrusunu ben de kaybettim.
Azımı= ağzımı. (Gemi azıya almak deyimindeki azı değil yani. Konunun atla bi ilgisi yok. Insan ağzından bahsediyor sanırım)
Cidden doğrusunu ben de kaybettim. Bi süre sonra güncelleme gelir,normale dönerim Allahın izniyle.
Hep ezilen taraf olduğum için bu sefer de ben bağırıyor nasıl oluyormuş aceba dedimAnlasamiyorsaniz ayni ortamda bulunmamak icin caba sarfedersiniz. Bagirip cagirmak da nedir. Birbirinize bagirip cagirip hala yuz yuze bakiyorsaniz bu bagirmalarin anlami ne?
Başlık yanlış olabilir ama azımı yazmadım canim sen düzgün okuyamıyorsan diyecek bir şeyim yokDogusmak= dövüşmek
Semelesmek=sersem olmak. Sersemlesmek deniyordu sanırım konuyu okuyunca doğrusunu ben de kaybettim.
Azımı= ağzımı. (Gemi azıya almak deyimindeki azı değil yani. Konunun atla bi ilgisi yok. Insan ağzından bahsediyor sanırım)
Cidden doğrusunu ben de kaybettim. Bi süre sonra güncelleme gelir,normale dönerim Allahın izniyle.
Kendinizi ezdirmeyin. Bunun yolu bagirip cagirip cirkenlesmek degildir. Anladigim kadari ile cocugunuza kv.bakiyor. Anlasamiyorsaniz cocugunuza da baktirmayin mesela.Hep ezilen taraf olduğum için bu sefer de ben bağırıyor nasıl oluyormuş aceba dedim
Hayır o bakmıyor ama bı isim olduğu için bir saatliğine bakarım dediKendinizi ezdirmeyin. Bunun yolu bagirip cagirip cirkenlesmek degildir. Anladigim kadari ile cocugunuza kv.bakiyor. Anlasamiyorsaniz cocugunuza da baktirmayin mesela.
Birlik oturduğun sürece değişen bir şey olmaz
Hayır o bakmıyor ama bı isim olduğu için bir saatliğine bakarım dedi
Benim de yan branşım TürkçeAllah razı olsun kız Türkçe öğretmeniyim valla bir şey anlamadım:):)
O kadar rahatladım ki gerçekten.ama bir sustu ki anlatamamBoşver takma kafanı. İçinde kalip da seni hasta edecegine dışına söyle onlar hasta olsun. Ama basliga koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?