• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin çektirdikleri ve kocamın tavrı.

Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum. :)

kayınvalidemin askerdeki oğlunu arayıp, ben düşük yaptım hala da çok kanamam var demesi normal mi sizce?

Peki adet günlerinden bahsedip en ince ayrıntıya kadar oğluna anlatması?

Benim yanımda kocasıyla yatak muhabbetlerini açması?

Oğlu askerdeyken onu arayıp da bu muhabbetlere girmesi onun seviyesini belirler.
Onun seviyesi o kadarmış ki askerdeki oğlunun kafasını kendi özeliyle mahremiyle meşgul etmiş.

Kocasıyla yatak muhabbetini konuşurken ortamda kim vardı ?
Eşin var ise eşinde ciddi anlamda sorun var demektir.
Ama öyle böyle değil bak ciddi anlamda.
Gerçi kv nin nasıl yetiştidirğine bakacak olursak bu sorunun pek de önemi olmasa gerek.
Bir anne nasıl olur da evladına hem de ERKEK evladına mahremini anlatabilir.
Bu nasıl bir ana- oğul ilişkisidir ki laçkalığın dibine vurmuş.
Eşin diyemiyor mu anne bu kadar özeline inme yeter diye.
Demek ki rahatsızlık duymuyor.

Ortamda kp varsa durum daha vahim.

Yok ortamda kv ile babaşaysan bir düşün bakalım bu yüzü ona kim verdi.
Şahsen benim kv bana bu denli özelini anlatmaz ki 8 yıllık evliyim.
Aramızda o mesafe vardır herzaman.
Ne ben özelimi mahremmi anlatırım ne de o anlatır.
O cürreti o haddi kimse kimseye vermedi yani.
O anlatrken sen tepkini koysaydın keşke ne bileyim anne valla yüzüm kızarıyor yeter deseydin.

İlaveten ne oldu sizin son durumlar boşanma düşüncelerin devam etme düşüncelerin?

Ayrıca, kayınvalideme yakın oturmanın hata olduğunı ben zaten konunun en başında yazmıştım. Hala bunu getirip yıkıcı bir şekilde konuşmak hiç mantıklı gelmiyor bana. Ben kendi yanlışlarımı ifade etmişken ne gerek var bunu ısrarla yazıp durmaya?

Senin bu durumunda eşinin hatası da çok büyük. Seni ailesine ezdirmiş. Eğer seni biraz daha savunsa idi ne kadar çirkef de olsa KV o kadar eziyet edemezdi. Sen de alttan alıyorum diye susmuşsun ya da onların anlayacakları dilden konuşmamışsın.

Benim KV de dominant biri. Kocasını sallamıyor, iletişim kuramıyor ve bu yüzden tüm ilgisi oğullarının üzerinde. Eşim siper olması biz onla çok kavga ederdik ama biraz eşim siper oluyor, biraz ben duymuyorum, çok canımı sıktığında adabınca kendine gelmesini sağlıyorum böyle böyle geçinip gidiyoruz. Kimse dört dörtlük bal kaymak değil inan ki

Eşim de alışmış demek ki yıllarca o ortamda dura dura. Bana çok tuhaf hatta iğrenç geliyor. Eşime de ifade ettim bunu, konuyu kapatıyır, geçiştiriyor.

Ben en son dayanamadım tepki verdim. Yüzümü astım, anne konuyu değiştir istersen dedim.

Eşimin aklı başına geldi ama çok geç kaldı. Ailesinden nefret ediyorum, onlarla ilgili hiçbir şeye tahammülüm yok. Hatasını anladı ama evliliğimin 6 ayı cehennem oldu.

Eşimin aklı başına geldi ama çok geç kaldı. Ailesinden nefret ediyorum, onlarla ilgili hiçbir şeye tahammülüm yok. Hatasını anladı ama evliliğimin 6 ayı cehennem oldu.

arkadasim yazmayacaktim ama duramadim kusura kalma...
madem kocani yanina cektin,gozlerini actin daha neyin derdindesin ben onu anlamaya calisiyorum...hazir kocan gozlerini acmisken kaynanaya da agzini mi acsin istiyorsun sana yasattiklari icin?

Hatasını anladığına göre artık seni zorlamıyordur annesine gitme konusunda ?
Buarada oradan taşınma imkanınız var mı .?
Kp ne diyor kv nin bu davranışlarına.?
Seni anlıyorum bir bakıma...
Eşinin aklı başına gelse bile senin yaşanmışlıklarını silemez.
Kötü anılarını sihirli değnekle değiştiremez.
Sadece üzerine sünger çekebilir.
Eğer hatasını anladıysa seni annesiyle alakalı üstelememesi icap eder.
Ama lütfen sen de mesafe koy şu kadınla arana.
Eşinin annesi dahi olsa mesafeyi hakediyor kesinlikle.

Ben yaşadığım ve beni çok yıpratan sorunlarımı en başından itibaren yazdım. Bugünkü durumumu da anlattım. Çok dolmuştum, anlatmak paylaşmak ve içimi dökmek istedim. Bunu anlamak bu kadar zor mu?

Neyin peşindesin derken ne demek istiyorsunuz ben de onu anlamış değilim.

Kayınvalidemle arama mesafe koydum. Aramıyorum, gitmiyorum görmüyorum. Gitmek de istemiyorum.

Daha önce de çok kez mesafe koydum ama pek işe yaramadı. Bir süre iyi gitti. Kayınvalideme kızgınlığım geçiyordu, herşey düzeliyordu sonra yeniden altüst oluyordu.

Zaten çok dengesiz bir insan. Yapıyor ediyor sonra ben seni kızım gibi seviyorum deyip duruyor. Gördüğünde sarılıp çpüyor, iltifatlar ediyor. Etrafındakilere de beni çok sevdiğini anlatıyor. Eşime de sürekli gelinimi çok özlüyorum diyor. Sürekli görüşmek için çok ısrarcı.

Kayınvalidemle arama mesafe koydum. Aramıyorum, gitmiyorum görmüyorum. Gitmek de istemiyorum.

Daha önce de çok kez mesafe koydum ama pek işe yaramadı. Bir süre iyi gitti. Kayınvalideme kızgınlığım geçiyordu, herşey düzeliyordu sonra yeniden altüst oluyordu.

Zaten çok dengesiz bir insan. Yapıyor ediyor sonra ben seni kızım gibi seviyorum deyip duruyor. Gördüğünde sarılıp çpüyor, iltifatlar ediyor. Etrafındakilere de beni çok sevdiğini anlatıyor. Eşime de sürekli gelinimi çok özlüyorum diyor. Sürekli görüşmek için çok ısrarcı.

Aynen harfi harfine benim kayınvalidem, eşime sürekli söyler gelinimi çok özlüyorum diye, böyle insanlara baştan mesafe koysaydın keşke, ben korkarım açıkcası fazla samimi görünen insanlardan..
Ve 7 ay olacak kendimi geride tutmayı çok içli dışlı olmamayı görev bildim kendime..
Eşinle aran nasıl peki şuan? Şikayet etmekte çözüm değil, keşke onun yaptığı gibi yapabilseydin..

Eşimle aram iyi şu an. Yine de her an ailesi yüzünden bir sorun çıkacak diye korkuyorum. Diken üstündeyim diyebilirim.

Eşim ailesiyle görüşmemi istiyor hal. Ne hakla istiyorsa.

Eşimle aram iyi şu an. Yine de her an ailesi yüzünden bir sorun çıkacak diye korkuyorum. Diken üstündeyim diyebilirim.

Eşim ailesiyle görüşmemi istiyor hal. Ne hakla istiyorsa.

Elbette görüşün ama eskisi gibi olmayın merhaba diyip geçin, suratta asmayın görmeyin kısacası onları..
Eşiniz bunu hep isteyecek en azından kendinizi yıpratmamış olursunuz..

Ne kadar terbiyesiz, görgüsüz bir aileymiş. Oğulları da dahil:ssz: Ne diyeyim inşallah düzelir.

Ya cok ozur dıleyerek bazı seyler yazmak ısıyorum.Ben gercekten bu pırıl pırıl genc kadınlarımızı hıc anlamıyorum.Neden kendınızı bu kadar ezdırıyosunuz en bastan bellı hersey nıye ınatla daha evlenmeden sızı kıran yıpratan ınsanlarla bı hayat kurmayı planlıyosunuz.Ama son zamanlarda o kadar cok goruyorum kı sızın gıbı kadınları nasıl ıcım yanıyo anlatamam.Bu dunyada kac mılyar erkek var haberınız var mı?Neden kıymetınızı bılmeyen sıze ıftıra atabılen hatta sıze fızıksel sıddet uygulayan bır erkeklesınız.Lutfen esım cok ıyı annesı yapıyo herseyı demeyın ınanın esınız sızın ona verdıgınız degerın bınde bırını sıze verse k.vnız ne agzını acabılır ne de araya fıtne sokabılır.Lutfen en azından bu donemde cocuk yapıp onu boyle sorunlu bır aıleye getırmeyın oncelıkle karı kocalıgınızdan emın olun daha sonra anne baba olmaya nıyetlenın.Kendı degerınızı anlamanıza ve hayatınızın her bır sanıyesının ne kadar kıymetlı oldugunu ıdrak etmenızde umarım Allah yardımcınız olur

Ben 23, eşim 27 yaşında. Ben olacakları tahmin ediyordum ama bu kadarını asla tahmin edemezdim. Eşim hep beni asla ezdirmeyeceğini söylüyordu. Aslında asıl sorun kayınvalidemin sinsiliği. Eşimin yanında bana melek gibi davranıyor, ne yapıyorsa o yokken yapıyor. Eşim de bana inanmıyordu. Kadın o kadar sinsi ki herşeye inandırıyor eşimi.

canım sen en iyisi ya ses kaydı yap yada videoya al kv o anlarını biraz biriktir daha sonra eşin seni suçladıktan sonra sakinleşmesini bekl ve ona izle

sana bi tavsiye eğer bunu yaparsan kavga anında dğil sonrasında yap

bide onun için hakaret duyma:28::28::28:

Kayınvalidem hakikaten tuhaf...

Bugün aradı eşimi, evine çağırdı. Eşim de çok hasta birkaç gündür. Aradığında da kötüydü, yatıyordu. K.v ısrar etti gel diye, konuşacakmış. Eşim de yatıyorum, kötüyüm tlf da söyle dedi. Israr etti telefonda olmaz diye. Eşim de gitti hasta hasta.

Ben de merak ediyorum tabi, bu kadar önemli ne olabilir ki? Hasta hasta çağırdı adamı.

Neyse eşim geldi, sordum ne oldu diye. Cevap tam bir komedi. :) kayınvalidemi bir akrabası aramış, oğlum nişanlandı çok mutluyum, gelinimiz oldu vs. Güya kv me nispet yapmış. Böyle nispet mi olur? :) çocuk yapmaz bunu. Yarın da onlara geleceklermiş. Kayınvalidem de diyor ki eşime söyle de Narce de gelsin, beni yalnız bırakmasın. Onlar şimdi hava atacaklar, benim gelinim de yanımda olsun. :) Bu nasıl bir düşüncedir, nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Beni evine getirtmek için ne yapacağını şaşırdı. Eşim de sağolsun Narce yarın işe başlayacak demiş. Gitmrk istemediğimi biliyor.

Ya cok ozur dıleyerek bazı seyler yazmak ısıyorum.Ben gercekten bu pırıl pırıl genc kadınlarımızı hıc anlamıyorum.Neden kendınızı bu kadar ezdırıyosunuz en bastan bellı hersey nıye ınatla daha evlenmeden sızı kıran yıpratan ınsanlarla bı hayat kurmayı planlıyosunuz.Ama son zamanlarda o kadar cok goruyorum kı sızın gıbı kadınları nasıl ıcım yanıyo anlatamam.Bu dunyada kac mılyar erkek var haberınız var mı?Neden kıymetınızı bılmeyen sıze ıftıra atabılen hatta sıze fızıksel sıddet uygulayan bır erkeklesınız.Lutfen esım cok ıyı annesı yapıyo herseyı demeyın ınanın esınız sızın ona verdıgınız degerın bınde bırını sıze verse k.vnız ne agzını acabılır ne de araya fıtne sokabılır.Lutfen en azından bu donemde cocuk yapıp onu boyle sorunlu bır aıleye getırmeyın oncelıkle karı kocalıgınızdan emın olun daha sonra anne baba olmaya nıyetlenın.Kendı degerınızı anlamanıza ve hayatınızın her bır sanıyesının ne kadar kıymetlı oldugunu ıdrak etmenızde umarım Allah yardımcınız olur

o kadar haklı ki arkadas bu konuda ailesi kötü belki ama eşin rest cekebilse sana kızmasa bıde üstüne gene bi nebze ama gercekten bıle bıle lades bolesi

Back