- 4 Nisan 2024
- 485
- 481
- 18
- 27
- Konu Sahibi ronesans123
-
Canım benim yaşayan bilir sadeceTeşekkür ederim güzel yorumunuz içinAnlatmak istediğimi anlayan birini görmek mutlu etti. Diğer arkadaşlar konuyu farklı noktalarsan yorumlamış birşey diyemem fakat gerçekten siz beni en iyi anlayan ve yazan kişi oldunuz teşekkür ederim. Mesafe iyidir. Beklenti insanı üzüyor. İstemsizce bir beklentiye girdim hata ettim. O eşimin annesi benim değil. Ama şunu belirtmeliyim ben kayınvalide olsam oğluma nasıl davranıyorsam gelinime aynı o özenle yaklaşırdım. Biri can öteki patlıcan muamelesi yapmazdım. Bütün olay burda kilitli.
Tamam baya ağırmış yemekler her ınsan yıyemez . Ama bari kendı yemegınızı alın gidin birlikte yiyin yada eşiniz annesinden alsın gelsin yesinKayınvalidem kendi hazırladığı yemeklerle övünüyor ben yaptım gelin yiyin tok olsanız bile yiyin diyor. Ben bu bana zararlı diyorum tabağıma daha çok koyuyor yemezsem surat asıyor küsüyor. Bende kendimce böyle çözüm bulmuştum. Koyun eti ilik suyu karışık kokan yemekler yapıyor ben bunları yemiyorum örneğin bu sadece bir örnek. Hakaret değil. Lütfen yanlış anlamayın.
ayyy aynı benim kv deKayınvalidem kendi hazırladığı yemeklerle övünüyor ben yaptım gelin yiyin tok olsanız bile yiyin diyor. Ben bu bana zararlı diyorum tabağıma daha çok koyuyor yemezsem surat asıyor küsüyor. Bende kendimce böyle çözüm bulmuştum. Koyun eti ilik suyu karışık kokan yemekler yapıyor ben bunları yemiyorum örneğin bu sadece bir örnek. Hakaret değil. Lütfen yanlış anlamayın.
Hastalık dediğiniz ne regl mi abartmayın gripse herkes oluyor evli barklı kadınsın artık nazını çekmek zorunda mı kaç yaşında kadın kendi evladını tabi ki çeker anne olmadan daha gelin almayı düşünmeyinTeşekkür ederim güzel yorumunuz için  Anlatmak istediğimi anlayan birini görmek mutlu etti. Diğer arkadaşlar konuyu farklı noktalarsan yorumlamış birşey diyemem fakat gerçekten siz beni en iyi anlayan ve yazan kişi oldunuz teşekkür ederim. Mesafe iyidir. Beklenti insanı üzüyor. İstemsizce bir beklentiye girdim hata ettim. O eşimin annesi benim değil. Ama şunu belirtmeliyim ben kayınvalide olsam oğluma nasıl davranıyorsam gelinime aynı o özenle yaklaşırdım. Biri can öteki patlıcan muamelesi yapmazdım. Bütün olay burda kilitli.
Siz eşinizle nasıl ayrı gayrı yemeği kabul ettiniz anlamadım ben? Gerçek sorunun eşin olduğunu kabul etmezsen daha çok sorun yaşarsın. Bir ailede akşam yemekleri beraber yenir sofra adabı vardır çoluk çocuk olunca bu düzende büyütülür böyle düzen mi olur. Koskoca adam siz açken gitmiş annesinde kaynını doyurmuş esas buna takılmanız gerekirken kv bakmadı diye tribe girmişsiniz. Size bakması gereken kişi eşiniz. Eşiniz sizi umursamadığı için fatura kaynanaya kesilmiş direkKayınvalidem kendi hazırladığı yemeklerle övünüyor ben yaptım gelin yiyin tok olsanız bile yiyin diyor. Ben bu bana zararlı diyorum tabağıma daha çok koyuyor yemezsem surat asıyor küsüyor. Bende kendimce böyle çözüm bulmuştum. Koyun eti ilik suyu karışık kokan yemekler yapıyor ben bunları yemiyorum örneğin bu sadece bir örnek. Hakaret değil. Lütfen yanlış anlamayın.
Hazırlamasın gidip yemesinde. Konusahibi bu ne biçim iş dememiş yani. Yemekhane var sanki. Eşi orda yemek çay oturuyor sonra yurt odasına mı dönüyor. Konusahibi bunları dert etmiyor zaten biz dert ettik. Ona bu kar normal. O kayınvalidenin hastayken onu nazlamamasına takılmış. Çünkü eşi ve kendi küçük çocuk. Anne babaları var işte başlarında da.Kadının yemeğini beğenmiyorlarmış niye hazırlasın ki? Asıl falso her akşam kayınvalidede yemek yenmesi, aynı apartmanda oturulması.
Gerçekten bazen insanlar çok ilgi budalası oluyor.Ben annemle aynı evde yaşıyorum ve sadece ikimiz yokuz, küçük kardeşlerim de var.Çok sık hastalanmam regl olunca bazen ilk gün yataklara düşer ağlayacak derecede canım yanar acıdan bayıldığım bile oldu , o zaman sadece kontrol eder iyi oldun mu diye .Sıcak su torbası verir ilaç verir ama normal hastalanınca ilgilenmez pek.Ben bu hastayken bakılma olayını anlamıyorum. Ne hastalığı bu on kişinin bakımına muhtaç olacak kadar? Yatalak mı oldunuz? Niye bu kadar abartı? Eşiniz bir çorba, bir bitki çayı yapsa, ilaçlarınızı verse yeter. Ne yani, kaynanam bakmadı çok zorlandım diyecek ne var? Neden bu kadar beklenti?
Yemeğinizi ayırın derim. Beklentiyi de minumuma dusurun yeni yıla güzel bir başlangıç yapın.1 yıllık evliyim. Kayınvalidem ile aynı apartmanda yaşıyoruz. Eşim ve ben üst katta kayınvalidem ve kayınpederim alt katta oturuyor. Akşam yemeği hep kayınvalidemde yeniyor. İstesende istemesende bir şekilde uzak kalamıyorsun. Kayınvalidem ile ilgili kafamda soru işaretleri var. Eşim hasta olduğu zaman gelir onla ilgilenir ben hasta olduğumda asla ama asla ilgilenmez sormaz yardım etmez. Ben onlar hasta olduğunda eşimden daha çok yardım eder ve ilgilenirim. En son 3 gün önce çok hastaydım eşim sürekli benimle ilgilendi. Annesi ve babası akşam yemeği yaptı eşim onlara gitti yemek yemeye. Sonra geri geldi. Kayınvalidem ve kayınperederim beni sormuş eşimde o çok hasta demiş. Eşimden başka kimse yardım etmedi çok zorlandım ve içim öfke ile doldu. 3 gündür kayınvalideme soğuk davranıyorum. İçimden konuşmak selam vermek bile gelmiyor. Bana soru sorduğu zaman kısa cevaplar veriyorum yüzüne bile bakmıyorum çok az bakıyorum. Dün akşam eşime beni sormuş neden soğuk davranıyor kavgamı ettiniz demiş. Eşimde hayır bilmiyorum demiş. Kayınvalidem demiş suratı asık merak ettim demiş. Arkadaşlar böyle insanın içi buz keser konuşmak bile istemez ben o durumdayım. Sizce ne yapmalıyım. Yüzünü görmek sesini duymak bile istemiyorum. Dün gece rüya gördüm. Rüyamdada odama koyu renkli bir yılan girmişti onu yakalayıp atmak istedim ama saklandı bulamadım. Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum canlar
Akla bak bak soguk davraniyor kavgami ettiniz. Hic acaba sebep bizmiyiz demek yok. Merak ettigim ne zamana kadar yemekleri beraber yiyeceksiniz? Anlasmaniz oylemi1 yıllık evliyim. Kayınvalidem ile aynı apartmanda yaşıyoruz. Eşim ve ben üst katta kayınvalidem ve kayınpederim alt katta oturuyor. Akşam yemeği hep kayınvalidemde yeniyor. İstesende istemesende bir şekilde uzak kalamıyorsun. Kayınvalidem ile ilgili kafamda soru işaretleri var. Eşim hasta olduğu zaman gelir onla ilgilenir ben hasta olduğumda asla ama asla ilgilenmez sormaz yardım etmez. Ben onlar hasta olduğunda eşimden daha çok yardım eder ve ilgilenirim. En son 3 gün önce çok hastaydım eşim sürekli benimle ilgilendi. Annesi ve babası akşam yemeği yaptı eşim onlara gitti yemek yemeye. Sonra geri geldi. Kayınvalidem ve kayınperederim beni sormuş eşimde o çok hasta demiş. Eşimden başka kimse yardım etmedi çok zorlandım ve içim öfke ile doldu. 3 gündür kayınvalideme soğuk davranıyorum. İçimden konuşmak selam vermek bile gelmiyor. Bana soru sorduğu zaman kısa cevaplar veriyorum yüzüne bile bakmıyorum çok az bakıyorum. Dün akşam eşime beni sormuş neden soğuk davranıyor kavgamı ettiniz demiş. Eşimde hayır bilmiyorum demiş. Kayınvalidem demiş suratı asık merak ettim demiş. Arkadaşlar böyle insanın içi buz keser konuşmak bile istemez ben o durumdayım. Sizce ne yapmalıyım. Yüzünü görmek sesini duymak bile istemiyorum. Dün gece rüya gördüm. Rüyamdada odama koyu renkli bir yılan girmişti onu yakalayıp atmak istedim ama saklandı bulamadım. Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum canlar
Konu sahibinin işine gelmiş birazBu durumu öyle normal anlatmışsınız ki hayran kalacağız neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?