- 31 Aralık 2024
- 11
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi ronesans123
1 yıllık evliyim. Kayınvalidem ile aynı apartmanda yaşıyoruz. Eşim ve ben üst katta kayınvalidem ve kayınpederim alt katta oturuyor. Akşam yemeği hep kayınvalidemde yeniyor. İstesende istemesende bir şekilde uzak kalamıyorsun. Kayınvalidem ile ilgili kafamda soru işaretleri var. Eşim hasta olduğu zaman gelir onla ilgilenir ben hasta olduğumda asla ama asla ilgilenmez sormaz yardım etmez. Ben onlar hasta olduğunda eşimden daha çok yardım eder ve ilgilenirim. En son 3 gün önce çok hastaydım eşim sürekli benimle ilgilendi. Annesi ve babası akşam yemeği yaptı eşim onlara gitti yemek yemeye. Sonra geri geldi. Kayınvalidem ve kayınperederim beni sormuş eşimde o çok hasta demiş. Eşimden başka kimse yardım etmedi çok zorlandım ve içim öfke ile doldu. 3 gündür kayınvalideme soğuk davranıyorum. İçimden konuşmak selam vermek bile gelmiyor. Bana soru sorduğu zaman kısa cevaplar veriyorum yüzüne bile bakmıyorum çok az bakıyorum. Dün akşam eşime beni sormuş neden soğuk davranıyor kavgamı ettiniz demiş. Eşimde hayır bilmiyorum demiş. Kayınvalidem demiş suratı asık merak ettim demiş. Arkadaşlar böyle insanın içi buz keser konuşmak bile istemez ben o durumdayım. Sizce ne yapmalıyım. Yüzünü görmek sesini duymak bile istemiyorum. Dün gece rüya gördüm. Rüyamdada odama koyu renkli bir yılan girmişti onu yakalayıp atmak istedim ama saklandı bulamadım. Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum canlar