• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpeder ve kaynanam benle konuşmuyor..

Kolay iş mi var canım o kadar olur.
İlerde ağırlığını hissetmez olursun.
İnsanın içsel mutluluğu hayatında her alana yansır.
Şimdi çalışan mutlu bir bayan olacaksın eşine karşı da davranışların daha
iyi olacak. Hele bir de kendi evine çıksan mesaili çalışmak bile vız gelir:34:
öylemi dersin canım inşallah o günleride görürüm
şuan ayaklarımın altı fena ağrıyor yaaa napacam ben yarına kadar geçermi :50:

ev için çalıştığını eşine hep belirt, aklında kalan tek o olsun.
sürekli kendı evınızden ve evle ılgılı hayallerınden bahset.
ikna etmelısın eşini:34:
sen şimdi şikayeti keseceksın doğal olarak, eşin o evde artık rahat oldugunu düşünecek.

şimdilik işinin keyfini çıkar :)

canım az işe alişimda hele bi şuan ayrı ev bile düşünemiom
şu ayaklarımın altı bi geçse başka bişe istemiyom şuanki halimle tabi:26::27:

canım konunu okudum ve butun msjlarıda okudum.işe başlaman cok ıyı olmuş ilk işdeneyımın mı ve kaç yasındasın merak ettım?.Bende yaşamıştım senın yasadıgını...Hersey ıcın hakkında hayırlısı olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrr işe girdimmmmmmmm çok mutluyum bugün çalıştım ilk defa çok aşırı yorudlum ama galiba hayatımda ilk kez çalıştığımın verdiği yorgunluk ....eşim çok memnun iyiki girdin işe diyor :53: herşeyde bir hayır varmış gerçekten son olay olmasaydı işe falan giremezdim ben..ama yazın ev almak düşüncesinden vazgeçti seneye kadar para biriktircez diyor ..çalışma kolay değilmiş bende ses etmedim bakalım hayırlısı ..bugün kaynanamı hiç görmedim kayınpederide ...oh be yine aynı evdeyiz ama çalışınca başka ya....ama bana yine teselli verin canlarım harbiden çalışmak çok zormuş ya:27:

gozun aydin
adapte olunca bu kadar hissetmezsin yorgunlugu
çalismaya alisincada evde duramazsin

fakat çalisiyosun diye onlari daha az goruyosun diye ev fikrini erteleme derim ben
madem 750 alacaksin bir kismini kira için kullan
1 yil sonra degil 2 yil sonra ev elirsiniz ya da 3
ama en azindan ev alana kadar sagligindan olmazsin

gozun aydin
adapte olunca bu kadar hissetmezsin yorgunlugu
çalismaya alisincada evde duramazsin

fakat çalisiyosun diye onlari daha az goruyosun diye ev fikrini erteleme derim ben
madem 750 alacaksin bir kismini kira için kullan
1 yil sonra degil 2 yil sonra ev elirsiniz ya da 3
ama en azindan ev alana kadar sagligindan olmazsin

yok canım kira konusunda asla ikna edemiyorum öyle bir beyni yıkanmışki kiraya karşı halbuki bence daha iyi kredilerle uğraşcak şimdi birsürü

Canım yeğenim 4 ay evvel 70 bin tl kredi çekti 1000 tl civarı bir kredi ödüyor.
O zamandan beri kredi faizleri daha da düştü.
Bu kadar beklemenize gerek yokki.
Yaza kadar biraz daha birikim yapıp kredi çekip çıkabilirsiniz anladığım kadarıyla.
Surrender la aynı endişeyi paylaşıyorum açıkçası.
Eşin seni oyalıyormuş gibi geliyor.
Çocuk olunca ne olacak ğeki çalıştıracak mı eşin seni
Yoksa kalalım işte annem çocuğa bakar falan mı diyecek
Yada sen çalışmaz çocuğa bakarsan krediyi ödeyemeyiz mi der?

Canım yeğenim 4 ay evvel 70 bin tl kredi çekti 1000 tl civarı bir kredi ödüyor.
O zamandan beri kredi faizleri daha da düştü.
Bu kadar beklemenize gerek yokki.
Yaza kadar biraz daha birikim yapıp kredi çekip çıkabilirsiniz anladığım kadarıyla.
Surrender la aynı endişeyi paylaşıyorum açıkçası.
Eşin seni oyalıyormuş gibi geliyor.
Çocuk olunca ne olacak ğeki çalıştıracak mı eşin seni
Yoksa kalalım işte annem çocuğa bakar falan mı diyecek
Yada sen çalışmaz çocuğa bakarsan krediyi ödeyemeyiz mi der?
tatlım yeğenin memur falanmıydı eşime de verirlermi sence o parayı...ki biz 50 çekmek istiyoruz..
ben onu ikna edicem hiç durucu değilim canım yaza kadar ne birikirse o....şuan kaynanam söyleniyor içim gıcıklandı yine..yok durmam ben bu kadınla eşime tavrımı koycam..çocuk oluncada çalış annem bakar diyo

canım allah razı olsun
şuanda bende çalışıyorum 750 tl alıcam inşallah eşim 1100 alıyor ...kirada geçiniriz ama eşim liraya verilen paraya acıdını sölüyor kredi çekip ev almak derdinde ...
yok canım kayınvalidelerin bazıları öyle geline acımaz ama bazıları tabiki herkez için konuşmuyorum..benimkide acımayanlardan

Aaa çok sevindim işe girmene :13:
İsabet olmuş valla :31:
Kafan dağılır oyalanırsın hem :34:
Buarada ne işinde çalışıyorsun ?

tatlım yeğenin memur falanmıydı eşime de verirlermi sence o parayı...ki biz 50 çekmek istiyoruz..
ben onu ikna edicem hiç durucu değilim canım yaza kadar ne birikirse o....şuan kaynanam söyleniyor içim gıcıklandı yine..yok durmam ben bu kadınla eşime tavrımı koycam..çocuk oluncada çalış annem bakar diyo

sen eşine de ki, '' şuan çocuktan daha önemli bir şey var; kendı hayatımıza sahip olmak, huzurlu olmak, o çocuğa huzurlu ortamı sağlamak. her şeyin bir zamanı var, biz ilk baş başımızı sokacak bir eve sahip olalım, gerisi gelir.''

Son düzenleme:

Hayır canım memur değil.
Özel şirkette çalışıyor. Karı koca çalışıyorlar.
Sen yaza kadar idare et , bordron çıksın o zaman faaliyete geçersin.
Ailende arkanda bu konuda.
Sen çalışmana bak şimdi.
Biraz daha birikim yapıp daha az vadede çekersiniz yazın aramaya başlarsın hayırlısıyla.
Alınan ev ipotek edildiği için çok sıkıntı olmadan veriliyor ama ancak ikinizde çalışırsanız daha rahat alabilirsiniz.

Back
X