- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
ben kavitasyona hafta içi başlamayı düşünüyorum fakat düzenli olarak gidemiyorum okulumdan dolayı çünkü başka şehirde aldım kavitasyonu yanında radyofrekans da var. sizce ne sıklıkta hangisinden ne kadar yaptırmalıyım??
Ben teşekkür ederim...
Can boğazdan gelir diye boşa dememişler...
Mecbur yoksa fazlalıklar yıllar geçtikçe dahada başa çıkılamaz hale gelecektir...
Rica ederim, işine yaramasına sevindim...
Bunlarla birlikte günde 2 fincan yeşil çay iç canım...Kendini fazla sıkma ve kendine 1 yıl süre biç, bu zaman zarfında yavşşş yavaşşş kilo kaybet.Bu sayede hem sağlığın bozulmaz hem verdiğin kiloları geri almazsın...
çok güzel bi bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim.benim de basen problemim var.54 kiloda 1,68 boyunda bir bayanım.2 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve şu an ne yazık ki karnımda da yağlanma başladı.beslenmeme dikkat ediyorum pilates ve yürüyüş yapıyorum ama basenlerim ve karnım asla eskisi kadar incelmiyor.sizce hangi bölgesel incelme yöntemine başvurmalıyım.
KILIÇ BALIĞI SEN BUGÜNE KADAR NERELERDE YÜZDÜNDE BİZİM DENİZLERE UĞRAMADINARKADAŞIM ben bir siteden hediye paketmi ne ondan aldım arkadaşım üyeymiş neyse 69 lira ama dün aradım sayın beyefeendi bana bunun tanışma paketi olduğunu ve 10 dk kavitasyon olduğunu 20 dk normaldeymiş bizimki indirimli ya e tam paket beklenmez tolamda pasif jimnastik ve g5 masajıyla 30 dk ama 20 dk ara vercez dedi simdi sana sorum 20 yerine 10 dk olan paket benim koca göbişimi incelttmeye yetermi sence 90 kiloyummmmm
teşekkür ederim.bence de 4 kilo vermem lazım doğum öncesi 50 kiloydum çünkü:)ben de internetteki fırsat sitelerinden 10 seanslık kavitasyon paketi almayı düşünüyodum ki arkadaşımızın başına geleni öğrenince şu an vazgeçtim.zaten bana da 500liralık paketi 50 liraya satmaları pek inandırıcı gelmemişti.izmirde güvenebileceğim bir adresi nasıl bulabilirim?
kas geliştirmek çok ayrı bir şey, haftada 3 gün koştunuz diye bir anda Hulk hogan gibi olacağınızı sanmanıza gerek yok...Eğer ki bir güzellik merkezi veya sağlık merkezi, artık bu işlemi nerde yaptırıyorsanız orası size kalkıpda şu kadar seansta kesin şu kadar verirsin diyorsa ağızlarının ortasına terlikle vurun!
ilk sayfadaki yazını okudum ve bu kısımlara çok güldüm. kardeşim kavitasyona gideceğim diye tutturdu bir haftadır indirim kovalıyor ama sihirli değnek olmadığına ikna etmem gerekiyordu. açtığın konulara bakarken aklımda kalmış okudum ona da.
1.71 boyu ve 104 kilo vee çok üşengeç zayıflamasını ne şekilde sağlayacağız bilmiyorum ama annem de ben de çok endişeliyiz bu konuda...
inşallah çözülür bu sorun en kısa zamanda.
merhabalar
radyo frekans mı ? g 5 masajı mı daha etkili ?
sevgili kılıçbalığı,
ben hamileyken 29 kilo aldım 1 yılda 25 kilo verdim. daha sonrasında vermem durdu. doktora gittim. Insülün direncim olduğunu söyledi. diyetisyene gidiyorum. ve oldukça memnunum. gittiğim diyetşsyenin kendi kliğinde kavitasyon + lenf direnaj var. bana bölgesel yağlanmam olduğu için kavitasyonla güzel sonu.lar alınabildiğini söyled,ler ve hiçbir zararıının olmadığı konusunda ikna olmuştumki sizin yazınızı okudum. haftaya randevum olmasına karşın çok tereddütte kaldım. ben 1.77 boy 65 kiloyum. şuan sadece bel ve göbek bölgemde bir sıkıntım var.
diyetisyenimin ve oradaki estetisyenin önerdiği ayda 2 kez kavitasyon + lenf drenaja girmem.tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?