• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

Kızlar neden adet döneminde kavitasyon olmaz bi sebebi vardır deilmi?
Ben 16 sında 2. seansa gideceğim kavitasyondan sonra sanırım 3-5 saat kadar sonra adet göreceğim yine de sakıncalı olurmuki ya?

Ben 16 sında 2. seansa gideceğim kavitasyondan sonra sanırım 3-5 saat kadar sonra adet göreceğim yine de sakıncalı olurmuki ya?

ben adet döneminde gitmiştim internette de bir sakıncası olmadığını okumuştum..ki herhangib bir yan etkisinide görmedim ama yinede yanlış yönlendirmek istemem

Teşekkürleeeeerr...

Ben karar veremedim hala,basen mi bacak mı.Öyle olursa iç çamaşırıyla mı kalacağız yav :))
Benim 5 seans vakum, 5 seans radyo frekans (tripolar) , 5 seans liposis, 5 seans kavitasyon, 10 seans lenf drenaj, 5 seans G5 masajı (sıkılaştırmak için), 5 seans elektroterapi pasif jimnastik

Bunları ne kadar süre içinde yapacaklar acaba.Vakum can yakıyor diye duymuştum sanki ama doğru mudur?

Bunlar nasıl işlemler,nasıl yapılıyor.Önceden hazırlayayım kendimi de bilmiyormuş gibi davranmıyım oralarda :))

Ben lenf drenajı kavitasyon ve vakum haricinde diğerlerini bilemiyorum inanki:50:
Ama kavitasyon vakum ve lenf drenaj peşpeşe uygulanıyor.Vakum can yakmıyor sadece deriyi çektiği için tedirgin oluyorsun bebe yağı sürüyorlar merak etme.
Benim yarımşar saat hepsi topalmda 1.5 saat kadar sürüor işte.
Rahat ol:)

Ben adetliyken 2.seansıma girmiştim.Biraz karın ağrısı yaptı bende.Başka da bişe yapmadı.

Bende dün akşam 3.seansıma girdim 2 cm incelme söz konusu.3 kiiloda verdim bakalım nasıl olacak devamı.

basene yapılırken iç çamaşıryla kalınıyor. adet dönemindede bişey olmuyor ben 2 kez adete denk geldi yaptılar . benmde 3 seansım kaldı sonuç n oluyor bakalım

bende tripollar yaptrdm bi seans fırsat sitelernden almanızı önermiorum kızlar koşturmca oluyo km nerde belli değil ben beauty life die biyere gttm ne yaptğğnızı blmiosunz acaip kalabalık zaten başka şey satmak için uğraşıyolar

bende tripollar yaptrdm bi seans fırsat sitelernden almanızı önermiorum kızlar koşturmca oluyo km nerde belli değil ben beauty life die biyere gttm ne yaptğğnızı blmiosunz acaip kalabalık zaten başka şey satmak için uğraşıyolar

beauty life wellness club mı,yoksa md beauty life mı?

elbette ben yazarım.uygulanacak bölgeniz neresi?
Ben iççamaşırımın üzerine askılı atlet ve kısa tayt şort giyiyorum.göbek bölgem olduğu içim üzerimi çıkarıyorum pantolonum duruyor.atletimide göğüs bölgeme kadar sıyırıyorum.kavitasyon sonrası vakumdada aynı pozisyonda oluyorum.
Sonra lenf drenajına giriyorum.onda kotumuda çıkarıyorum,kısa tayt şort ve askılımla giriyorum.
Ha kavitasyondan önce ultrason jeli gibi jel sürüyorlar fazlaca.bittikten sonra siliyorlar.vakumdan öncede bebe yağı sürüyorlar kayganlaştırsın diye.
Lenf drenajındada ısıtılmış tansiyon aleti gibi bişeyin içine giriyorsunuz hava alıp veriyor.sıcacık oluyor o çok keyifli.az kalsın uyuyordum:27:
Bu kadar:49:

canım merhaba sen nerde gidiyorsun bana mesaj atabilirmisn..ben basen bölgem için için istiorumm...faydasını gördünmü sen?

kızlar ben bişey daha sorucaktım adet gecikmesi olması normalmi?
2 gün önce adet olmam gerekiyodu ama olmadım 2 şer seans kavitasyon ozon ve lenf drenajları almıştım aralıklı tabi.

bende bugün 32 seans kavitasyon 32 seans radyo frekans ve 6 seans koruma programı aldım yine bir fırsat sitesinden ama gidip gitmemekte kararsızım gerçekten işe yarıyor mu yan etkisi var mı acaba bide yasım genc biraz korkmuyoda degilim pek bilgim yok

bende bugün 32 seans kavitasyon 32 seans radyo frekans ve 6 seans koruma programı aldım yine bir fırsat sitesinden ama gidip gitmemekte kararsızım gerçekten işe yarıyor mu yan etkisi var mı acaba bide yasım genc biraz korkmuyoda degilim pek bilgim yok

Sen nerden aldın canım bu paketi ve ne kadar aldın ?

Eveeeeeeetttt,ilk seansıma gitmiş bulunmaktayım.Artık bende deneyimlerimi paylaşabilirim :))

Fırsat kuponuyla gidilince sanki hiç ilgilenilmeyecekmiş gibi,baştan savma 5-10 dakika yapıp göndereceklerini sanıyordum.Şans yoktur bende aslında ama ilk kez bir fırsat sitesinden birşey aldım,iyi yere denk geldi.Bu ilk seanstı gerçi...

2 gün sonrada destek uygulaması varmış.Valla bugün 3 aletle masaj yaptı,sonra lenf drenaj.Hangi alet hangisi bilemiyorum henüz ama radyo frekans olduğu kesin birinin,kulağım çınladı,en son yaptığı da vakumdu,biraz canım yandı.İlk yaptığıda bildiğimiz kavitasyon herhalde :))

Sen nerden aldın canım bu paketi ve ne kadar aldın ?

canım ben grupfoniden 28.90 a aldım ama bilmiyorum ilk basta heyecanla atladım ama 2000 liradan %99 indirimle bu kadara düsünce sonradan soru işaretleri oldu bende ama bilmiyorum gidicem sanırım 7 günde cayma hakkım var

Eveeeeeeetttt,ilk seansıma gitmiş bulunmaktayım.Artık bende deneyimlerimi paylaşabilirim :))

Fırsat kuponuyla gidilince sanki hiç ilgilenilmeyecekmiş gibi,baştan savma 5-10 dakika yapıp göndereceklerini sanıyordum.Şans yoktur bende aslında ama ilk kez bir fırsat sitesinden birşey aldım,iyi yere denk geldi.Bu ilk seanstı gerçi...

2 gün sonrada destek uygulaması varmış.Valla bugün 3 aletle masaj yaptı,sonra lenf drenaj.Hangi alet hangisi bilemiyorum henüz ama radyo frekans olduğu kesin birinin,kulağım çınladı,en son yaptığı da vakumdu,biraz canım yandı.İlk yaptığıda bildiğimiz kavitasyon herhalde :))

canım sen nerde yaptırdın bende fırsat kuponuyla aldım bugün ama nasıl olur etkisini görürmüyüm diye süpheliyim

canım ben grupfoniden 28.90 a aldım ama bilmiyorum ilk basta heyecanla atladım ama 2000 liradan %99 indirimle bu kadara düsünce sonradan soru işaretleri oldu bende ama bilmiyorum gidicem sanırım 7 günde cayma hakkım var

canım sen nerde yaptırdın bende fırsat kuponuyla aldım bugün ama nasıl olur etkisini görürmüyüm diye süpheliyim

Canım aynen bende senin gibi düşünmüştüm önce.Aşırı pimpirikliyim,bi hevesle aldım,ondan sonrada ya iyi bi yer değilse,neden bu kadar indirmişler vs... gibi şeylerle beynimi meşgul edip durdum...

1250 yerine 69 liraya aldım.MD Beauty Life Şişli'den...
Basen bölgesi ve bacaklara yapıldı,basende 2 cm incelme olduğunu söyledi.Tabii su,yürüyüş ve diyetle etkisi daha iyi olacaktır dedi...
Sen benden de ucuza almışsın,hiç düşünme bence olur mu olmaz mı diye.En azından denemiş olacaksın,ilk seansında kendin karar verirsin.Çok uçuk bir fiyat ödemediğin içinde en azından için de yanmaz :))

Sen nerden aldın?

Canım aynen bende senin gibi düşünmüştüm önce.Aşırı pimpirikliyim,bi hevesle aldım,ondan sonrada ya iyi bi yer değilse,neden bu kadar indirmişler vs... gibi şeylerle beynimi meşgul edip durdum...

1250 yerine 69 liraya aldım.MD Beauty Life Şişli'den...
Basen bölgesi ve bacaklara yapıldı,basende 2 cm incelme olduğunu söyledi.Tabii su,yürüyüş ve diyetle etkisi daha iyi olacaktır dedi...
Sen benden de ucuza almışsın,hiç düşünme bence olur mu olmaz mı diye.En azından denemiş olacaksın,ilk seansında kendin karar verirsin.Çok uçuk bir fiyat ödemediğin içinde en azından için de yanmaz :))

Sen nerden aldın?

bende Rona Point Akaretler'den aldım benimde göbek ve basen bölgesine yaptırmayı düsünüyorum. Denemekten birşey olmayacagını düsünüyorum aldım ne de olsa. Randevu alıp gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde neler oldugunu yazarım :)

bende Rona Point Akaretler'den aldım benimde göbek ve basen bölgesine yaptırmayı düsünüyorum. Denemekten birşey olmayacagını düsünüyorum aldım ne de olsa. Randevu alıp gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde neler oldugunu yazarım :)

Kaç seans canım?
Benim 5 seans.Önümüzdeki hafta regl dönemim olacağından dolayı ara vermektense en azından 1 seans göbek geri kalanını basen yaptırayım dedim,bence tek bölgeye uygulayalım dedi kız,o zaman basen dedim.Ama keşke kalça deseydim diyorum şimdi.En belirgin olan yer orası oluyor sonuçta...

Sende zaman kaybetmeden randevunu al bence.Çünkü ileri bir tarihe gün veriyorlar.1 aydan fazlaydı benim...

Kaç seans canım?
Benim 5 seans.Önümüzdeki hafta regl dönemim olacağından dolayı ara vermektense en azından 1 seans göbek geri kalanını basen yaptırayım dedim,bence tek bölgeye uygulayalım dedi kız,o zaman basen dedim.Ama keşke kalça deseydim diyorum şimdi.En belirgin olan yer orası oluyor sonuçta...

Sende zaman kaybetmeden randevunu al bence.Çünkü ileri bir tarihe gün veriyorlar.1 aydan fazlaydı benim...

Yarın aricam iste ben bakalım ne zamana vericekler. Benim 32 seans kavitasyon 32 seans radyo frekans 4 seans koruma programı paket böyleydi. Ama eger kavitasyon bu kadar etkili yöntemse neden 32 seans aslında aklımda cok soru var ama gidip görmeden geçicek gibi degil sanırım.

Back
X