• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

canımm bence hiç kaçırma ben de arkadaşımla fırsat kuponu aldım randevu da aldım cuma günü inşallah gidiyoruz. 5 seans bizimki tanesi 15 lira birde lenf drenaj var. ilk kez yaptıracağım inşallah fayda görürüz. sizinki çok çok uygun fiyata şahane fırsat çok kıskandım:)))) ama ben Ankara da yaşıyorum:(

ya ben de Kavacık'ta bi güzellik salonundan aldım, kampanyadaymı, 8 seans kavitasyon diyor. Mayıs sonu evleneceğim, balayı var bunun, bikinisi var falan :) bir an önce zayıflamam gerekiyor. forumda çok okudum, genel anlamda bir kısım memnun görünüyor. denemekten zarar gelmez sanırım hem 2000 küsür liralar verenler var. benim katıldığım kampnaya çok cüzi bir miktar.
sanırım haftada bir uygulanıyor yani benimki 8 hafta sürücek sanırım.

Merhabalar herkese,

Sitelerde çıkan kavitasyonlardan işyerimdeki arkadaşlarla biz de aldık. 5 seans kavitasyon+ 5 seans lenf. 20 dk kavitasyon 30 dk lenfe girdik. Onlara göre 4 er 5 şer cm inceldik ama biz giysilerimizde bunu hissetmedik. Basiret mi bağlanıyor yoksa gözünüzün önünde ölçülerinizi alıp yazıyorlar ondan mı itiraz edemiyorsunuz bilemiyorum :))

Neyse sormak istediğim şu ;uygulamayı aynı yerde çalışan farklı kişiler yaptığı için bazısı ciddi biçimde bastırarak bazısı da üzerinde gezdirir gibi yapıyordu. Söz konusu radyo dalgası olduğu içinde bu farklılğın önemli olmadığını söylediler. İşin açıkcası bastırarak yapılınca masaj etkiside olduğundna kendimizi daha iyi hissettik.

Peki doğru olan yöntem nedir? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ayrıca şu ara Reaktif hipoglisemi ile ilgili bir diyetede başladım . Bu aşamada hazır diyet de yaparken , eğer uygunsa bu işi ciddi yapan bir yer bulup uygulamayı yaptırmak istiyorum.

Umarım Serpil Hanım veya konuyla ilgili arkadaşlar bilgi verir.

merhaba kızlaaar,
ben aranızda yeniyim sürekli takip ediyordum siteyi sonunda üye oldum=)
ben de izmir için grupfoniden indirimli 8 er seans kavitasyon,lenf drenaj,pasif jimnastik kuponunu aldım. telefonları tüm gün meşgul çaldı sonunda akşam üzeri biri açtı ve bilgilerimi aldı. beni yarın arayıp randevu vereceklermiş. çok ilgili değil gibiler. bu dediğim yer alsancak'ta acaba daha önce buraya giden var mı? iptal mi ettirsem kararsız kaldım.

canımm bence hiç kaçırma ben de arkadaşımla fırsat kuponu aldım randevu da aldım cuma günü inşallah gidiyoruz. 5 seans bizimki tanesi 15 lira birde lenf drenaj var. ilk kez yaptıracağım inşallah fayda görürüz. sizinki çok çok uygun fiyata şahane fırsat çok kıskandım:)))) ama ben Ankara da yaşıyorum:(
bende gidicem ya aynen 15 liraya aldık arklarla ben haftaya cuma gidcem acaba aynı yermi :)
ne kadar çok kullanan varmış bu fırsat kuponlarını,şimdiye kadar hiç ilgilenmemiştim ama galiba baya bir talep varmış

selamlarr ben de bi ara kavitasyon düşünüyordum biraz araştırmıştım 6-8 seans arası bir şey oluyormuş yani hiç bir yerde 15 seans falan duymadım :26: ben yaptırmadım ama bi arkadaşım yaptırdı 6 seans (kavitasyonla birlikte ozon tedavisi de görmüş) gördüğüm kadarıyla pek bi incelme olmamış benim de tüm hevesim kırıldı :( hatta ozon tedavisinin daha iyi olduğunu söyledi incelme pek olmamış çok çok az bi sıkılaşma olduğunu söyledi daha çok selülitlerine iyi geldiğini %70 selülitlerde azalma olduğunu söyledi...

ben az önce randevu için aradım, çalıştığım için haftasonları istedim özellikle ama hiç alakadar olmadılar bile. hafta için 6 da çıkıyorum işten ve anca Cuma akşam 18:30'a verebliriz o saat boş bi tek dediler. umarım yetişirim. kesinlikle çok alakasızlar benden söylemesi. parayı verdim o yüzdene gidiyorum. sanki bedava yaptırıyormuşuz muamelesi yapmıyorlar mı bi de uyuz oldum ya. gerçi zaten b sürü para versek de parayı alana kadar onların işi. etkisini de çok merak ediyorum. ben yeşil kahve ile birlikte başlıcam bu işe. çok merak ettm. duble etki olarak 2 ayda zayıflamam lazım. :(:52:

Hemen etkisi görünmeyebiliyomuş,biraz daha git bakalım,istersen evdeyken mekik çek hızlandırabilir süreci.
Ben bişi sorcaktım Hastane masraları karşılıyomu cnm?

masraf derken ne masrafı anlamadım..hastane yeni açılmış..tıp merkezi zaten..sancaktepede ve çok temiz güzel bir yer...fırsat sitesinden kupon aldım indirimli zaten

bir merkezden fırsattan yararlanarak EXIMIA Kavitasyon cihazı ile 3 seans kavitasyon, 3 seans lenf drenaj, 3 seans radyo frekans ve 3 seans vakum terapiden oluşan incelme paketi aldım 45'er dakikalık seanslar olacakmış hemen hemen bütün paylaşılanları okudum bol su ve sporun yapılması gerektiğini öğrendim özellikle sağlık açısından dolayı..ayrıca kilo olarak da pek farketmeyeceğini öğrendim cm bazında etkiliymiş bunları biliyorum aydınlatan kişilere çok teşekkürler ama sormak istediklerim var bana henüz o aldığım yerden şöyle yap böyle gel diye şeyler söylemediler sadece biyokimya ve kan testi istediler gitmeden önce diyete ve su olayına başlamalımıyım bir de acaba yaklaşık ortalama kaç cm incelebilirm etikili bir fırsat mı bu bunları öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler ve saygılar..

bol su içilmesi ve spor kavitasyon sonrası açığa çıkan yağların vücuttan atılması için çok önemlı..eğer spor yapmaz ve su içmezsen açığa çıkan yağlar vucudunun başka bölümüne veya iç organların etrafına yapışır...haa bu arada benim şuan 3.seansıma gittim ama bana göre göbeğimde hiç küçülme olmadı..bakalım 6 seans sonunda tekrar yazarım....kişiden kişiye fark edebiliyormuş bazı insanlar 5 cm gidio..bazılarıda 1 cm.ama mezuraya pek güvenmemek lazım

Ben internetten bulamadım yeri..aslında biraz moralimi düzelttin sağol canım..ben ulaşırsam haber veririm çünkü fırsat devam ediyor..59 lira nelere vermiyoruzki:34:
selam naptın canım ulaşabildinmi?ben grupfoni sayfasına yazdım ulaşılmadığını 0212 234 40 80 nolu çağrı merkezimizi arayın demişler fırsatı almadığım için aramadım..fırsatta devam ediyor napsam bilemedim..:44:

ben az önce randevu için aradım, çalıştığım için haftasonları istedim özellikle ama hiç alakadar olmadılar bile. hafta için 6 da çıkıyorum işten ve anca Cuma akşam 18:30'a verebliriz o saat boş bi tek dediler. umarım yetişirim. kesinlikle çok alakasızlar benden söylemesi. parayı verdim o yüzdene gidiyorum. sanki bedava yaptırıyormuşuz muamelesi yapmıyorlar mı bi de uyuz oldum ya. gerçi zaten b sürü para versek de parayı alana kadar onların işi. etkisini de çok merak ediyorum. ben yeşil kahve ile birlikte başlıcam bu işe. çok merak ettm. duble etki olarak 2 ayda zayıflamam lazım. :(:52:

yeşil kahve ne oluyor canım? yeşil çayı duydum da bunu hiç duymamıştım :9:

:43: mrb arkadaşalr, ben pazartesi günü 4. kavitasyon uygulamama mı aldım her uygulamadan sonrada jp diye bir uygulama alıyorum,vücudu sıkılaştıran göğüsleri toplayan bir uygulama,4 seansta 7 cm lik bir incelme oldu bu süreçtede verilen diyete sıkı sıkı uyup 4 kilo verdim,ama aynı zamanda extra jel kullanıyorum ve hergün bir saat düzenli yürüyüş yapıyorum,kavitasyon yaptırmak istiyenler varsa tavsiye ederim,ama mucizeler beklemeyin diyetine uymanız ve düzenli spor yapmanız gerekli ee birde kavitasyon uygulanan baskıdan dolayıda acılı bir yöntem bir 45 dkka acıya katlanmak gerek..ölsün yağlar,herkese ii zayıflamalar...:))

selam naptın canım ulaşabildinmi?ben grupfoni sayfasına yazdım ulaşılmadığını 0212 234 40 80 nolu çağrı merkezimizi arayın demişler fırsatı almadığım için aramadım..fırsatta devam ediyor napsam bilemedim..:44:

yok canım ben hala ulaşamıyorum..uff yer kalmadı diye korkmaya başladım..yarın yerine gidip bakıcam olmassa..sen naptın aldınmı fırsatı?

yeşil kahve ne oluyor canım? yeşil çayı duydum da bunu hiç duymamıştım :9:

yeşil kahve geçtiğimiz yıllarda sadece yurt dışından getirtilebiliyormuş, ben de iş yerimde bi arkadaşımdan öğrendim, şu anda aktarlarda satılıyormuş, araştırdım, henüz başlamadım ama çoğunluk memnun. sabah hiç bir şey yemeden Türk Kahvesii gibi pişiriyormuşsunuz. sonra yarım saat hiç bir şey yemiyormuşsunuz. daha sonra bol su içerek normal yemek yemeğe devam ediyormuşsunuz. ama inanılmaz derecede tok tutuyormuş, yemek yeme isteği tamamen ortadan kalkıyormuş. denediğimde paylaşacağım :)

bir şey sormak istiyorum, kavitasyona gitmeden önce yapılacaklar falan varmış, bi gün önceden 2 LT su içmek gerekiyormuş, bir de regl döneminde (son günleri dahi olsa) gitmek çok problem olabiliyormuş, var mı böyle bir şey gerçekten?:74:

Benm gorustgm yer bakirkoyde bi yerdi ilk girerken tedirgin olmustum ama karsilayan bayanin anlatisi muaynesi ve ordaki cihazlari goruncede tatmin oldum acikcasi ... Birde tam bn ordayken 4 kiz girdi yanlarindaki ark lari yaptrmis onu gorup gelmisler baktim baya dişliler soru yamuruna falan tutuyorlar daha bi olumlu oldum.... Zaten 4 seans 600 tl den 60 dusmus bayan 8 sean birde 4 lenf dranaj 4 te elektrotrapi aldm toplam 240 tl birde garanti verdi incelecgme dair.. Eger aksi olursa cingar cikartirm anladlar sanirsam:60:
İste paketi aldm ama mayista baslicam iyimi sistemleri test edemedm daha...
Ayyyyhhhh kisaca ben buranin ismini veriim sen web sitelerine bak arkadsm baslicak yeni hbrim oldu de azcikta acitasyon yap hatta belki baslatrlar;):62:

canım bende bı fırsat kuponu almayı dusunuyorum senınkı bakırköyde neresı acaba
yazrasan sevınırım benımkı acılalı 1,5 yıl olmus onun ıcın tereddut ettım
teşekurler

paranı idae alabilirsin. bence boşa gitme oraya çıkar başka fırsatlar.

yellbass hem kavitasyondan önce hem sonra 2-2.5 litre su içmek gerekiyor ki yağları atabilesin.su içmek devamlı lazım. önceleri zor geliyor ama sonra susuyorsun. su içmeye alışıyor inan . regl dönemlerinde işlem yapmıyorlar

Son düzenleme:
yok canım ben hala ulaşamıyorum..uff yer kalmadı diye korkmaya başladım..yarın yerine gidip bakıcam olmassa..sen naptın aldınmı fırsatı?
yok ulaşamayınca almadım ama arkadaşım yerini dışarıdan görmüş en azından mekan belli bencede git görüş yada gurupfoniye ilet sorununu cevap alamazsan da iade yaparlar...

Back
X