Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirde bunu yapan bi yer bulamadım ya(
gerçektenmii acaba nerde yaptırdıgınıı söylermisinn bide ower plate yapıyomusun cihazının adı slimcav mıı acabaa lutfen cevap verirmisin
Ben de Ankara'da araştırıyorum. Çeşit çeşit makineler var. Makineden makineye fark ediyor mu acaba diye düşünüyorum. Bir tanesi seansına 240 TL dedi. Bir tanesi 50 TL. Pahalı olan seans 1,5-2 saat sürüyor diyor ve 2 gün arayla yapmak lazım diyor. Ucuz olan haftada 1 en fazla 2 gelin diyor ve seansı yarım saat sürüyor. Ya bu eriyen yağları atamazsak vücudun içinde bir yerlere sonradan depolanma ihtimali var mı? Mesela kalçaları eritip gıdık yaparmışız...Şöyle 10 seans filan yaptırıp çok iyi sonuç aldım diyen var mı?arkadaslar ben Ankara Ümitköy'de buldum, acayip işe yarıyor.. 2 seansta toplam 7 cm inceldim, çok buyuk rahatlık sağlıyor bence... yaza girmeden incelmek istiyorum....
ya arkadşlar ben 3 sean stır falan kavitasyona gittim aynı zamandada 3 kere power plate gittim ancak hiç bir fark hissetmiyorum daha yanii hiç bir incelme vya sıkılaşma goremedimm inşallhh bişeylerr olur artık bakalımm ümidimde iyice kırılmaya başladı ama bilemiyorum bu arada power plate yapan var mı aranızda gerçekten çok zor bir alett yanii benn baya zorlanıyorum hareketlerde
Ben ankarada ümitköyde yaptırıyorum önce birkaç cihazla başlamıştık sonra kavitasyon geldi göbek bölgemden 11.5 cm inceldim şimdilik memnunum. Vücudum kilo vermemek için çok direniyor bana ama buna rağmen dikkat ederek ve bu cihazlarla 5 kilo verdim. 42 beden etek giyerken geçen kendime 36 beden etek aldım çok keyifliyim. Liposuctiona rakipmiş yani cerrahi müdahale olmadan yağlar gidiyormuş. ama çok su içmek gerekiyor..