Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptırdım kavitasyon gerçekten işe yarıyor benm göbekden 3 cm göbek ustundende 2.5 cm gitti ama şöyle bişey var bu yöntemle yağları patlatıyolar ve bunu vucuttan atmak sizin işiniz düzenli spor yapıcaksınız şimdi diceksiniz zaten spor yapınca zayıflıyosun dıye ama bunda yağlar patladı için daha çok sonuç alıyorsunuz benm göbeğim baya düzleşti ilk seansda vede devam ettircem ve 10 gun arayla yaptırıabılıyosunuz eğer bide yedıklerınıze dikkat edıyosanız super sonuçlar alırsınız fiyatlarınıda söylım size eğer göbek ve bel yahne simit le beraber 150 ye yapıoalar tek bölgeye 80 e yapıolar bide 18 dkka suruyo bir seans bu arada ben antalyada yaşıyorum bilginize
cekemkoyde oturuyorum bende buranın adresini rica edecektim tesekkurlerbu arada istanbulda kavitasyonla ve radyofrekansla ilgilenen arkadaşlar warsa benim gittiğim merkezi önerebilirim.kavitasyon uygulması jel ile yapılıyor.radyofrekansta jel ile uygulanıyor.aynı zamanda radyofrekans teknolojisi ile göğüs toparlanıyor ve dikleştiriliyor.tek seansta görülebilir değişiklik oluyor.çekmeköy madenlerde uygulama aldığım yer özel olarak ilgilenmek isteyen arkadaşlar warsa eğer özelime msj atarak adres telefon ve bilgi werebilirim.yerimseniben
Rica etsem bana nerede yapıldığını yazabilirmisinben ankara da bi yer buldum da reklam a girer diye yazmıyorum maaşım yatar yatmaz gideceğim 15 seansı 650-800 dedi kadın bana herkesten uygun ama sonuçları bilmiyorum tabi
arkadaslar ben Ankara Ümitköy'de buldum, acayip işe yarıyor.. 2 seansta toplam 7 cm inceldim, çok buyuk rahatlık sağlıyor bence... yaza girmeden incelmek istiyorum....
Arkadaslar kavitasyonu Ankarada nerde yaptirdiniz ?Adresi bana yazabilir misiniz tesekkurlerrAnkara'da yapılan yerin adı adresi v.s bir şekilde bana ulaştırırsanız çoook sevinirim...
Arkadaslar kavitasyonu Ankarada nerde yaptirdiniz ?Adresi bana yazabilir misiniz tesekkurlerr
Kavitasyona benzeyen bir alet daha var. Eximia adında. Zaten tam adı eximia kavitasyon sanırım. O da ses dalgasıyla yağları parçalayıp idrar yoluyla vücuttan atıyormuş. Bunu yaptıran var mı aranızda? Ben bir yerle konştum. İlk seansta 4 cm kadar gidermiş. iki hafta sonra başlamayı düşünüyorum bakalım. Seren Serengil bu aletle zayıflamış. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Kızlar lütfen gidenler gelişmeleri paylaşın.Seans seans ne olduğunu ve kaç cm incelme vaad ettiklerini belirtin.Uygulama için yer araştırıyorum.İstanbul için tavsiyelerinizi bekliyorum.