Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ankara da bi yer buldum da reklam a girer diye yazmıyorum maaşım yatar yatmaz gideceğim 15 seansı 650-800 dedi kadın bana herkesten uygun ama sonuçları bilmiyorum tabi
ışte ben de bunu çok merak ediyorum,kuru olanın pek faydalı olacağına inanmıyorum..Fiat son derece makul.15 seansın kaç tanesi kavitasyon,kaç tanesi radyo frekans birde kavitasyonu ıslak mı kuru m.u yapacak?
kızlar gidin kendinize dermaroller alın kendınız uygulayın kurtulun selulıtlerden
neden 600 -800 veriyorsunuz kı?
Dermoroller'in nelerini kullandınız biraz bilgi verebilirmisiniz boş yere paralar vermekten usandım.Kavitasyonu kızım da kullandı özellikle bacak içleri muhteşem oldu.Ben de başladım kalçadaki çıkıklar için 2.seansa perşembe gidecem,ama yanında da böyle bir ürün kullanmak isterim.En azından seanslar bittikten sonra korumak için.
evet fiyat oldukça makul acaba selülitleride yokediyomu ?? daha önce awt yaptırdım ama adece birkaç ay iyi sonra eski hal
arkadaşlar mrb.bir kaç hafta önce siteye üye oldum önceden yazıları forumu takip ediyordum ama hiç yorum yapmamıştım.bir kaç ay içinde düğünüm olucak ve benimde basen problemim wardı.bende 2 haftadır kavitasyon uygulaması alıyorum.araştırdığım bir teknoloji değildie.tek derdim basenlerimin gitmesi kalçamın küçülmesive selülitlerimden kurtulmaktı.2 haftada 6 cm basenlerim inceldi.selülitlerimde çok büyük azalma oldu.yanlız tek başına kavitasyon yeterli değil.aynı zamanda power plate kullanıyorum.mükemmel bir alet.kişiden kişiye farklılık gösteriyor bu tür yöntemler.ben ilk senasımda 2 cm inceldim 3, seansta hiç incelme olmadı derken birkaç seansta 6 cmi buldu.şu anda kalçama uygulamaya başladım ilk seansta 3 cm gitti.birkaç cm diyip geçmeyim müthiş farkettiriyor kendini.martın ortasına kadar dewam edicem 2 beden incelme olucağını söüylüyorlar ama hayal gibi geliyor kulağa:1rolleyes:
bu arada istanbulda kavitasyonla ve radyofrekansla ilgilenen arkadaşlar warsa benim gittiğim merkezi önerebilirim.kavitasyon uygulması jel ile yapılıyor.radyofrekansta jel ile uygulanıyor.aynı zamanda radyofrekans teknolojisi ile göğüs toparlanıyor ve dikleştiriliyor.tek seansta görülebilir değişiklik oluyor.çekmeköy madenlerde uygulama aldığım yer özel olarak ilgilenmek isteyen arkadaşlar warsa eğer özelime msj atarak adres telefon ve bilgi werebilirim.yerimseniben