Kavgali oldugum arkadasimdaki `dekolteli` pozum..

Kesinlikle saçma evet, sildiğiniz fotoğrafta olsaydı öbüründe de olurdu, ayrıca fotoğrafında dekolte olması bir problem değil zaten. Belki arkadaşının söylediğini de yanlış hatırlıyor ya da zihninde abartıyor olabilirsin.

Onlar rahatsız olmayın giydilerse benim silmeme gerek yok rahatsız olmazlar anlamında söylemiş ya da hiç söylememiş olabilir.

Bir de bence illa şizofreni belirtisi olmak zorunda değil, obsesyon tarzı birşey de olabilir diye düşünüyorum ben, ama psikiyatriste git cidden, boşu boşuna kendini yıpratmanın bir anlamı yok saçma şeylere takılaracak, seni buraya konu açıcak kadar düşündürüyorsa bu konu hayatını etkiliyor demektir. İlaç tedavisi ve terapiyle takıntılarını kontrol altına alabilirsin.

zaten böyle şeylerle başlayıp ilerlediği için gitmeli acilen
adım adım ilerler bunlar maalesef
oturup bunları kurmak yerine çaresine bak konu sahibi
çünkü sonrasında doktora da gitmek istemeyeceksin
kabul etmeyeceksin

Ay cok seker cikmissin canim ... ne sirinsmissin. DEKOLTE DERSEN aman daha neler var sana gelene kadar. Arkadasin tehdit ederse blof yap soyle de.... ne hos cikmis fotografim cok begendim dersin:) sakin korkugunu belli etme.

sen var olduğundan bile emin olmadığın bir pozu neden bu kadar kafana takıyorsun ki:26:
varsayalım böyle bir resmin var ne olacak ki:KK19:
çok fazla kafanda kuruyorsun canım bencede bir an önce psikolojik destek al:KK31:

daha öyle bişey olup olmadıgından bile emin değilken nedir bu korkmalar falan...baya baya takıntılı olmuşssn allah yardımcınız olsun...

X