Kavgali oldugum arkadasimdaki `dekolteli` pozum..

Yazyagmuruuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
17
0
Arkadaslar, benim bir derdim var..

Simdi geçen hafta pazartesi 7 senedir tanidigim arkadasim bana gelmisti (ailelerimiz 30 senedir arkadas). Tutturdu illa ki foto çekinelim, bende kirmak istemedim tamam dedim. O sandalyede oturuyordu, bende yaninda durup azicik egildim ve poz verdik. Birinci fotoyu begenmedik, ve aninda sildi. Ikincisinide pek begenmedik, onuda sildi, ve üçüncüsü de güzel degildi, ama isin kötüsü onu sildimi, silmedimi pek hatirlayamadim. Ardindan hemen bir tane daha çektik, ve onu ikimizde begendik, onu zaten hemen bana yolladi. Bir saat sonra ben artik eve gitmeliyim dedi, ve kalkti. Benim tabii hemen aklima takildi, acaba üçüncü fotoyu silmismiydi diye, ve açik açik sormaya çekindigim için `ya biz kaç tane foto çekindik?` diye sordum, oda `1 tane çekindik!` dedi.. Hatta yanimda annemde vardi, yani yanlis hatirlasam bile ona sorarim.

Neyse iste o olaydan 3 gün sonra aramiz bozuldu, çünkü ben aslinda ona gidecektim, ama midem felaket agriyordu, ve gitmemem en iyisiydi. Sonra onu aradim ve gelemeyecgimi söyledim, o da bana kuru kuru `iyi geçmis olsun, hosçakal` dedi. Bende sinirlendim tabii, öyle davranmaya hakki yoktu, sonuçta her defasinda giderdim, ilk defa bi hasta oldum ondada böyle davraniyor sanki yalan söylüyormusum gibi. Ertesi gün hiç bir sey yokmus gibi aradi ve `is arayacaktin, buldunmu?` diye sordu, bende hasta oldugum için disariya çikmadigimi söyledim. O da dalga geçercesine `sen hala mi hastasin?` dedi. Sonra zaten ikimizde böyle laf sokarcasina konusmaya basladik, o beni ben onu sinir ettim (biliyorum çok çocuksu, halbuki yaslarimiz 20, ama artik sinir etmisti iyice beni) ve sonunda telefonu kapattik.

Kendisine zaten son zamanlarda çok sinir oluyordum, benim çok alingan oldugumu bile sürekli hakkimda sakalar yapip dakikalarca salak salak gülerdi karsimda, üstelik benim alindigimi ve kirildigimi bile bile. Zaten piskiyatira gitmeyi düsünüyorum ama ilk önce kendim asmaya çalisacagim.

Simdi esas sorun su; Son 5 gündür benim aklima bir sey takildi; ben simdi o 3üncü fotoyu sildiginden emin degildim ya, gerçi sordugum halde 1 tane fotomuz var dedi, ama ya digerini silmeye unuttuysa? Ya sildigini zannetiyse, o yüzden 1 tane var dediyse? Ya o silmedigi fotografta benim gögüs dekoltem varsa? hatta kafamda öyle seyler kurmaya basladim ki, sanki söyle bir dekoltem varmis gibi geliyor o fotografta egilirken;

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTINEVXLJb3PIJcn8rHDl-pRg0QeF3BNXRoJZMkN_6Op37OhtFzRg&t=1

Ama tabii emin bile degilim, yani belkide yoktur, ama o zaman neden kafamda sanki varmis gibi oluyor? üstelik silmeden önce bütün fotolari gösterdi, eger çok göze batan bir dekolte olsaydi dikkatimi çekmezmiydi? Valla bilmiyorum, sürekli aklima geliyor, üstelik nedense sadece bu arkadasimda böyle seyler oluyor, sanirim güvensizlikten kaynaklanan bir sey. Ne zaman güzel bir sey yapmak istesem, hemen aklima o varligindan emin olmadigim dekolteli pozum geliyor ve yatagima yatip uyumaya çalisiyorum. Arkadasim bana vaktiyle `benim arkadaslarla çekilmis bir dünya fotografim var, bazi fotograflarda arkadaslarimin gögüs dekolteside var, ama silmem, onlarda dikkatli olup açmasalardi oralarini buralarini, onlar önemsemiyorsa ben neden onlarin gögüslerini önemseyim ki?` demisti, yani eger o fotografi silmediyse, ve o fotografta benim gögüs dekoltem varsa, asla silmez, zaten daha 6 sene önce çekilmis fotograflarimiz bile duruyor, hiç bir seyi silmez. Ama artik kavgaliyiz, yani ben onu arayipta soramam ki sen o pozu silmismiydin diye.. Çildirmak üzereyim, varligina emin bile olmadigim bir seye inaniyorum. Onu arayip sormaktansa en iysi unutmaya çalismak, yoksa arayip sormak mi? Ne yapmaliyim? Piskiyatir demenize hiç gerek yok, oraya zaten yakinda gidecegim, ama oraya gitmeden önce atlatmaya çalismak istiyorum, belki bana 1-2 tavsiye verirseniz yardimci olmus olursunuz.. Çok daraldim artik :2:

her şey tamam da eğer varsa bile nolcakki sanki onu anlamadım lüzumsuz sitelere falan koyar diye mi korkuyosun

Ya okadarcik dekolteden ne olacak kotu siteye koyacak diye korkuyosan bile okadar dekolte pirim yapmaz
Bende baya bisi var sandim

Psikiyatriste biran önce git erteleme. Fotoğrafta dekolte olsa daha önce farkederdin bence bu kadar takıntılıyken. Hem olsa da birşey olmaz. Bunlar senin takıntıların sadece.

Canım,eğer silmemişse ne olacak ki..Bence kendine boşu boşuna acı çektiriyorsun..
Bu olay sabit fikir halini almış sende..Ama inan bana muhtemelen yok olan birşey için üzülüyorsun..
Sıkma canını boşu boşuna..

canım takıntı halini almış sende bazı şeyler bunun tek çözümü doktor ve vereceği ilaçlar ancak böyle aşabilirsin bu sorunları bugün bunu yarın başka birşeyi takacaksın insan arkadaşına bir resim için bile güvenemiyorsa hayat zor olmalı senin için yanlız birşey dikkatimi çekdi arkadaşında sağlam karekterli gelmedi ne demek öyle milletin çektirdiği resimde dekolte varsa silmem banane çektirmeselerdi lafı hiç iyi niyetli normal olan bir insanın edeceği bir laf değil zaten böyle biriyle biriyle arkadaş olman resim çektirmen yanlış helede senin gibi böyle şeylere takıntı yapmış bir insan için artı göğüs dekolten görünseydi dikkatini çekerdi farzetki azcık göründü naapabilir istesen mahkemeye bile verebilirsin onu sıkımı intentete koymak kimin çekdiği belli böyle abuk şeyleri kafana takma kimin dekoltesi görünmüyorki naapacaklar yani dünya aleme rezilmi olacaklar dekolte göründü diye

canım 3 hafta öncede bu takıntınla ilgili bir konu açmışsın bencede bir psikiyatriste git,resim ve video konusunda ciddi anlamda takıntın var.

Son düzenleme:
yok başka öneri istiyorum diyorsan ve aklından çıkaramıyorsan yarın arkadaşının evine git ve barış,sonrada bir muhabbet arasında aaa hadi geçen günkü fotoğraflara bakalım tarzında birşeysöyle ve bak resimlere daha da ikna olmazsan çaktırmadan ağzını ara.ama ya barışman lazım yada barışmış gibi yapman lazım,zaten barışırsınızda:KK37:

neyse sen yinede psikiyatriside erteleme bu arada!

Ya okadarcik dekolteden ne olacak kotu siteye koyacak diye korkuyosan bile okadar dekolte pirim yapmaz
Bende baya bisi var sandim

Çok abartili degil mi gerçekten? Ya eger gerçekten öyle bir foto varsa, 100% eminim ki kötü sitelere falan koymaz, yani bir tek bu konuda güveniyorum ona.

Psikiyatriste biran önce git erteleme. Fotoğrafta dekolte olsa daha önce farkederdin bence bu kadar takıntılıyken. Hem olsa da birşey olmaz. Bunlar senin takıntıların sadece.

Evet aslinda fark etmem gerekirdi, ama neden geriye düsünemiyorum, yani hafizam silindi sanki. Ama bir andada saçma geliyor, yani dekolte olsaydi, en son çekindigimiz fotoda `da dekolte olurdu..

Kesinlikle acilen doktora gitmelisin
şizofreninin belirtilerini gösteriyorsun
önünü alman lazım

canım takıntı halini almış sende bazı şeyler bunun tek çözümü doktor ve vereceği ilaçlar ancak böyle aşabilirsin bu sorunları bugün bunu yarın başka birşeyi takacaksın insan arkadaşına bir resim için bile güvenemiyorsa hayat zor olmalı senin için yanlız birşey dikkatimi çekdi arkadaşında sağlam karekterli gelmedi ne demek öyle milletin çektirdiği resimde dekolte varsa silmem banane çektirmeselerdi lafı hiç iyi niyetli normal olan bir insanın edeceği bir laf değil zaten böyle biriyle biriyle arkadaş olman resim çektirmen yanlış helede senin gibi böyle şeylere takıntı yapmış bir insan için artı göğüs dekolten görünseydi dikkatini çekerdi farzetki azcık göründü naapabilir istesen mahkemeye bile verebilirsin onu sıkımı intentete koymak kimin çekdiği belli böyle abuk şeyleri kafana takma kimin dekoltesi görünmüyorki naapacaklar yani dünya aleme rezilmi olacaklar dekolte göründü diye

Çok haklisin, ki zaten ben aslinda çektirmek istemiyordum, ama çok israr etti, bende kirmamak için tamam dedim, hatta basindada dedi istemedigin fotograflari sileriz diye, ama bende pismanim keske çektirmeseydim.
zaten o lafindan sonra bende süphelenmeye basladim, yani belki genel olarak konusmustu, ama öyle söylemesi ben üzerime alindim, ona olan güvenim iyice sarsildi.
ya benim asil dert ettigim sey su; simdi eger benim öyle bir pozum varsa, o zaman o içinden sey diyordur `sen günlük hayatta bile dekolteli gezmiyorsun, ama bende senin öyle bir fotografin var, ama benim sende hiç öyle bir pozum yok` yani güya kendini üstün zannedecek..

silmese ne olacak...
şimdi bi düşün öyle bi foto olmadığına inandır kendini...

Aslinda bi süre mantikli düsündügüm zaman inandiriyorum buna kendimi, sonra 1-2 saat unutuyorum, baska bir seyler ile ugrasiyorum, ama tam odaklandigim isten zevk aldigim zaman birden yine aklima geliyor ve böylece bütün günüm mahvoluyoo :'( :KK14:

Evet aslinda fark etmem gerekirdi, ama neden geriye düsünemiyorum, yani hafizam silindi sanki. Ama bir andada saçma geliyor, yani dekolte olsaydi, en son çekindigimiz fotoda `da dekolte olurdu..

Kesinlikle saçma evet, sildiğiniz fotoğrafta olsaydı öbüründe de olurdu, ayrıca fotoğrafında dekolte olması bir problem değil zaten. Belki arkadaşının söylediğini de yanlış hatırlıyor ya da zihninde abartıyor olabilirsin.

Onlar rahatsız olmayın giydilerse benim silmeme gerek yok rahatsız olmazlar anlamında söylemiş ya da hiç söylememiş olabilir.

Bir de bence illa şizofreni belirtisi olmak zorunda değil, obsesyon tarzı birşey de olabilir diye düşünüyorum ben, ama psikiyatriste git cidden, boşu boşuna kendini yıpratmanın bir anlamı yok saçma şeylere takılaracak, seni buraya konu açıcak kadar düşündürüyorsa bu konu hayatını etkiliyor demektir. İlaç tedavisi ve terapiyle takıntılarını kontrol altına alabilirsin.

allah allah olsa nooolur olmasa noolur?
artık plajları gectım,mıllet sokakta o sekılde dolanıyor nerdeyse..
bı tek sende yok o gögusler takma kafana bu kadar..
ama sen sanırım herseyı boyle cok kuruyorsun kafanda:26::26:

üzülünecek bir durum değil..bu kadar kendinizi yıpratmayın.eğer hala aklınızı meşgul ediyorsa arkadaşınızla görüşün.

X