Kavga ettiğimizde eşim buzdolabı gibi oluyor.

Peri 17

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
14
-4
25
Arkadaşlar ,eşimle 8 aylık evliyiz eşim hemen bir kavgada buzdolabı gibi oluyor , üstelik dikkatini çekmek için afedersin istediği gibi giyiniyorum yanına sokuluyorum dikkatini çekemiyorum hatta bu sorum hemde erkeklere bu anormal değilmi sevmiyormu yoksa barisken baya iyi ama küsken asla gözünün yanıyla bile bakmaz ,sizce bir erkek neden böyle yapar ,sevmiyormudur ,yoksa sıradanlastimi?

Son düzenleme:
Kendince cezalandırıyor işte.Siz de üstüne düşüyorsaniz evettt doğru yoldayım diyordur.Ustelemeyin bence sen bilirsin modunda takılın ortak bir yol bulunur

Bu anormal işte.

Leoparlı tayt ile gırgır yapsa belki
Bunların erkek versiyonu ne kadar itici ise kadın da o kadar itici. Haksızsan özür dile, tamir et , haklıysan senin işin olmasın zaten, karşıdaki adam duygusal yapıda belli, kavga ettiği kadınla yatağa giremiyor.

Erkek oyle kodlanmis ki her daim erekte, kırmızı görünce boğaya dönüşen, 24 saatin 23'ünde seks düşünen bir varlik gibi. Adam üzgün kırgın ya seks mi düşünür? Sorunları çözme yolu seks olabilir mi? Yazik adama ya, duygularina zerre kadar deger verilmiyor.

Seks sorun çözmez zaten, katlanılabilir hale getirir bir süre. Günü kurtarmak olur böyle bir eylem daha çok. Dövüp ağlattığın çocuğun ağzına şeker tıkar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…