SanaBaşlığa Acil yazınca hayat memat meselesi zannettim
Sanane demek ki benim için acil ,insan gibi sormuşum fikrin yoksa susBaşlığa Acil yazınca hayat memat meselesi zannettim
Erkeklere soruyorsun ama burada erkek yokki hepsi gadınnnArkadaşlar ,eşimle 8 aylık evliyiz eşim hemen bir kavgada buzdolabı gibi oluyor , üstelik dikkatini çekmek için afedersin istediği gibi giyiniyorum yanına sokuluyorum dikkatini çekemiyorum hatta bu sorum hemde erkeklere bu anormal değilmi sevmiyorum yoksa barisken baya iyi ama küsken asla gözünün yanıyla bile bakmaz ,sizce bir erkek neden böyle yapar ,sevmiyormudur ,yoksa sıradanlastimi?
Cinsellik için huzur ve mutluluk gerekir robot mu bu adam kavgadan sonra tabi ki soğuk olacak. Gayet normal yani zira erkekler de insandır.Arkadaşlar ,eşimle 8 aylık evliyiz eşim hemen bir kavgada buzdolabı gibi oluyor , üstelik dikkatini çekmek için afedersin istediği gibi giyiniyorum yanına sokuluyorum dikkatini çekemiyorum hatta bu sorum hemde erkeklere bu anormal değilmi sevmiyorum yoksa barisken baya iyi ama küsken asla gözünün yanıyla bile bakmaz ,sizce bir erkek neden böyle yapar ,sevmiyormudur ,yoksa sıradanlastimi?
Erkeklere soruyorsun ama burada erkek yokki hepsi gadınnn
Küsünce sizde yaklaşmayın ne hali varsa görsün siz öyle yaptıkça kendini daha fazla geri çekiyordur bir halt oldum sanıyordur.
Hayır ben yaşasın demiyorum ,sadece ben ona küsken o bana yaklaşsa ben yumusuyorim ama o sertCinsellik için huzur ve mutluluk gerekir robot mu bu adam kavgadan sonra tabi ki soğuk olacak. Gayet normal yani zira erkekler de insandır.
Kız , tipinde elbisende sorun yok, kocan karakterini sevmiyorSanane demek ki benim için acil ,insan gibi sormuşum fikrin yoksa sus
Kız , tipinde elbisende sorun yok, kocan karakterini sevmiyor
erkek ya her dk zex düşünücek.Cinsellik için huzur ve mutluluk gerekir robot mu bu adam kavgadan sonra tabi ki soğuk olacak. Gayet normal yani zira erkekler de insandır.
Bu arada “Acil” başlığı atarak konu açmak yasakSana
Sanane demek ki benim için acil ,insan gibi sormuşum fikrin yoksa sus
Beş yıldır varolan rahatsızlığı için acile giden tayfadanBu arada “Acil” başlığı atarak konu açmak yasak.
Aynen , hayır bunun neresi acilse , söyleyince de kötü oluyoruz . Aslında ben yorum yazarak konusunu yukarı taşıyıp iyilik yaptım ama kıymetim bilinmediBeş yıldır varolan rahatsızlığı için acile giden tayfadan
Aynı benimki gibiymis bende umursamiycam artık umursayijca duzelmiyoBenim eşimde böyle. Hatta küsken evde bayılmsım gözümü açtığımda ayağı ile dürtüyordu beni. Üstelik kimseyle küs kaldığını bilmem ne arkadaş ne aile bir tek bana böyle. Kavga dışında da gayet iyi. 4yıldır evliyim eskiden çok üzülüyordum şimdi umrumda olmuyor valla
Eşiniz siz bayılınca küs olduğunuz bahanesiyle endişe etmeyip bir de ayağıyla dürtüyorsa, kavgalar dışında gayet iyi biri olmasinin ne faydası var?Benim eşimde böyle. Hatta küsken evde bayılmsım gözümü açtığımda ayağı ile dürtüyordu beni. Üstelik kimseyle küs kaldığını bilmem ne arkadaş ne aile bir tek bana böyle. Kavga dışında da gayet iyi. 4yıldır evliyim eskiden çok üzülüyordum şimdi umrumda olmuyor valla
Kavga sonrası hatalı iseniz özür dileyip gönlünü alıyor musunuz? Yoksa direkt segs hazırlığı mı?Aynı benimki gibiymis bende umursamiycam artık umursayijca duzelmiyo