Kavga ederken Ağlama sorunu

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar benim bir sorunum var eşimle tartışırken Ağlıyorum. Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Hamileyim iyice arttı. Normalde de böyle hormanlar daha kötü yaptı. Nasıl tartışırken ağlamicam elimde değil. Bana akıl verebilirmisiniz

Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor.
Sinirlensin? Sinirlenmesinler diye tutacak degilizya kendimizi.
Karsi taraf anlayisli olsun az hamilesiniz bir de.
Odunlar fidana dönüşe yarab.

Sinirlensin? Sinirlenmesinler diye tutacak degilizya kendimizi.
Karsi taraf anlayisli olsun az hamilesiniz bir de.
Odunlar fidana dönüşe yarab.
Hahaha Allah'ta sizi güldürsün:) ne güzel söylemişsiniz 🤣 aminn normal zamanda böyle olduğum için eşimde diyor ki hamilesin diye böylesin dicem ama öylede değil diyor. Ama napıyım buda benim Ben böyleyim. Bu ağlamaktan bende rahatsız olmaya başladım. Bebeğe ya zararım olursa diye

Ben de agliyorum 🙄 cok tartismayiz ama oldu ki tartistik. Sinirliyken pek konusmam odayi terkederim , sonra konusalim derim.
Sakinken de aglayabiliyorum ama 😂

Ben de çok sulu gözüm maalesef, tek çözümü sakinleşince konuşmak.

Sıcağı sıcağına tartışmayın, sakinleşmek için birbirinize zaman tanıyın.

Hahaha Allah'ta sizi güldürsün:) ne güzel söylemişsiniz 🤣 aminn normal zamanda böyle olduğum için eşimde diyor ki hamilesin diye böylesin dicem ama öylede değil diyor. Ama napıyım buda benim Ben böyleyim. Bu ağlamaktan bende rahatsız olmaya başladım. Bebeğe ya zararım olursa diye
Bende aglarim sinirlenince hem aglarim hem bagırırım hem agzima geleni sayarim :dd :KK45:
Finalde o ne kadar sinirlenirse sinirlensin ben relax olurum aglamak rahatlatiyor net:KK70:
Hamileyken duyarlı olmaları lazim.
Tartismasiz günler insallah🌷🥰

Bende aglarim sinirlenince hem aglarim hem bagırırım hem agzima geleni sayarim :dd :KK45:
Finalde o ne kadar sinirlenirse sinirlensin ben relax olurum aglamak rahatlatiyor net:KK70:
Hamileyken duyarlı olmaları lazim.
Tartismasiz günler insallah🌷🥰
Aminnn inşallah ilk başta ağladığımda eli ayağına dolaşıyordu panik yapıyordu baktı bu kız hep böyle şimdi relax 🤣

Merhaba hanımlar benim bir sorunum var eşimle tartışırken Ağlıyorum. Oda o an çok sinirleniyor ağladığın diye mi yapıcam diyor ağladığın için konuşmuyorum. Seninle diyor benimle konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Hamileyim iyice arttı. Normalde de böyle hormanlar daha kötü yaptı. Nasıl tartışırken ağlamicam elimde değil. Bana akıl verebilirmisiniz
Bunu yazmam yanlış şu an senin moralini daha çok bozacak belki ama onun çaresi yok, ben de sinirlenince ağlarım, durdurulabilen bir şey olsaydı keşke.

Sakin bir zamanda kavga etmezken eşine anlat, benim ağlamam seni ikna etmek için değil, durduramıyorum. Ağladığımı görmezden gel ve ağlamıyormuşum gibi konuşmaya çalış de. Ben eşime öyle anlattım. Ama ben öyle konuşamayacak gibi hıçkıra hıçkıra ağlamıyorum sürekli süzülüyor kendiliğinden.

Ben de öyleyim. Sinirden ağlarım. Değişmez..

Bunu yazmam yanlış şu an senin moralini daha çok bozacak belki ama onun çaresi yok, ben de sinirlenince ağlarım, durdurulabilen bir şey olsaydı keşke.

Sakin bir zamanda kavga etmezken eşine anlat, benim ağlamam seni ikna etmek için değil, durduramıyorum. Ağladığımı görmezden gel ve ağlamıyormuşum gibi konuşmaya çalış de. Ben eşime öyle anlattım. Ama ben öyle konuşamayacak gibi hıçkıra hıçkıra ağlamıyorum sürekli süzülüyor kendiliğinden.
Bende diyorum benim ağlamama takılma sen soruma cevap ver diye. Dediğimi yapmışsın yapmamışsın o problem değil sağlık olsun senin bu tavrın hareketin nedir diyorum eşimde ağladığın için daha çok sinirim bozuluyor bebeğe yazık sinirim hopluyor diyor

Back
X