merhabalar kızlar,
ben çoktandır çalışmıyorum. canım istemiyor. dürüst olmak gerekirse katipliği de istemiyorum ama içimden bir ses 2014 kpssye kadar boş durma ,2014 garanti değil çalış diyorama ellerim metinlere gitmiyor hiç ...
canım benim ya ... ne kadar azimlisin maşallah
bugün erken kalktım işlerimi bitirip çalışayım dedim olmadı .. hastalandım.
hergün bi bahanem var
emek olmadan olmuyor biliyorum da canım da istemiyor ...
yemeği yapayım belki yazarım 2-3 metin
kızçeler bende katipliğie gireceğimm bana da yardımcı olurmusunz :44:
oluruz tabi:44:
ay teşekkür ederim kızçemm ya ben bir kaç soru soruyum o zaman hemen :26:
şimdi başvurular tam olarak ne zaman ve nasıl yapılacak ?
ekrandan mı kağıttan mı yazılacak ? :44:
sonra ben q klavye kullanıyorum klavyem çok iyi 150 ye kadar çıktımm ama imlalı mı imlasız mı olacak :44:
birde mülakatlar nasıl oluyor ki birde aynı anda hem sözleşmeli hem kadroluya başvrubailiyorum mu :44:
bulunduğun yerin adalet sarayı nı google de yazarsan tam tarihleri öğrenirsin ..şimdi ben baştan söyleyeyim..ben de ilk kez giriyorum sınava ,
çok emin değilim bazı şeylerden ..ama hem sözleşmeli hem de kadrolu ya başvurabilirsin..mübaşirliğe de başvur hatta..
mülakatlarda ise bir kaç soru soruyorlarmış..ama vereceğin cevaptan çok senin duruşun ve heyecanına bakıyorlarmış ...
ve torpilliler varsa o zaman işte sanşına eleniyormuşsun...inşallah torpilliler yoktur sınava gireceğin yerde..
q kullanıyorsan q da kal ,,iyi yazıyorsun...maşallah...
bir sevği meleği arkadaşımız vardı... o sen değilsin demi...
allah allah nerden buldunuz aynı nick i ...
imlalı yada imlasız diye soruyorsun .ama her sınav yeri başka başka birşeyler isteyebilirmiş..kimi adliyeler noktalama istemezken .bazı adliyeler ise noktalama istermiş..bu adliyenin ruh durumuna bağlı..sen noklatalamalı çalış derim ben..
ben sormuştum ama aynı anda iki kadroya başvuramıyorsun dediler. ikiside geçersiz sayılırmış cevremdekiler öyle dediler aklım karıştı şimdi yaşimdi ben baştan söyleyeyim..ben de ilk kez giriyorum sınava ,
çok emin değilim bazı şeylerden ..ama hem sözleşmeli hem de kadrolu ya başvurabilirsin..mübaşirliğe de başvur hatta..
mülakatlarda ise bir kaç soru soruyorlarmış..ama vereceğin cevaptan çok senin duruşun ve heyecanına bakıyorlarmış ...
ve torpilliler varsa o zaman işte sanşına eleniyormuşsun...inşallah torpilliler yoktur sınava gireceğin yerde..
q kullanıyorsan q da kal ,,iyi yazıyorsun...maşallah...
bir sevği meleği arkadaşımız vardı... o sen değilsin demi...
allah allah nerden buldunuz aynı nick i ...
imlalı yada imlasız diye soruyorsun .ama her sınav yeri başka başka birşeyler isteyebilirmiş..kimi adliyeler noktalama istemezken .bazı adliyeler ise noktalama istermiş..bu adliyenin ruh durumuna bağlı..sen noklatalamalı çalış derim ben..
ben sormuştum ama aynı anda iki kadroya başvuramıyorsun dediler. ikiside geçersiz sayılırmış cevremdekiler öyle dediler aklım karıştı şimdi ya
torpil olayını bende biliyorum ama ben kendime güveniyorum bilmiyorum inşallah olur gerekirse hakkımı yememeleri için gider bizzat kendimde konuşurum çünkü bu işe gerçekten çok ihtiyacım var.
acaba ben adiye ye gitsem de sorsam mı ki imlalı imlasız ekranda kağıtta diye cevap verirlermi onuda merak ettim :44:
peki başvrular ne zaman başlıyor
nickime gelince bana herkez sevgi dolu melek gibisin derlerde
bende hep bunu kullanırım o diğer arkadaşımıızıda tanımıyorum biryerden de bulmadım tatlımm kendi arkadaşlarımın söylenmesi ile böyle kaldı :))
anladım ..bence git adliyeye sor ..imlalı yada imlasız ..
bilemiyorum..nerede gireceksin sınava
başvurular için de git sor o zaman ben söyledim ya 24 şubatta mı ne başlayacak başvurular ..netten baksan ya başvuruları ...daha doğru olur..bulamıyorsan ben kopyalayım buraya...
bazen ikisine de başvuramazsın derler ..ama ben ikisine de başvurulduğunu biliyorum..ablam da sıkı sıkı tembihledi beni ..mutlaka hepsine başvur diye..eğer başvuramazsın derlerse netten aç baktır diye söyledi..bazen bilmezler onlar ..geri dönme sakın olmuyor diye dedi...
anladım canım o başvuru formuna resmi biz yapıştıracağızz dimi kızçemm :26:
ben konyada gireceğim sen nerde gireceksin geçen sene bir arkadaş 2 kadroya başvurmuş ama geçersiz sayılmaz lütfen sende dikkat et
başvrulara daha çok varmışşş sen kaç kelime yazıyorsun ki :26:
ben çıkıyorum ..kendine iyi bak ..iyi çalışmalar..
selam tatlı bayanlar tüm başlığı okudum.
ben de düşünüyorum yeni yeni bu katipliği.
kpss 70'i geçmişim ya bütün şartları zorlamam gerekiyormuş gibi bir histeyim.
yaşım da ilerliyor.
bişey sorucam siz niye bu kadar çok çalışıyorsunuz.sadece 90'ı geçmek yeterli değil mi yoksa.ne kadar çok kelime yazarsak
kabul edilme şansı o kadar artıyor mu? şu an tam 90 skorum.
hıımmm yine bahaneler uydurulmuş yani..
sen kaç yazıyorsun peki yazdığın zaman ...belki iyi yazdığın için yazmak istemiyorsundur..
ama böyle evde oturup habire yemek yapmak , ev işi yapmak ,temizlik yapmaktansa çalış ..belki memur oluruz da bu işleri yapmaktan kurtuluruz ...
bir havamız olur ya,,,
bak katipler de yoğun iş tempousndan aşırı şikayetçi ..ama ne yapalım ...her iş zor değil mi ki????
130 yazdım birkaç kere. sabit değil tabi. bazen 100... değişiyor yani ...
bende öyle telkin ediyorum kendimi ama bi süre sonra fos çıkıyor :) silkinip kendime gelmem lazım bir an önce
evet şekerim ...bırakma kendini ....ev işleri daha zor inan ki çalışmaktan..daha yorucu..bir işe gitsem gelsem bu kadar yorulmam...
bence çok iyi yazıyorsun arkadaşım..her gün yaz birkaç metin..
düşmesin hiç olmazsa sayı ...