katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

merhaba kızlaar :) bende giricem sınava ve hiç aklımda yokken sınava daha var diye f klavye on parmak kursuna yazıldım. Bakalım ya batıcam ya çıkıcam:KK70: q 2parmak yazıyordum 90 ı geçemiyordum tamamen sıfırdan f e başlıyorum umurım yetişir :)

slm arkadaşlar ,bende yarın itibariyle f klavye kursuna yazılıyorum,q klavyede 2 parmakla 90 ı bende geçemiyordum,şimdi sıfırdan f klavye ye başlicam umarım yetişirim,hangi adliyede gireceksiniz kızlar,ben istanbul anadolu yakasında gireceğim Allah izin verirse,,,

sınava kadar hızlanırsın .nerede oturuyorsun??
geçen yıllarda da girmişmiydin sınava ..sen tecrübelisindir belki ..bize yardımın olabilir...

bende yeni başladım yazmaya ...ben de öyle yazıyorum genellikle...

ve bazen 94 -95 bile oluyor..çünkü ben çok kaydırıyorum yazıyı..takip edemiyorum ..paragraflar,satırlar arasında kayboluveriyorum..bunun için bir takdiği olan var mı acaba?

sürekli sınava girip seneye yeniden hazırlanmaksa evet tecrübeliyim :)
ben f klevye kursuna gittim 2 sene önce ama iş yerimde pc ortak q kullanınca bir türlü 120 den yukarı çıkamadım
kütahya ve karamanda girdim ellerim heyecandan kilitlendi 86*78 de kaldım bunun için dideral kullan dediler bugunlerde ona bakıcam doktordan almıştım önermedi zorla yazdırmıştım ama kullanamadım o zamanlarda...şimdi kullanıcam çalış çalış sınavda kilitlen kötü oluyor
yargıtayın sınavını geçtim onda da mülakatta elediler
şimdi nereyi yazıyım bilmiyorum kafam karışık
bu arada ankaradayım

slm arkadaşlar ,bende yarın itibariyle f klavye kursuna yazılıyorum,q klavyede 2 parmakla 90 ı bende geçemiyordum,şimdi sıfırdan f klavye ye başlicam umarım yetişirim,hangi adliyede gireceksiniz kızlar,ben istanbul anadolu yakasında gireceğim Allah izin verirse,,,

yetişirsin hiç korkma ben bir kala başlamıştım kursa 120 yi gördüm ben sınavda yapamayanlardanım bir arkadaş vardı 190 yazmıştı sen içini rahat tut hocanın dediklerini uygula sakın tembellik yapma bileklerin çok acıyacak hafif ov ama ara verme zamanla geçecek bak ben şu anda q dan yeniden f e geçtim benim bile yazarken acıyor kendini cezalandır yanlış yazdığında ingilizce bi kitap al baktın sürekli hatalı yazıyorsun ingilizce yaz o zaman ellerin hatalarını çok iyi anlıyor :KK66:

Tatlım bende pazartesi başlayacağım kursa Ankarada giricem hadi bakalım bence başarıcazz daha zaman var :KK16:

yetişirsin hiç korkma ben bir kala başlamıştım kursa 120 yi gördüm ben sınavda yapamayanlardanım bir arkadaş vardı 190 yazmıştı sen içini rahat tut hocanın dediklerini uygula sakın tembellik yapma bileklerin çok acıyacak hafif ov ama ara verme zamanla geçecek bak ben şu anda q dan yeniden f e geçtim benim bile yazarken acıyor kendini cezalandır yanlış yazdığında ingilizce bi kitap al baktın sürekli hatalı yazıyorsun ingilizce yaz o zaman ellerin hatalarını çok iyi anlıyor :KK66:

İşte bunu duyduğuma çok sevindim canım yaa sürekli yetişmez alışkın olduğun klavyeden dewam et tepkisi alıyordum ama q ile iki parmak 90 ı geçemiyorum bi deniycem dedim sende böyle diyince çok sevindimm :21:

sürekli sınava girip seneye yeniden hazırlanmaksa evet tecrübeliyim :)
ben f klevye kursuna gittim 2 sene önce ama iş yerimde pc ortak q kullanınca bir türlü 120 den yukarı çıkamadım
kütahya ve karamanda girdim ellerim heyecandan kilitlendi 86*78 de kaldım bunun için dideral kullan dediler bugunlerde ona bakıcam doktordan almıştım önermedi zorla yazdırmıştım ama kullanamadım o zamanlarda...şimdi kullanıcam çalış çalış sınavda kilitlen kötü oluyor
yargıtayın sınavını geçtim onda da mülakatta elediler
şimdi nereyi yazıyım bilmiyorum kafam karışık
bu arada ankaradayım

evet o ilacı ben de duydum ablamdan
hayırlısı olsun canım ...yarğıtayın sınavını geçtiysen artık rahatlamışsındır..inşallah zabıt katipliği sınavında da 90 ı geçersin ve mülakatı da geceriz inşallah hepimiz...

İşte bunu duyduğuma çok sevindim canım yaa sürekli yetişmez alışkın olduğun klavyeden dewam et tepkisi alıyordum ama q ile iki parmak 90 ı geçemiyorum bi deniycem dedim sende böyle diyince çok sevindimm :21:

inşallah çabuk adapte olursun canım...kolay gelsin ..

canım 120 yi gördüm demişşin ..yani 120 yazmak kolaymı..tebrik ediyorum seni ..inşallah bizim ellerimiz kilitlenmez...

canım konya ve karamanda girdim sınava demişşin..ama ankara'da oturuyorsun...bu yıl nerede gireceksin sınava ...

Son düzenleme:
inşallah canım ya internetten kendi çabamla harflerin yerini öğrendim bakmadan yazıyorum şu an ama acayip derecede yavaşım öyle böyle değil :KK1: onuda kursta hallederim diye düşünüyorum bakalım inş:21:

hadi inşallah ..bu tür kurslar hemen öğretiyorlar demi...1-2 ayın içinde güzel yazarsın sen de canım merak etme..

siz neler yapıyorsunuz bugün ...
benim günüm var ...apatman günü ..ayda bir buluşuyoruz..yoksa hiç kimse kimseyle görüşemiyor..

ben bugün oradayım..klavye çalışamam..akşama inşallah çalışırım...çünkü 1 gün bile yazmazsam hemen yavaşlıyorum..zorlanıyorum..

evet canım klavye sürekli onunla haşır neşir olmamızı istiyor:KK1: bugün cesaretimi topladım 3 dakikada kaç yazıyorum bu halimle diye bakayım dedim sonuç tam bi komedi :KK70::KK70: 30 yazıyorum şaka gibi :KK70: iki parmak hızıma bir ulaşsam gerisi gelir de oda sabır istiyor ama azmettim yapıcam:21:

evet canım klavye sürekli onunla haşır neşir olmamızı istiyor:KK1: bugün cesaretimi topladım 3 dakikada kaç yazıyorum bu halimle diye bakayım dedim sonuç tam bi komedi :KK70::KK70: 30 yazıyorum şaka gibi :KK70: iki parmak hızıma bir ulaşsam gerisi gelir de oda sabır istiyor ama azmettim yapıcam:21:

tabi olacak canım ..sen gayret edersen neden olmasın

ben de bugün emirin sınıf arkadaşının doğumgününe gittim..küçük oğlanı da götürdüm...aman ne kudurdular..anlatamam ..şimdi geldik eve.ben de biraz klavye çalışmaya geldim..siz neler yaptınız bugun ..kalvye çalıştınız mı??

Ben çalışamadım ne zamandır ya klavyemde l harfinde sorun var çok bastırmam gerekiyor napıcam bilmiyorum
2 gün oldu alalı o kadar para verdim acayip sertmiş
Abim kullandı ilk gün cips filan yemiş araya kaçmış geri de iade edemedim onu temizledim filan
Pis ya durup durupken zarar vallaha abim

Ben çalışamadım ne zamandır ya klavyemde l harfinde sorun var çok bastırmam gerekiyor napıcam bilmiyorum
2 gün oldu alalı o kadar para verdim acayip sertmiş
Abim kullandı ilk gün cips filan yemiş araya kaçmış geri de iade edemedim onu temizledim filan
Pis ya durup durupken zarar vallaha abim

hay allah ya erkekler biraz dikkatsiz olur canım ya ...
sertliğine de alışırsın biraz yazdıktan sonra ...
temizlemek de zaman alır ..ben de de kaçıyor araya yiyecek ..oğlum oyun oynuyor face den
o oynarken de yanına birşeyler koyuyorum..yerken döküyor tabi..
sınavda nasıl klavye gelir ki bize

inşallah tuşları rahat basan klavye düşer sansımıza

ben de şimdi klavye çalışacağım..bugün çok işim vardı..çocukları yıkadım ..evi toparladım..derken akşam oldu..yemek derdi de var tabii

evi ne kadar toplarsam toplayayım çok geçmeden eski dağınıklığına kavuşuyor..çocuklar sağolsun..özelliklede küçük olan sıpa çok dağınık..:KK53:

Aynen ya çok dikkatsizler
Tekrar laptopu kurdum masama son çare bu oldu
Diğer klavyeyi takıp öyle yazarım artık
Benimde temennim düzgün klavye gelmesi

Gireceğim komisyonun hala nasıl yazdırdığını öğrenemedim
İstanbul Anadolu Adliyesinde girecek olan varsa bilenler söylesin lütfen :KK43:

Aynen ya çok dikkatsizler
Tekrar laptopu kurdum masama son çare bu oldu
Diğer klavyeyi takıp öyle yazarım artık
Benimde temennim düzgün klavye gelmesi

Gireceğim komisyonun hala nasıl yazdırdığını öğrenemedim
İstanbul Anadolu Adliyesinde girecek olan varsa bilenler söylesin lütfen :KK43:

canım nasıl yazdıracağını bilemedim demişşin ..ne demek bu
noktalamalar konusunda mi merak ediyorsun canım...onu mu demek istedin

sınava 2 ay mı kaldı kızlar..??

kimseler gelmemiş ..ne yaptın canım klavyeni ,laptop a takınca da işini görür ...

ben biraz klavye çalışacağım kızçeler..

diğer arkadaşlar neredeler acep.

Evet tatlımm 2 ay kaldı. Ben de bugün kursa başladım. Verimli geçti baya :) iki buçuk hafta sonra bitiyoor bakalım ne kadar bir gelişme göstereğim sizinle paylaşacağım burdan:KK16:

Ben online denemelere giriyorum ondan başka biri iki metin yazıyorum işte
Üzerine düşmem lazım ama hem normal hayattaki işler hem dersler zorluyor beni
Bakalım ne olacak

Adilemir, sınava gireceğim yer kağıttan mı yoksa ekrandanmı yazdırıyor bilmiyorum

X