merhaba kızlaar :) bende giricem sınava ve hiç aklımda yokken sınava daha var diye f klavye on parmak kursuna yazıldım. Bakalım ya batıcam ya çıkıcamq 2parmak yazıyordum 90 ı geçemiyordum tamamen sıfırdan f e başlıyorum umurım yetişir :)
sınava kadar hızlanırsın .nerede oturuyorsun??
geçen yıllarda da girmişmiydin sınava ..sen tecrübelisindir belki ..bize yardımın olabilir...
bende yeni başladım yazmaya ...ben de öyle yazıyorum genellikle...
ve bazen 94 -95 bile oluyor..çünkü ben çok kaydırıyorum yazıyı..takip edemiyorum ..paragraflar,satırlar arasında kayboluveriyorum..bunun için bir takdiği olan var mı acaba?
slm arkadaşlar ,bende yarın itibariyle f klavye kursuna yazılıyorum,q klavyede 2 parmakla 90 ı bende geçemiyordum,şimdi sıfırdan f klavye ye başlicam umarım yetişirim,hangi adliyede gireceksiniz kızlar,ben istanbul anadolu yakasında gireceğim Allah izin verirse,,,
slm arkadaşlar ,bende yarın itibariyle f klavye kursuna yazılıyorum,q klavyede 2 parmakla 90 ı bende geçemiyordum,şimdi sıfırdan f klavye ye başlicam umarım yetişirim,hangi adliyede gireceksiniz kızlar,ben istanbul anadolu yakasında gireceğim Allah izin verirse,,,
yetişirsin hiç korkma ben bir kala başlamıştım kursa 120 yi gördüm ben sınavda yapamayanlardanım bir arkadaş vardı 190 yazmıştı sen içini rahat tut hocanın dediklerini uygula sakın tembellik yapma bileklerin çok acıyacak hafif ov ama ara verme zamanla geçecek bak ben şu anda q dan yeniden f e geçtim benim bile yazarken acıyor kendini cezalandır yanlış yazdığında ingilizce bi kitap al baktın sürekli hatalı yazıyorsun ingilizce yaz o zaman ellerin hatalarını çok iyi anlıyor
sürekli sınava girip seneye yeniden hazırlanmaksa evet tecrübeliyim :)
ben f klevye kursuna gittim 2 sene önce ama iş yerimde pc ortak q kullanınca bir türlü 120 den yukarı çıkamadım
kütahya ve karamanda girdim ellerim heyecandan kilitlendi 86*78 de kaldım bunun için dideral kullan dediler bugunlerde ona bakıcam doktordan almıştım önermedi zorla yazdırmıştım ama kullanamadım o zamanlarda...şimdi kullanıcam çalış çalış sınavda kilitlen kötü oluyor
yargıtayın sınavını geçtim onda da mülakatta elediler
şimdi nereyi yazıyım bilmiyorum kafam karışık
bu arada ankaradayım
İşte bunu duyduğuma çok sevindim canım yaa sürekli yetişmez alışkın olduğun klavyeden dewam et tepkisi alıyordum ama q ile iki parmak 90 ı geçemiyorum bi deniycem dedim sende böyle diyince çok sevindimm
yetişirsin hiç korkma ben bir kala başlamıştım kursa 120 yi gördüm ben sınavda yapamayanlardanım bir arkadaş vardı 190 yazmıştı sen içini rahat tut hocanın dediklerini uygula sakın tembellik yapma bileklerin çok acıyacak hafif ov ama ara verme zamanla geçecek bak ben şu anda q dan yeniden f e geçtim benim bile yazarken acıyor kendini cezalandır yanlış yazdığında ingilizce bi kitap al baktın sürekli hatalı yazıyorsun ingilizce yaz o zaman ellerin hatalarını çok iyi anlıyor
inşallah çabuk adapte olursun canım...kolay gelsin ..
inşallah canım ya internetten kendi çabamla harflerin yerini öğrendim bakmadan yazıyorum şu an ama acayip derecede yavaşım öyle böyle değilonuda kursta hallederim diye düşünüyorum bakalım inş
evet canım klavye sürekli onunla haşır neşir olmamızı istiyorbugün cesaretimi topladım 3 dakikada kaç yazıyorum bu halimle diye bakayım dedim sonuç tam bi komedi 30 yazıyorum şaka gibi iki parmak hızıma bir ulaşsam gerisi gelir de oda sabır istiyor ama azmettim yapıcam
Ben çalışamadım ne zamandır ya klavyemde l harfinde sorun var çok bastırmam gerekiyor napıcam bilmiyorum
2 gün oldu alalı o kadar para verdim acayip sertmiş
Abim kullandı ilk gün cips filan yemiş araya kaçmış geri de iade edemedim onu temizledim filan
Pis ya durup durupken zarar vallaha abim
Aynen ya çok dikkatsizler
Tekrar laptopu kurdum masama son çare bu oldu
Diğer klavyeyi takıp öyle yazarım artık
Benimde temennim düzgün klavye gelmesi
Gireceğim komisyonun hala nasıl yazdırdığını öğrenemedim
İstanbul Anadolu Adliyesinde girecek olan varsa bilenler söylesin lütfen