katiplik sınavına hazırlananlar sınava az kaldı ...kaç yazıyoruz, yapabilir miyiz ?

ben önermiştim :) nasıl alışabildin mi L harfi ile anlattığım şekilde yazmaya sevgi meleği
bu arada senin konunda toplanmıştık neden yorumlara kapattın ki :26:
Daha başlamadım programı kurstaki hocam vermişti de bilgisayara indirdim işte bugün yarın başlarım
Öyle olması gerekti diyelim :)

ben 2014 kpssye kadar tarih bilgilerimi unutmayayım diye 15 güne bir tarih tekrarı yapıyorum zaten. son zamanlarda biraz güncel olaylara bakarım..

inşallah canım sınavda da 90 geçerim ...

canım ben eğer 90 ı geçersem mülakat için çalışmış olacağım . zaten üniversite sınavlarına başvuru yaptım dün
açıköğretim okumayı düşünüyorum..olaki memur oldum 4 yıllık bir yer bitirirsem maaşım yükselir diye biliyorum..eğer katıplik olursa da 2 yıllık adalet meslek yüksek okulu okumayı düşünürümm..hayırlısı
hiç bir şey olamazsam eğer sınava girmiş olurum...
o yüzden de mülakkata kalırsam zaten ders çalışmış olurum canım o zamana kadar ...

canım ne çok alım var ..kaç kişi başvurur acaba .inşallah az başvuru olur da sen de girersin rahat rahat

sen hangi ilde gireceksin canım...inşallah az başvuru olur orada da...

canım ne çok alım var ..kaç kişi başvurur acaba .inşallah az başvuru olur da sen de girersin rahat rahat

İstanbulun alım yaptığı adliyeler baya alıyor
Ki benimki Anadolu yakası Avrupada olan daha fazla.
İnşallah hepimiz hayırlısı ise gireriz

Daha başlamadım programı kurstaki hocam vermişti de bilgisayara indirdim işte bugün yarın başlarım
Öyle olması gerekti diyelim :)

cnm hangi proğram bu .ben hotkey indirdim ama hiç begenmedim......uzun zamandır çalışmıyorum ben yeniden başlamam lazım..ama bu kk nın da faydası çok oluyor yani

İstanbulun alım yaptığı adliyeler baya alıyor
Ki benimki Anadolu yakası Avrupada olan daha fazla.
İnşallah hepimiz hayırlısı ise gireriz

çok iyi canım ya .alım çok olunca şansın da yüksek olur diye düşünüyorum canım

hayırlısıyla inşallah

eşim bugün izinli ..

birazdan büyük oğlanı dansa götüreceğim..1 saatlik kurs.
ondan sonra küçük oğlan uyur ..akşama da arkadaşlara gideceğiz..çocuklarımız da yaşıt..onlar oynarken bizde çay içiyoruz..bol bol konuşuyoruz..iyi geliyor..bir arkadaş şart..

Yok canım ya çok alım olan yere çok yığılma yapıyorlar
İnşallah öyle olmaz

Gerçekten arkadaş ortamı iyi geliyor
Çık gez dolaş şansın varken eve kapanmayın çocuklarla

Yok canım ya çok alım olan yere çok yığılma yapıyorlar
İnşallah öyle olmaz

Gerçekten arkadaş ortamı iyi geliyor
Çık gez dolaş şansın varken eve kapanmayın çocuklarla

doğrudur canım ...yığılma oluyordur tabi.
birazdan birkaç metin yazacağım ..inşallah ellerim biraz açılır..daha az yazıyorum ama daha yukarı çıkamıyorum...of nedir bu ya ..sanırım biraz daha fazla çalışmalıyım..

diğer kızlar neredeler...aceppp...

Bugün biraz 10 parmak çalışayım dedim baya zor ya parmakların alışmış 2 parmak yazmaya zorlandım
Demin de 3 4 metin yazdım
110 filan işte
Şu klavyeye geçince baya düştüm
Byük geliyor alışık olmadığım için
En azından 10 parmak yazabilsem dedim ama yok kalsın

anladım canım ..ben de zorlanmıştım on parmak yazarken ..ilk başlarda..
ama simdi alıştım tabi ..baya oldu başlayalı ben bu klavyeye.10 ay falan oldu..kpss ye hazırlanırken az az alıştırmalarla başlamıştım..ama daha çok ders çalıştığım için sadece harflerin yerini ezberlemek maksatlı çalıştım..
simdi yazıyorum on parmak ama kendimi veremiyorum..içimden yazmak gelmiyor ...nedense iyice düştü benim net yazı..
bugün 100 ile 110 arası değişti...
bazen 95 oldu..
canım hiç yazmak istemiyor..zorlayınca da olmuyor işte ..

biraz daha takılacağım kk da ...sonra da akşama kaynanoşumun teyzesi ve kuzeni gelecekler...hazırlık..

Çok kasmadan yavaş yavaş hatasız yazınca 100ü geçiyorum bu bile yeter vallaha fazlası olmuyor ya
10 parmak zaten bu kadar sürede olmaz
Artık yaza yaza alışıcam normal klavyeye

Benim bölümden alım var, ona başvuracağım
Katipliğide denerim
Zaten önceliğim hemşirelik artık benim...

Konu ilgili başlığa taşınmıştır.

canım nereye taşındı bulamadım ben ..bir bakar mısın canım..
sen hemşiremisin ..sen kesin atanırsın canım o zaman ..sizde alım çok ..açıkta kalmazsın bence sen canım...inşallah hadi...

Kpss başlığına taşıdım adilemir, abone olursan konuya kaybetmezsin..

bende hazırlanmaya yeni başladm ama daha nerde sınava girsem diye düşünüyorum
f kullanıyorum noktalı 100 noktasız 120
çok ara verdim 1 yıl kadar bugun yeni denedim kendimi sınava kadar hızlanmam lazım

bende hazırlanmaya yeni başladm ama daha nerde sınava girsem diye düşünüyorum
f kullanıyorum noktalı 100 noktasız 120
çok ara verdim 1 yıl kadar bugun yeni denedim kendimi sınava kadar hızlanmam lazım

sınava kadar hızlanırsın .nerede oturuyorsun??
geçen yıllarda da girmişmiydin sınava ..sen tecrübelisindir belki ..bize yardımın olabilir...

bende yeni başladım yazmaya ...ben de öyle yazıyorum genellikle...

ve bazen 94 -95 bile oluyor..çünkü ben çok kaydırıyorum yazıyı..takip edemiyorum ..paragraflar,satırlar arasında kayboluveriyorum..bunun için bir takdiği olan var mı acaba?

bugün de böyle geçiyor işte..her gün yeni bir umutla bekliyorum..belki memur olurum diye ..
hayırlısı ile oluruz inşallah ...
hava bugün burada yaz gibi..incecik giyinmiş herkes..tisort le bile gezeni gördüm yani...

of ya canım sıkılıyor...napcaz biz....

merhaba kızlaar :) bende giricem sınava ve hiç aklımda yokken sınava daha var diye f klavye on parmak kursuna yazıldım. Bakalım ya batıcam ya çıkıcam q 2parmak yazıyordum 90 ı geçemiyordum tamamen sıfırdan f e başlıyorum umurım yetişir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…