Daha başlamadım programı kurstaki hocam vermişti de bilgisayara indirdim işte bugün yarın başlarımben önermiştim :) nasıl alışabildin mi L harfi ile anlattığım şekilde yazmaya sevgi meleği
bu arada senin konunda toplanmıştık neden yorumlara kapattın ki :26:
öyle deme sen bence beceriksiz de değilsin 90 kelimeyi geçmez zaten yeterli oluyor canım .
benim bulunduğum ile de 6 kişi alınacak çok az ama bur da öyle fazla kişinin başvuracağınıda düşünmüyorum
sizler mülakat sorularına çalışıyormusunz :26:
öyle deme sen bence beceriksiz de değilsin 90 kelimeyi geçmez zaten yeterli oluyor canım .
benim bulunduğum ile de 6 kişi alınacak çok az ama bur da öyle fazla kişinin başvuracağınıda düşünmüyorum
Benim gireceğim adliye 200 kişi alıyormuş.
Anadolu Adli yargı çok büyük bir adliye sarayı inşallah adaletli bir alım olur
Bakalım nasip kısmet
Kaç yazıyorsun derseniz hala 110/130 arası
10 parmak programı indirdim bir arkadaş 4 parmak önermişti onu deneyeceğim
Geliştirmek lazım
canım ne çok alım var ..kaç kişi başvurur acaba .inşallah az başvuru olur da sen de girersin rahat rahat
Daha başlamadım programı kurstaki hocam vermişti de bilgisayara indirdim işte bugün yarın başlarım
Öyle olması gerekti diyelim :)
İstanbulun alım yaptığı adliyeler baya alıyor
Ki benimki Anadolu yakası Avrupada olan daha fazla.
İnşallah hepimiz hayırlısı ise gireriz
çok iyi canım ya .alım çok olunca şansın da yüksek olur diye düşünüyorum canım
hayırlısıyla inşallah
eşim bugün izinli ..
birazdan büyük oğlanı dansa götüreceğim..1 saatlik kurs.
ondan sonra küçük oğlan uyur ..akşama da arkadaşlara gideceğiz..çocuklarımız da yaşıt..onlar oynarken bizde çay içiyoruz..bol bol konuşuyoruz..iyi geliyor..bir arkadaş şart..
Yok canım ya çok alım olan yere çok yığılma yapıyorlar
İnşallah öyle olmaz
Gerçekten arkadaş ortamı iyi geliyor
Çık gez dolaş şansın varken eve kapanmayın çocuklarla
Bugün biraz 10 parmak çalışayım dedim baya zor ya parmakların alışmış 2 parmak yazmaya zorlandım
Demin de 3 4 metin yazdım
110 filan işte
Şu klavyeye geçince baya düştüm
Byük geliyor alışık olmadığım için
En azından 10 parmak yazabilsem dedim ama yok kalsın
anladım canım ..ben de zorlanmıştım on parmak yazarken ..ilk başlarda..
ama simdi alıştım tabi ..baya oldu başlayalı ben bu klavyeye.10 ay falan oldu..kpss ye hazırlanırken az az alıştırmalarla başlamıştım..ama daha çok ders çalıştığım için sadece harflerin yerini ezberlemek maksatlı çalıştım..
simdi yazıyorum on parmak ama kendimi veremiyorum..içimden yazmak gelmiyor ...nedense iyice düştü benim net yazı..
bugün 100 ile 110 arası değişti...
bazen 95 oldu..
canım hiç yazmak istemiyor..zorlayınca da olmuyor işte ..
biraz daha takılacağım kk da ...sonra da akşama kaynanoşumun teyzesi ve kuzeni gelecekler...hazırlık..
Konu ilgili başlığa taşınmıştır.
bende hazırlanmaya yeni başladm ama daha nerde sınava girsem diye düşünüyorum
f kullanıyorum noktalı 100 noktasız 120
çok ara verdim 1 yıl kadar bugun yeni denedim kendimi sınava kadar hızlanmam lazım