Evet birkaç gün içinde belli olacak sadece birine mecbur olsam seve seve yaparım ama böyle olunca iki seçenek arasında kalıyorum bu daha zormuşDaha belli olmamış polisliğe gitmezseniz, katiplikte olumsuz gelirse ne olacak? Bence olmuş olanı değerlendirin.
Katiplik daha iyi gibi o zamanİstediğiniz yaşam koşulları ile ilgili bir ikilem.
Daha az para=düzen
Daha çok para=düzensiz bir yaşam
Yaşadığım yerde birçok polis ikinci üniversite yA da formasyon yoluyla öğretmenliğe geçmek istiyor.
polislik evet kolay değil ama ben de o savcılarla hakimlerle uğraşmak istemiyorumValla katiplik eşime hukuk kazandırttı. Kompleksli savcılarla çalışmaktan adam eve ağlayarak geliyordu bir ara. Bir memur tabii ki polislik şartlarına göre daha iyidir ama yine de yan gel yat Osman gibi de değil maalesef
Her meslek zor. Ben akademisyenim başka bir göz ne kadar kolay diyebilir ama psikolog/psikiyatr görmemiş akademisyen torpillidir. Katiplik de zordur elbet ancak tatil günlerinin olmaması ve tayin belirsizliği hayatınızı ekstra etkiler.Katiplik daha iyi gibi o zaman
O zaman hakim olun:)polislik evet kolay değil ama ben de o savcılarla hakimlerle uğraşmak istemiyorum
Çok mantıklı tekrar üniversite sınavlarına çalışmak en doğrusu galiba. İnsan kendi mesleğini yapamayınca böyle oluyormuş :)O zaman hakim olun:)
Kaynım da polis, gerçi o pöh ama karşılaştırırsam katiplik daha iyi kalıyor tabii yanında. Normal polisin çalışma şartlarını hiç bilmiyorumpolislik evet kolay değil ama ben de o savcılarla hakimlerle uğraşmak istemiyorum
Evet ama polisliğe gidene kadar açıklanır büyük ihtimalle keşke ben biraz eğitim gördükten sonra açıklansaydı bırakıp gidebilirdim.Yoo savcilar hakimlerde coj iyi insanlarda var. Her meslrkte kötü var. Hele polislikte mobbing coktur. Polislige git eğitim zamanı katiplik aciklanirsa eğitimi bırakabiliyorsun diye biliyorum. Tazminat ödemen gerekmiyor diye biliyorum.
Pöh şartları çok zor onun yanında polislik normal memurluk gibi kalıyordurKaynım da polis, gerçi o pöh ama karşılaştırırsam katiplik daha iyi kalıyor tabii yanında. Normal polisin çalışma şartlarını hiç bilmiyorum
Eski sevgilimde pöhtü kanayan yaramKaynım da polis, gerçi o pöh ama karşılaştırırsam katiplik daha iyi kalıyor tabii yanında. Normal polisin çalışma şartlarını hiç bilmiyorum
Hadi yaa nasıl ayrıldığınızı sorsam ayıp etmiş olur muyum benim de ona benzer kanayan yaram var çünküEski sevgilimde pöhtü kanayan yarampöh cok zordur. Normal polislik x3. Onunla kiyaslamasın katipliği.
Yok zor ya zaten adam 15 gün yok evde. En son biz onlardayken göreve gitti de ben ağladım arkasından koca koca çantayı sırtlanmış görünceEski sevgilimde pöhtü kanayan yarampöh cok zordur. Normal polislik x3. Onunla kiyaslamasın katipliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?