- 3 Ağustos 2020
- 67
- 28
- 38
- 30
Çok teşekkür ederim 72 ydi benim puanımHayırlı olsun tebrik ederim kpss puanınız ne acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim 72 ydi benim puanımHayırlı olsun tebrik ederim kpss puanınız ne acaba
Şu an nöbet bürosunda öğrenci de olduğu için, daha öncesinde terördeydi.Gerçekten kalem mi fırlatmış şaka gibiler ne hakla bunu yapabiliyorlar. Eşiniz hangi kalemde çalışıyor şu an acaba hala katip mi
İstifa etmek istiyor mu peki işinden memnun mu yoksa . Gerçi Türkiyede kimsenin işinden memnun olduğunu düşünmüyorum amaŞu an nöbet bürosunda öğrenci de olduğu için, daha öncesinde terördeydi.
Hukuk okuyor işte katipliği bırakmak için :)) hakim/savcılık istiyordu ondan da vazgeçti gördüğü bazı şeylerden dolayı, avukatlığa doğru gidiyor. Bakalım :)İstifa etmek istiyor mu peki işinden memnun mu yoksa . Gerçi Türkiyede kimsenin işinden memnun olduğunu düşünmüyorum ama
Ben en iyisi polisliğe gideyim bunu okuduktan sonra Hakkında hayırlısı olsun eşinizin deHukuk okuyor işte katipliği bırakmak için :)) hakim/savcılık istiyordu ondan da vazgeçti gördüğü bazı şeylerden dolayı, avukatlığa doğru gidiyor. Bakalım :)
Yok o kötüye denk gelmiştir ya, hepsi tabii ki öyle değildir, öyle demeyin üzülürüm sizin de hakkınızda hayırlısı olsunBen en iyisi polisliğe gideyim bunu okuduktan sonra Hakkında hayırlısı olsun eşinizin de
Ya benim polis arkadaslarim vardi erkek hep öyle anlatirlardi
Polis oluncada savcılarla uğraşıyorsunuzpolislik evet kolay değil ama ben de o savcılarla hakimlerle uğraşmak istemiyorum
Polis olunca kimseyle uğraşmayacağım sanmanız çok hoş.polislik evet kolay değil ama ben de o savcılarla hakimlerle uğraşmak istemiyorum
Kimseyle uğraşmayacağımı sanmıyorum. polislerde savcılarla amirlerle uğraşıyor ama katip sürekli onların peşinde dolanıyor. Polis ayda bir görüyor en fazlaPolis olunca kimseyle uğraşmayacağım sanmanız çok hoş.
Polisin de amirleri var, arayabilirsiniz yani o hakimleri savcıları. Yükselme imkanı polislikte daha çok evet. Ama bu kadar korkak davranırsanız o durum her iki işte sıkıntı olur.Kimseyle uğraşmayacağımı sanmıyorum. polislerde savcılarla amirlerle uğraşıyor ama katip sürekli onların peşinde dolanıyor. Polis ayda bir görüyor en fazla