Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kelime sayım artmıyor 140 kelime yazıyorum. Ama yeterli değil torpilim olmadığı için mülakata girdim önceden ama elendim. Şimdi l 150 160 yazabilmek için ne yapmak gerek nasıl çalışmalıyım proğramınıs tavsiyeleriniz varmı??
hızlı yazı yazmak için 10 parmak programları var, onlarla pratik yapmalısın sürekli. bir de asil mulakat önemli. Yargıtay üyesi, ya da adalet müfettişi bı tanıdık bulursan seni ise almayacak yer yoktur...
Defalarca girip klavye sınavının üçünde de ilk üçte olan biri olarak tecrübe ettiğim şey torpil yoksa bu sınavda kaç yazdığının hiç önemi yok. Ben pes ettim inşallah sen başarırsın
Kelime sayım artmıyor 140 kelime yazıyorum. Ama yeterli değil torpilim olmadığı için mülakata girdim önceden ama elendim. Şimdi l 150 160 yazabilmek için ne yapmak gerek nasıl çalışmalıyım proğramınıs tavsiyeleriniz varmı??
Merhaba ben geçen yıl klavye sınavını geçip, mülakatta elendim yaş itibariyle son şansımdı, kardeşim 7 senelik katip bana tavsiye ettiği şey mesela o an bir kelimeyi yazarken gözlerinle diğer kelimeye geçmek onu yazarken diğer kelimeye geçmek, dudaklarınla okumamak gözlerinle okumak, birde yanlışları silmemek bunun için programda silmeyi iptal edebiliyorsun inşallah gönlünüzce olur kolaylıklar diliyorum.
bazıları zengin oluyor malum kesimden oldukları için benim hakimlik savcılık sınavına girecek arkadaşlarım var çoğu torpilli.zaten zengin ve malum kesimden olunca torpilide buluyorsun.