• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katip adayları

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.456
988
63
30
Kelime sayım artmıyor 140 kelime yazıyorum. Ama yeterli değil torpilim olmadığı için mülakata girdim önceden ama elendim. Şimdi l 150 160 yazabilmek için ne yapmak gerek nasıl çalışmalıyım proğramınıs tavsiyeleriniz varmı??

Yardımcı olamıcam ama
Dert denilen şey bu asıl
Allah yardimciniz olsun bütün kapılar size açılsın

inşaallah istediginiz yere gelirsiniz 🤲

hızlı yazı yazmak için 10 parmak programları var, onlarla pratik yapmalısın sürekli. bir de asil mulakat önemli. Yargıtay üyesi, ya da adalet müfettişi bı tanıdık bulursan seni ise almayacak yer yoktur...

Chat yap arkadaşım bol bol chat yap. Ya da online yazışmalı oyunlar oyna. Şaka yapmıyorum, klavyem öyle hızlandı benim :))

Nasıl katipliğe başvurdun ne yapmak gerek, bide f klavye değil mi, ünvi var mı yoksa lise mezunları mı

Kelime sayım artmıyor 140 kelime yazıyorum. Ama yeterli değil torpilim olmadığı için mülakata girdim önceden ama elendim. Şimdi l 150 160 yazabilmek için ne yapmak gerek nasıl çalışmalıyım proğramınıs tavsiyeleriniz varmı??
Merhaba canm bende çalışıyorum klavye amaQ klavyedeym ben M5 bilişimi tavsiye ediyorum

Merhaba ben geçen yıl klavye sınavını geçip, mülakatta elendim yaş itibariyle son şansımdı, kardeşim 7 senelik katip bana tavsiye ettiği şey mesela o an bir kelimeyi yazarken gözlerinle diğer kelimeye geçmek onu yazarken diğer kelimeye geçmek, dudaklarınla okumamak gözlerinle okumak, birde yanlışları silmemek bunun için programda silmeyi iptal edebiliyorsun inşallah gönlünüzce olur kolaylıklar diliyorum.

Bende çok elendim bir dahaki sınav Haziran damı olur yoksa bir dahaki kpssden sonra mı bilmiyorum. 150-160 için sürekli metin Yazcan işte hergun

torpilin yoksa işin zor ne diyim çok üzüldüm Allah torpille girenlerin belasını versin:KK43:

Bu torpili nerden buluyolar yaaaa
bazıları zengin oluyor malum kesimden oldukları için benim hakimlik savcılık sınavına girecek arkadaşlarım var çoğu torpilli.zaten zengin ve malum kesimden olunca torpilide buluyorsun.

Back
X