Katı meyve sıkacağı ve Porselen Çaydanlık/satilmistir.

DevranDoner

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.430
912
Kızlar elimde cok az kullanilmis hatta garanti suresi de daha gecmemistir Arzum marka kati meyve sıkacağı var. Bir de hic kullanılmamış Porselen Çaydanlık. Isteyen olursa resimlerini yukleyecegim. Cok uyguna verecegim ihtiyaciniz varsa kacirmayin derim.

Tamam canim sonunda ekleyebildim internet iyi cekmiyordu cepten. Cok bekledim

Eklentiler

• 20141205_191640.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 148
nekadara veriyosun katı meyva sıkacanı

birde sıkması nasıl iyimi ,yani bukadar sormamın nedeni aslında şu ..memnun deyilmisiniz ?

birde sıkması nasıl iyimi ,yani bukadar sormamın nedeni aslında şu ..memnun deyilmisiniz ?
Canim iki yil falan olmustur alali. Garanti suresi 3 yıl. Ama garanti belgesini bulamadim. Ben hep kati meyve sikacagi almak istemistim ve aldik. Aldigimiz siralar kullandik biraz. Sonra hamilelik, cocuk vs. araya girince yemeğimi zor yapiyorum zaten. Calisiyorum bir de. Piyasadaki kati meyve sikacaklarinin en iyilerinden diyebilirim. Alirken cok arastirmistim. Fiyati ise cok uygun tuttum. Iyi düşün canim yakinda satilir. Su anda bu urunun yeni fiyati 200 civari.

Canim satmamin bir nedeni de cok sevmemize ragmen meyve suyu icmemek icin artik
meyveleri hazneye atarken cok hizli ard arda atmayacaksin, yavas yavas atacaksin. Yoksa suyun bir miktari posaya cikar demisti firma. Bu butun meyve sikacaklari icin gecerli.

bozuk falan deyidir inşallah? birde kaç volt ? cvb alamdaım memnunmusunuz
Canim bozuk olurmu inan yeniden farksiz. Az kullandim. Ilk kullandigimda hizli atmisim meyveleri. Posayi sulu birakti. Sonradan ogrendim. Memnunum canim.

Fotografta dugmesinin ustu, siyah govdesi falan beyaz gibi cikmis parlamis ışıktan. Ama inanin gicir gicir. Yenisiyle yan yana koysaniz, kesinlikle ayirt edilmez kullanilmis oldugu. Celik kisminda bile leke yok. Cunku cok az ve temiz kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…