- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi DevranDoner
nekadara veriyosun katı meyva sıkacanıKızlar elimde cok az kullanilmis hatta garanti suresi de daha gecmemistir Arzum marka kati meyve sıkacağı var. Bir de hic kullanılmamış Porselen Çaydanlık. Isteyen olursa resimlerini yukleyecegim. Cok uyguna verecegim ihtiyaciniz varsa kacirmayin derim.
75tl canim. Biz 180e almıştık. Su anda ise fiyati 200un ustunde. Internetten inceleyin. Arzum meyvix Ar180 modelinekadara veriyosun katı meyva sıkacanı
nezaman aldınız ve neden satıyorsunuz ,bir yeri falanmı bozuldu75tl canim. Biz 180e almıştık. Su anda ise fiyati 200un ustunde. Internetten inceleyin. Arzum meyvix Ar180 modeli
Canim iki yil falan olmustur alali. Garanti suresi 3 yıl. Ama garanti belgesini bulamadim. Ben hep kati meyve sikacagi almak istemistim ve aldik. Aldigimiz siralar kullandik biraz. Sonra hamilelik, cocuk vs. araya girince yemeğimi zor yapiyorum zaten. Calisiyorum bir de. Piyasadaki kati meyve sikacaklarinin en iyilerinden diyebilirim. Alirken cok arastirmistim. Fiyati ise cok uygun tuttum. Iyi düşün canim yakinda satilir. Su anda bu urunun yeni fiyati 200 civari.birde sıkması nasıl iyimi ,yani bukadar sormamın nedeni aslında şu ..memnun deyilmisiniz ?
Canim satmamin bir nedeni de cok sevmemize ragmen meyve suyu icmemek icin artikbirde sıkması nasıl iyimi ,yani bukadar sormamın nedeni aslında şu ..memnun deyilmisiniz ?
Canim bozuk olurmu inan yeniden farksiz. Az kullandim. Ilk kullandigimda hizli atmisim meyveleri. Posayi sulu birakti. Sonradan ogrendim. Memnunum canim.bozuk falan deyidir inşallah? birde kaç volt ? cvb alamdaım memnunmusunuz
PaRdon canim yazmayi unutmusum. 800 wattbozuk falan deyidir inşallah? birde kaç volt ? cvb alamdaım memnunmusunuz
Tamam. Bozuk degildir insallah dediginize cok üzüldüm. Ben bozuk olsa burada satmam. Aldigim paradan ne hayir gorurum o zaman. Iciniz rahat olsun.hımm eşime sorimde dönerim ben sana ..