- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- Konu Sahibi DevranDoner
Canim elden veremem, küçük bir sehirdeyim. Ptt kargoyla az tutar bu sekilde dusunmezmisinhangi şehirdesiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim elden veremem, küçük bir sehirdeyim. Ptt kargoyla az tutar bu sekilde dusunmezmisinhangi şehirdesiniz acaba
Takas düşünür musunuzTamam canim sonunda ekleyebildim internet iyi cekmiyordu cepten. Cok bekledim
Takas dusunursen almak isterimCanim elden veremem, küçük bir sehirdeyim. Ptt kargoyla az tutar bu sekilde dusunmezmisin
Takas dusunmuyorum canim. Ama neyle takas yapabilecegini merak ettim:)Takas dusunursen almak isterim
Isteyen olursa eklerim diye yazmıştım. Onu soran olmadi eklemedim. Porselen caydanlik sıfır, hic kullanilmadi, hediye geldi. Benim porselen caydanligim oldugu icin kullanmadim ama deseni falan cok güzel ve şık. Begeneceginize eminim. Dedigim gibi sıfır caydanlik,kutusunda. Fiyati siz soyleyin,bir sekilde anlasiriz.Porselen Çaydanlık göremedim? Ve fiyat ne düşünüyorsunuz
Hemen simdi cekip ekleyeyim.ne zaman eklersiniz acaba ?
ne zaman eklersiniz acaba ?
Tamam bekliyorum.Siz kullandığınıza göre sıfır fiyatınıda bilirsiniz siz belirleyin lütfen :)
Evimi ayırıcam sanki yeniden gelin oluyor gibiyim inanın.Bütçeme uyarsa alırım.
Canim ben 25 Tl. diyorum. inan bundan daha fazla eder sıfır porselen fakat işe yarasin duracağına. Bundan uyguna bulamazsin carsida.Tamam bekliyorum.Siz kullandığınıza göre sıfır fiyatınıda bilirsiniz siz belirleyin lütfen :)
Evimi ayırıcam sanki yeniden gelin oluyor gibiyim inanın.Bütçeme uyarsa alırım.
Hayir canim kucuk boy degil. Bildigin boyuttaki porselenlerden. Foto.da oyle gorunuyor.Çok güzelmiş gerçekten küçük boy sanırım?
Kargonun cok tutacagini sanmiyorum. Ozelden yaziyorum canim.kargo çok tutarmı acaba nerede ikamet ediyosunuz