• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kate middleton genlinlik

ednh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
172
0
66
Edirne
kızlarr çok sade ama bi o kadarda şık tam bir prenses gelinliği:16:

fikir olması için taze taze ekliyorum resimler,:16:

Eklentiler

• $kateee.jpg
    $kateee.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $kate3.jpg
    $kate3.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 112
  • $kate2.jpg
    $kate2.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $kate.jpg
    $kate.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $kate4.jpg
    $kate4.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 96
Ben açıkçası hiç beğenmedim.Özellikle etek kısmı çok basit geldi kumaş görüntüsünden.Mutlaka fiyat olarak pahalı ve kaliteli ama görüntü olarak sevmedim.Burada çook daha şık gelinlikler gördüm. =)​

Daha şık gelinlikler ekbette var.ama şuda bir gerçek ki prenses olan birisinin sadeliği de prensesliğini yansıtıyor işte.

tam beklediğim gibi. tipik bir prenses gelinliği. kumaşta çok güzel bir desen var aslında, kuyruğunu nedimenin tuttuğu fotoğrafta çok belli olmuş. Bir tek v yakayı beğenmedim, daha oval olsa daha hoş olurdu. mesela başka bi prenses

Princess_MarieMay2008.jpg

bende pek begenmedim:19:
tabiki bir prenses sadeligi ve saf güzelligiyle ön planda olmalidir
ama daha güzel olabilirdi.

üst kısmı harika bence.benim gelinliğim de tamamen danteldi, çok asil bi duruşu var. ama etek kısmı fazla sade geldi bana.saçı çok beğendim. çok hoş bi prenses, diananın gelini ne de olsa:97:

çok saf ve çok sade şık bi gelinlik. kumaşı zaten çok hoşş ve çook kaliteli.

fotoğraflarda belli olmasada eteklerinin uç kıısımlarında geinliğin üst tarafında ki dantellerinbi benzeri işleme var. yakından bakıldığında özellikle etek kısımları çok güzel duruyor.
bence tek kötü tarafı var beli yüksek biraz dah düşük belli olsaydı bi bu kadar daha güzl olurdu sanki

çok saf ve çok sade şık bi gelinlik. kumaşı zaten çok hoşş ve çook kaliteli.

fotoğraflarda belli olmasada eteklerinin uç kıısımlarında geinliğin üst tarafında ki dantellerinbi benzeri işleme var. yakından bakıldığında özellikle etek kısımları çok güzel duruyor.
bence tek kötü tarafı var beli yüksek biraz dah düşük belli olsaydı bi bu kadar daha güzl olurdu sanki

sanırım o da kraliyet gelinliği olduğu için tercih edilmiştir.

Gayet şık bence. Kız da güzel çok yakışmış bütünleşmiş resmen gelinlikle çok asil sade ve kibar olmuş prensesler gibi :1::1::1:

gelinin kendisi çok çok güzel
ve her ikisi de o kadar mutlular ki genel görünüşlerine çok yansımış bence.
ben çok çok beğendim
sadece kilisi seremonisi için gelinliğin ya da duvağın boyu belki daha uzun tutulabilirmiş.
kraliyetlere özgü sadelik , şıklık ve zarafet sadece gelinde değil herkeste görülüyordu zaten.
az önce balkondan halkı selamladıkları sıradaki hallerine hele bayıldım , kaderleri de kendileri kadar güzel olsun inşallah.

gelinlik bence böyle olur asil ve sade gelin ne kadar guzel görunmus içinde ben cok cok begendim

üst kismi grace kellynin gelinligine benziyor :6: cok sade ve güzel saci makyaji ile tam bi prenses olmus ama keske duvagi biraz daha uzun olsaymis :37:

çok zarif, tam bir prenses gelinliği, çok mutevazi duruyor.
ama bana verseler giymem o gelinliği düğünümde. ben de sadeliği severim fakat o kadar yüksek belli ve öyle V yakalı bi gelinlik düşünmem.
saçını da beğenmedim. sıradan herhangi bir gün kullanılabilecek bir saç.
ama genel olarak bakınca çok sade, zarif ve şık bir gelin olmuş, çok hoş...

Kendi daha güzelmiş.Bunların hepsi mi böyle zevksiz yoksa bu gelinlikleri alıp giydirenler mi zevksiz anlamadım:19:O kadar para var ama giyinmesini bilmiyorlar,çevrelerindeki modacıları akıl verenleri değiştirseler iyi olcak:27:

Back