Kastamonu///37

slm kızlar.ben istanbulda yaşıyorum ama annem babam çatalzeytinli.annem konaklı,babam samancıdan.siz neresinden?

slm kızlar.bende kastamonu azdavay üyük köyündenim....memleketin gibisi varmı heleki yeşillikleri mis kokusu...burnumda tüttü birden...

kızlarrr bişey sorcamm bizim oranın yazması warya hane böle sarı oluo turuncu oluo istanbulda onların satıldığı bi yer war mı bilen warmı yaa köyde kimse yok getirtemiyorum bilen warsa yazarsa sewinirim öptüm hepinizi hemşolarım :)

bu arada ascıkın alakasız olmuş olabilir ama napiim bilen warsa anca burdadır dedim k.bakmayın :)

merhaba bayanlar ben de aslen ineboluluym
ama ist de yaşıyorum
hepinize öpücükler..

bende kastamonuda oturuyorum aslen samsunluyum fakat kastamonuya yerleştik artık buralı sayılırım hepinizi öpüyorum

bende kastamonuluyum arkadaşlar babmda annemde istanbul doğumlu ama ikisini,nde kökeni kastamonuya dayanıyor annem inebolulu babamda bozkurt hayatımda iki kes gittim kastamonuya ilk kes1999da depremden önce bir haftalığına gitmiştim.
birde bu yaz gittim iki günlüğüne doya doya tadını çıkarttık yetti.

merhabalar
bende kastamonu luyum merkezden.ailem orada ben istanbul dayım
iyi akşamlar hepinize..

bende kastamonuda oturyrum.ama kastamonulu deilim.tanışıyomuyuz acaba?sengözlerimebaksanab...kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba
Ben aslında Kastamonulu değilim.Yıllar öncebabamın tayini buraya çıktı ve geldik buraya.Sonra çok sevdik Kastamonu'yu.Merkezde yaşıyorum ben.

Bende eşimden dolayı kastamonulu sayılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…