Kastamonu///37

süprizzzzz merhabalar ne güzel şeymiş insanın memlekelilerini bulması ben de kastamonu /çatalzeytinliyim

Mrb arkadaşlar ben Kastamonu değilim ama eşimin mesleği dolayısıyla tayin formunda cide ve taşköprüde vardı ben taşköprüyü çok istemiştim ama tayinimiz Kastamonu Tosya'ya çıktı bende tosyalı sayılırım artık..

bnde abanalıyım bayanlar çok özledim abanamı:) abanalı olanlar kimsiniz kimlerdensiniz blkı de tanışıyoruzdur kaydirigubbakcemile5:)
AManzara__398

AManzara__397

Son düzenleme:
Ben de Abana'lı sayılırım. Teyzemler, ananemler oradalar.
Biz yazları gideriz genelde. Çok özledim ya.
Limanda oturmayı, sahilde müzik dinlemeyi:KK43:
Yeşille mavinin buluştuğu yer:) ne de olsa.

oley hemşeri buldum yaff:teytey:hihoyyyt

insanın kendi hemşerisi gibi yok valla
bnde özledim abanamı bu sene gidemedim çalışıorum diye ama seneye gidecem inşallah...
şenliklere kim gelecek bakalım önümüzdeki yaz merakla bekliyorum....

ben en çok hacıvelide çay keyfi yapmayı özledim....

slm kızlar ben samsunluyum ama 7 yıldır kastamonudayım eşim buralı sayılır artık buraya yerleştik yani yarı kastamonuluyum diyebilirim...

hey bende kastamonuluyum ne güzel ya bu konuyu yeni gördüm hemen atladım özledim memleketimi annemi babamı kardeşimi :bbo:

herkeze slm
bende kastamonluyum pınarbaşı demırtaş koyunden ama kendım 31 senedır istanbuldayım yazları taaıle falan gıdıyoruz annemler yazın orda yaşıyorkaydirigubbakcemile2

güzel memleketimin şirin insanları herkese kucak dolusu selam bende kastamonuluyum dememe gerek varmı arkadaşlar bende kastamonu araç köylerindenim mutlaka senede 1 2 defa giderim çok güzel yerler heryerini karış karış gezmek istiyorum ama iş güç derken tatile uzun süreli çıkamıyoruz umarım birgün heryerini gezecemmmmmmm :eek:

kızlar herkese selam bende kastamonulıuyum Araçtan...ben 2 kere gititm hayatımda çok bilmiyorum ama gurur duyuyorum:1rolleyes:a.s.

benim eşim kastamonulu çatalzeytinde yaşıyoruz ve çokkkkk seviyorum kastanonuyu inşallah taşıncaz kastamonuya bu kış hiç arkadaşım yok kastamonudaaaaaaaaaa:KK43:

X