- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
-
- Konu Sahibi gamze_3517
arkadaşlar fındık yağını bende duydum. hatta bi arkadaşın kaşı baya yoktu sürüyodu iyi geliyomuş bide şu YILAN YAĞINI dikkatli kullanın ne olur çok tehlikeliymiş kaçak geliyomuş bide göz bölgesi çok tehlikeli allah korusun bişey olur:1shok:
ben de kaşlarımın ve kirpiklerimin daha gür olmasını istiyorum bu dediğiniz yaglar evde var ama bu sıcaklarda yüzümde yağ tutmak beni çok rahatsız ediyor :1ninca:
arkadaşlar ben geçen sene aradki boşlukları tamamlamak ve incelen kaşlarımı kalınlaştırmak için bi fındığı alıodum elime bişey geçiriodum ona ve yakıodum o kendi yağını çıkarıodu zaten dışarı,fındığı sürüodum kaşlarıma yağı yayılıodu iice o kadar kısa sürede o kadar çok kaş çıktı ki anlatamam hemen şekil verdim ben de bölece=)bunun dışında badem yağı da kullanabilirsiniz ama fındık yeterli olucaktır güvenin bana ...
çoğalsın diye badem yağı sürdüm olmadı jiletledim olmadı off daha deneyebileceğim bişey var mı?
ben badem yağı sürmüştüm bi zaman...sadece kaşlarımı uzattı çoğaltmadı...çin filmlerindeki uzun kaşlı kung fu üstadlarına dönücem diye çok korkmuştum, bıraktım... sırnaşık şey
arkadaşlar ben geçen sene aradki boşlukları tamamlamak ve incelen kaşlarımı kalınlaştırmak için bi fındığı alıodum elime bişey geçiriodum ona ve yakıodum o kendi yağını çıkarıodu zaten dışarı,fındığı sürüodum kaşlarıma yağı yayılıodu iice o kadar kısa sürede o kadar çok kaş çıktı ki anlatamam hemen şekil verdim ben de bölece=)bunun dışında badem yağı da kullanabilirsiniz ama fındık yeterli olucaktır güvenin bana ...