- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- Konu Sahibi Pirasa7675
Kızlar herkes kaşlarını boyuyor yada kalemliyor.. Ben kendi yöntemimi söyliyim kurumuş rimeliniz varsa fırçayla hafif üstünden geçin tarıyor gibi geçin çok harika duruyor çokta kalıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kurşun kalem kullanıyorum kaş kalemi gibi koyu koyu yapay değil aksine kendi kaşım gibi duruyor. tabi kaş rengi de önemli..
Benim kaş boyamam 5dk. sürmüyo Kuru boyalardan siyah olanını kullanıyorum kaç senedir çokta memnunum. Bi keresinde kaş kalemi almıştım çok yapay duruyodu. Bu kalemle sadece boşlukları dolduruyorum kaşımın üzerindede hafif gezdiriyorum. Doğal bi ton yakalıyorum. Çokta memnunum. Ayrıca kaşlarımı bayanlar çok beğenir çevremde.. Bugüne kadar hangi kuaföre kaş aldırmaya gitsem onlar bile bunu dile getirdiler. Kaşların çok güzel. Boya var mı? Neyle boyuyosun çok doğal görünüyolar gibilerinden.. Kesinlikle tavsiye ederim.
oda iyi bir yöntem ama acıtmıyor mu ?
Rimel çok koyu yapıyor tutturmak zor oluyor
ama benm kaşlarım açık renkte olurmu ki köylü kızı gibi durmıyım
ben de kurşun kalem kullanıyorum kaş kalemi gibi koyu koyu yapay değil aksine kendi kaşım gibi duruyor. tabi kaş rengi de önemli..
kızlar flormarın kalemleri var gri olanı her kaşa uyumlu ben ondan kullanıyorum tavsiye ederimmm
hayir hic acitmiyor yumusak uclu cok sivri acilmamis ucu yuvarlanmis kursun kalem kullanirsaniz acimaz.. cok guzel dolduruyor aralari cok dogal duruyor